14/06/09 KYRIAKI VASI ELEYSINAS 10:30

Ξεκίνησε από pit, 03 Ιουν 2009, 01:24:39 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Goodspeed

Yperifanos 8a mporei na noiwsei mono o Pit me tin epityxia toy senarioy toy kai twn kanonwn. Gia toys ypoloipoys den mporeis na 3ereis ti noiw8oyn.

Edwsa sto forun tis skepseis moy kai ton provlimatismo moy kai eyxaristw gia tis simantikes episimanseis kai plirofories. Ta ypoloipa, Out in the field !!!

I rest my case.
No flag, no uniform, ever stopped the bbs from my gun...

ZINJA

Μετα απο βαθεια σκεψη (δευτερολεπτον  ;D)και εγω μεσα φιλε πιτ!και οπως συνενοηθηκαμε ΧΟΡΗΓΟς ΝΕΡΩΝ ΠΑΝΤΑ ΕΓΩ!
Μονο μια ερωτηση παρακαλω/θα βρεθουμε στο γνωστο σημειο 稨 κατεφθειαν στο παιδιο?και τι ωρα αμα ειναι στο σημειο συναντισεις?9δε ξερω αλιως να ερθω ολο μπερδεβομαι-και δεν εχει και κανα δεντρο να δω που ειναι!!!!!!! ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D)
ΠΡΟΧΩΡΑ ΚΑΙ ΓΟΗΤΕΥΕ!!!!!!!!ΠΟΛΕΜΑ ΚΑΙ ΓΟΗΤΕΥΕ!!!!!!!!!

Ι-4

http://i-4team.blogspot.com/

pit

epeidi den exw erthei pote sto simeio synantisis sas kai pigainw katheythian sto pedio osoi theloun na synantitheitai ekei pou pate panta kalo einai na to kanetai gia na erthetai poio eykola sto pedio kai na min mperdeyteitai  :)

kinmid

@Goodspeed

ΠαράθεσηPosoi nomizeis oti exoyn panw apo 2, eidika osoi einai neoi ston xwro ?  8a meinei polys kosmos e3w kai pi8anon na spasei i koinotita se 2 pedia tin Kyriaki.

Ο φίλος pit μια χαρά τα έγραψε!

Όντας σχετικά παλαιός παίκτης και εγώ δύο όπλα έχω, και κανένα δεν είναι πάνω από 330 fps, οπότε...
Η κοινότητα δεν έχει ανάγκη και σίγουρα δεν θα σπάσει αν παίξει σε πολλά πεδία ταυτόχρονα, διότι στην Αττική υπάρχουν τουλάχιστον τέσσερα πεδία όπου γίνονται οργανωμένα και ανακοινωθέντα παιχνίδια (Βάση, Hotel, Σούνιο, Καισαριανή) και τουλάχιστον μισή ντουζίνα άλλα λιγότερο γνωστά.

End of off-topic.-

mirrage

Βρε παιδιά ένα ελατήριο αλλάζετε και είσαστε OK!
Γιατί το κάνετε θέμα?Αν ας πούμε το AEG σας είχε 1-2 fps περισσότερα δεν θα χάλαγε και ο κόσμος αλλά εδώ λέτε οτι
έχετε 30 fps περισσότερα.Οι μισοί φωνάζουμε καθημερινά οτι οι άλλοι μισοί δεν ακολουθούν τους κανόνες και τελικά όταν
έρθει η ώρα να τηρήσουμε τα αυτονόητα ξεχνάμε το γενικό καλό και σκεφτόμαστε τον εαυτούλη μας.
Και εμένα το AEG μου παίζει στο μέτρημα να βγει 351 αν και δεν του έχω κάνει αναβαθμίσεις και κανονικά αποδίδει 348.
Τι πρέπει να κάνω?Να θυμώσω και να κάνω σαν παιδί που δεν με παίζουν τα άλλα παιδάκια?
Θα παίξω με το G17 και θα σας βγάλω όλους όξω! ;D ;D ;D ;D ;DΛεεεεεεέμεεεεε τώρα......

Σας μιλάω φιλικά και καλοπροαίρετα...Μην ρίχνετε το επίπεδο των παιχνιδιών με διαμαρτυρίες για τα fps την στιγμή που
η οριοθέτηση έχει ως σκοπό την ασφάλειά μας.Εγώ αν έκανα διοργάνωση θα έβαζα κανόνα ακόμα και για τα κράνη γιατί
θεωρώ ανόητο να παίζεις και να μην καλύπτεις το κεφάλι σου το οποίο πανεύκολα μπορείς να χτυπήσεις σε γωνίες, πέτρες
η δέντρα.

Α!
Θα ήθελα να έρθω και εγώ αλλά ακόμα δεν είμαι σίγουρος οτι θα τα καταφέρω.Επίσης μπορώ να έρθω ως το
αναψυκτήριο μόνος με το λεωφορείο αλλά μετά επειδή δεν έχω αυτοκίνητο θα χρειαστώ την βοήθεια σας.
Όποιος έχει χώρο και διάθεση ας μου στείλει pm ως το Σάββατο.

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Henno

Mια παρατηρηση-συμβουλη για τον ρολο του medic επειδη το εχουμε δουλεψει  ειναι καλυτερα αντι για τα 30 δευτερα ο medic να βαζει εναν επιδεσμο 50cm και μια ταινια απο πανω ετσι και θα καθυστερει και θα φαινονται και τα hit. To πιθανοτερο ειναι να τα πουμε απο κοντα με 350 fps :P :P :P

we bury our mistakes

Ripper

Ρε 'σεις, θα ψηφισουμε πριν το παιχνιδι ή μετα????

VagBlack

Παράθεση από: leonardo sunbird στις  03 Ιουν 2009, 16:17:16 ΜΜ
mia teleutaia episimansi ....pros 8eou mhn xarakthristei oti yparxei kapoia antidikia h kontra..... antallasoume apopseis me sovarothta kai xioumor parallila  ;D...... otan omws agorazw ena Aeg oplo sta 340 fps symfwna me ton kataskeuasth kai mou bgazei panw apo 350 egw ti na kanw na dwsw mia periousia mexri na brw th rwssikh rouleta poio oplo telika exei tis anaferomenes prodiagrafes?

h na paw sto pazari sto sxisto na parw bb gun me 20 e :)

ektos kai an xwristoume se omades ths Tokyo marui ths classic army tou JG kai ths AGM......

auta...
Ή απλά θα μπορούσες να δώσεις 10 euros και να αλλάξεις ελατήριο.

hitman47

Kai se oti eipe pio panw o Hitman oti opoios ftiaxnei to paixnidi 8etei kai toys kanones, 8a i8ela poly na dw ti 8a finei an mpei kanonas se kapoio paixnidi na pai3oyme oloi forwntas 2 noumera mikrotera arvyla !!  Χαμόγελο

Φίλε μου goodspeed καταλαβαίνω τη διάθεση σου για χιούμορ αλλά ορισμένα θέματα δεν είναι καθόλου για γέλια! Ειδικά τα θέματα ασφάλειας! Έκει μόνο με σοβαρότητα πρέπει να τα αντιμετωπιζεις για τους λόγους που αναφέρω παρακάτω. Όταν είσαι το τυπάκι που απο 10 μέτρα, στον ίδιο χώρο (Βάση Ελευσίνας), ένα οπλο σου έχει αφήσει σημάδι στα γυαλιά και παρα λιγο οι επόμενες ριπές να σου βγάλουν το μάτι οπως έγινε σε εναν απ' τους συμπαιχτες της ομαδος της οποίας ανήκω, εκεινη τη στιγμή πιστεψε με, δε γελάς καθόλου! Και αυτό μπορεί να συμβεί στον οποιονδήποτε!
Δεν πηγαίνουμε εκεί ούτε για να σημαδευτούμε, ούτε για να πονεσουμε κανέναν, όλοι θέλω να πιστευω οτι πηγαινουμε για να περάσουμε καλά και να γουστάρουμε τη τρέλα μας! Άλλωστε είναι απίστευτα θετικό το γεγονός ότι δεν έχει παρουσιαστεί σκηνικό σοβαρού τραυματισμού (τουλαχιστον εγώ δεν εχω ακούσει) για το σπορ, το άθλημα ή οπως αλλιώς το λέει ο καθένας, γιατί έτσι δεν μας κυνηγάει κανενας... Και έτσι πρέπει να μείνει, ΠΡΩΤΑ η ασφάλεια!

Έχει μεγάλη αποσταση η ασφάλεια με τις ενδυματολογικές προτιμήσεις του καθενος, άλλωστε και τέτοιος κανονας να μπει, εμένα δε με νοιάζει γιατί παιζω με αθλητικά! :)

Δεν θέλω να έρθω σε αντιπαράθεση με κανέναν συμπαίχτη μου ούτε τα γράφω αυτά για να στη πω απλα ηταν πραγματα που ήθελα να πω καιρό και εφ' όσων έχεις δύο οπλα γιατι δεν κατεβαζεις το ένα στα 350 να μπορείς να παίζεις και CQB! Φυσικά ο καθένας επιλέγει για τον εαυτό του
G36 I am happy with my trigger, you are not!

leonardo sunbird

H Asfaleia propantwn kai thn asfaleia den th ka8orizoun mono ta fps..... h maska to kranos to gileko..... klp...... an 8elei o allos na er8ei na paiksei me to magio kai me 100 fps 8a thn akousei..xaxaxaxaxa....

loipon egw proswpika zhtw tapeina sygnwmh apo ton Pit giati o an8rwpos organwnei ena paixnidi kai emeis se ligo 8a lysoume to mesanatoliko...anti na dhlwsoume symmetoxes .... svhnw ta prohgoumena msgs kai dhlwnw EPISHMA thn symetoxh mou me -350 fps !!!!!  TELOS!!!!  ;D ;D

hitman47

Σωστός ο leonardo sunbird οσων αναφορά την ασφάλεια με τη διαφορά ότι τα γυαλιά, το κράνος ή η μάσκα δεν είναι ενδυματολογικες προτιμήσεις αλλά προστατευτικά μέσα, και ο κάθε παίχτης είναι υποχρεωμένος να φοράει τουλαχιστον γυαλιά, τα οποία θεωρούνται αυτονόητα και κακός δεν αναφέρονται (προσωπική γνώμη) σε κάθε ανοιγμα παιχνιδιού! Από εκεί και μετά οποιος θέλει ερχεται με το μαγιο του και πάει για μπάνιο μετά, Καλοκαιρι έχουμε :)

Pit συγνώμη κι απο μένα
G36 I am happy with my trigger, you are not!

KAMENOS 12

Μεσα κ εγω.Προσοχη παιδια ειδα οτι απο Κυριακη ξεκιναει ο πρωτος καυσωνας του καλοκαιριου.Οποτε προετοιμαστειτε καταλληλα.

padelos

είμαστε και εμείς άλλοι τρεις αλλα δεν ξέρουμε αν είναι τα όπλα μας στα όρια καθότι είμαστε καινούριοι.θα μπορούσατε να μας πείτε?τα όπλα είναι μαμά όπως φαίνονται παρακάτω και αγορασμένα από εκεί
http://airsoftclub.gr/eshop/product_info.php?cPath=26_29&products_id=780
http://airsoftclub.gr/eshop/product_info.php?cPath=43&products_id=761
http://airsoftclub.gr/eshop/product_info.php?cPath=43&products_id=660
http://airsoftclub.gr/eshop/product_info.php?cPath=39_40&products_id=169

Haroth

Δεν μπορώ να την καταλάβω αυτή την ιστορία με τά FPS. Είμαι καινούργιος στον χώρο αλλά αρκετά για να καταλάβω ότι η ασφάλεια δεν έχει σχέση με το άν το όπλο σου είναι 380 η 330 fps αλλα πώς το χρησιμοποιεί αυτός που το έχει, γιατί και κάποιος που έχει 330 και στην φυτέψει στα 4 μέτρα στο κούτελο θα στο τρυπίσει το καύκαλο. Για το CQB που οι οι περισσότερες συμπλοκές γίνονται σε κοντινές αποστάσεις είναι πολύ λογικό να μην χρησιμοποιούνται πολλά FPS, αλλά (γνώμη μου) το πεδίο της ελευσίνας προσφέρεται και για παιχνίδι σε μεγάλες αποστάσεις αν εκμεταλευτείς πλήρως το πεδίο και όχι να παιζουμε 20 μετρα γυρω γυρω όλοι απο τα σπιτάκια γιατι τότε soz αλλα αυτό δεν είναι Urban αλλα cqb. Δέν βλέπω κακό το νά έχει κάποιος ένα δυνατό όπλό και να το χρησιμοποιεί όμως από απόσταση ασφαλείας και άμα θέλει να μπεί σε σπίτι να βγάζει μπιστόλι. Στην καισαριανή την προηγούμενη Κυριακή πολλές απο τις συμπλοκές έγιναν από αρκετά κοντά αλλά απ ότι είδα τουλάχιστον εγώ όλοι οι παίχτες ήταν ιδιαίτερα προσεκτικοί και σε αρκετές περιπτώσεις τήρησαν το fair play και δούλεψαν τα μπιστολάκια τους από πολύ κοντα. κανείς δεν έπαθε το παραμικρό και το όριο ήταν 450 απ ότι θυμάμαι.
Επίσης νομίζω ότι πρώτα θα πρέπει να ψηφίσουμε για τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας που όλοι πρεπει να εχουμε και μετά για τι  FPS θα βάζουμε στα παιχνίδια. Προσωπικά την κυριακή δούλεψα μάσκα full και δεν την έβγαλα ούτε sec παρ ότι παραλίγο να σκάσω με την ζέστη που είχε, όχι ότι είμουνα και επαρκής γιατί μετά τα BB που έφαγα στο αυτί αποφάσισα και ότι το κράνος είναι επίσης απαράιτητο. Άρα δέν νομίζω ότι είναι καλό να μιλάς για ασφάλεια και FPS όταν πρώτα εσύ δεν προσέχεις τον ευατό σου και σκας μύτη με γυαλάκι των 2€ κοντομάνικο και χωρίς κράνος. Όλα αυτά δεν τα είπα επειδή ΄χω 1 μόνο όπλο +350 και δεν μπορώ να παίξω. Έχω και δεύτερο 320 FPS και se 2 μέρες θα έχω και sidearm, απλά λέω αυτά που πιστεύω χωρίς να θέλω να θίξω κανέναν και χωρίς καμμία πρόθεση αντιπαράθεσης. Είμαι ανοιχτός σε αντικρουόμενα επιχειρήματα (με το μαλακό  ;D ;D ;D).

VagBlack

Επτά (7) μέλη από τους Bravo 3 Zero συν ένας φίλος.

Shadow

Φίλε Haroth το 'θέμα' με τα fps έχει καθοριστεί από την κοινότητα του airsoft μέσω ψηφοφορίας προτού καν εσύ, εγώ και πολλοί άλλοι ανακαλύψουν την ύπαρξη του airsoft. Κατα τα άλλα

1. Το πεδίο είναι Urban κατα βάση με αποτέλεσμα το όριο να βρίσκεται στα 350 fps καθώς αν έχεις παίξει στο συγκεκριμένο πεδίο οι περισσότερες εμπλοκές γίνονται μέσα στα κτήρια ή από μέσα-έξω και το αντίστροφο.

2. Ο διοργανωτής του κάθε παιχνιδιού θέτει τα όρια ασφαλείας με δική του ευθύνη και πολύ απλά αν δε σε καλύπτουν δε δηλώνεις συμμετοχή.

3. Η Καισαριανή με την Ελευσίνα είναι διαφορετικά πεδία. Συμφωνώ σε αυτό που λες ότι αν τη φας από κοντά ακόμα και με 330 θα ματώσεις αλλά σκέψου τη γλύκα να τη φας με 400+ στο πρόσωπο. Πάνω από όλα η ασφάλεια.

Φιλικά,
Shadow
Α last advance, one final chance it now shall be, no guts no glory...

Gus

Παράθεση από: VagBlack στις  03 Ιουν 2009, 23:38:54 ΜΜ
Επτά (7) μέλη από τους Bravo 3 Zero συν ένας φίλος.

συν ακομα ενας φιλος.

Haroth

Φίλε μου Shadow,

Συμφωνώ σε όλα αυτά που λές και τα αποδέχομαι πλήρως.

Το σημαντικότερο είναι η ασφάλεια αλλα δεν σχολίασες καθόλου το θέμα το εξοπλισμού το οποίο θεωρώ σημαντικότερο απο την όλη συζήτηση περι FPS, αυτό το λέω γιατί έχω δεί παιδιά με την περιγραφή που έκανα πιό πάνω(και μου έκανε εντύπωση) και συγγνώμη αλλα άν βγάλω το μάτι κανενός (έστω και με 300 FPS) επειδή θέλει για οποιουσδήποτε λόγους να παίζει ακάλυπτος, εμένα θα τραβανε μέσα.

Επαναλαμβάνω...δεν τα λέω αυτά για να γίνω αντιπαθής, τα λέω γιατί συμφωνώ απόλυτα οτι η ασφάλεια είναι πρωταρχικός στόχος .

Haroth

Φίλε Ατσαλάκωτε,

με το ίδιο επιχείρημα κάποιος με +350 μπορεί να χρησιμοποιήσει κοινή λογική και να μήν ρίξει με το όπλο απο κοντά αλλα με το πιστόλι και να μην τραυματιστεί κανένας (επαναλαμβάνω ότι άν κάποιος έχει μόνο το +350 όπλο χωρίς sidearm τότε ορθά να μήν παίξει).

Ακούω συχνά το ότι πληρώνεις πάιρνεις οπότε δεν νομίζω ότι είναι το ίδιο να φοράς γυαλάκι 2€ με το να φοράς ΤΜ full face καθαρά απο άποψη ασφάλειας. Αυτο που είπες για τον θεό τον Darth δεν το δέχομαι σαν επιχείρημα (αχ σαν χτές ήταν που τον είδα 1η προβολή το 77  ;D ;D ;D ;D).

Γενικά περι Ελευσίνας πιστεύω ότι το 350fps περιορίζει αυτόματα την απόσταση των συμπλοκών φέρνοντας τον κόσμο κοντά στα κτίρια ενώ πιστεύω ότι θα μπορούσαμε να εκμεταλευτούμε και το πεδίο γύρω από αυτά κάνοντας το game πιο ενδιαφέρον και συναρπαστικο.
Τεσπα το σταματάω εδώ εγώ γιατί ήδη είμαστε off topic, ευχαρίστως να τα συζητήσουμε και απο κοντά. Νομίζω ότι και οι καλόβουλες αντιπαραθέσεις βοηθάνε στο να κάνουμε το game καλύτερο.
Για την κυριακή θα ξέρω μέχρι την Παρασκευή αν θα μπορέσω. Παιδες χάρηκα που τα είπαμε αλλα ποιός ξυπνάει για δουλειά αυριο :P . Θα τα πούμε στο πεδίο