νεος ζηταει βοηθεια

Ξεκίνησε από chaosmaker, 25 Απρ 2012, 14:35:29 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

chaosmaker

Καλησπερα !! πρωτα απο ολα τα συγχαριτιρια μου για το site σας !! και σε ολους αφτους που μηλανε καθημερηνα και το βελτιωνουν με την ορεξη τους ! ειμαι 18 χρονων μαθητης της 3ης λυκειου...Και μπορω να πω οτι ξερω τι θα κανω πια μετα τισ πανελληνιες .. ( ωχ παναγια μ σε 24 μερες γραφω ??? :'( ) goux goux.. τελος παντων θελω να ρωτησω... που μπορω να βρω καποια παρεα μολησ τελειωσω να παιζω και τι ειδους εξοπλησμο χρειαζομαι εκτοσ απο οπλο??? α και ... εχοντας παιξει και ψαξει λιγο πιστευω οτι εχς καταλιξει στα οπλα  και θελω την γνωμη σας ... main : ΑW .338 L96 της well ( http://www.airsoftclub.gr/eshop/product_info.php?products_id=3016 )  και primari : http://www.airsoftclub.gr/eshop/product_info.php?cPath=26_28&products_id=754 .. ευχαριστω προκαταβοληκα για τον χρονω σας

spirosleon

κατι δεν μας λες καλα...... εισαι 18 χρονων(οπως λες...)πας 3η Γυμνασιου(με τελιτσες.....) και γραφεις Πανελληνιες σε 24 μερες... δεν βγαινει φιλε μου. Ξερεις οτι θα πρεπει να εισαι ανω των 18 για να εχεις στην κατοχη σου οπλο....?

chaosmaker

ωχ... συγνωμη μεγα λαθος:P .. 3η λυκειου... απλα σκευτομουν τη ηθελα να γραπσω και χαθηκα:P ( δησλεξια :S )

barbaros

chaosmaker μην μασας σε ολους τα ιδια κανει αλλα ειναι καλο παιδι ο spirosleon...  :P :P :P

-->    και για να απαντησω και στην ερωτηση σου σας κάτοχος 2 Μ4 ο sith με υπερκάλυψε με τα λεγομενα του. με ενα ζευγάρι καλα γυαλια και ενα ζευγαρι αρβυλα μπορεις ανετα να κανεις οσα παιχνιδια θες που δεν εχουν dress code.

φιλικα Κωστας

chaosmaker

οχι δικιο εχει... να κραταμαι και τους νομους :S μην γινει καμια βλακεια και τρεχουμε :S

sith lord

@ spirosleon   μπορει να ειναι σκραπας το παιδι και να εχει μεινει στη ιδια ταξη 2-3 χρονιες!!!  ;D . πλακιτσα chaosmaker. γεια σου φιλε μου. καλως ηρθες στο χωρο του airsoft. εκτως απο το οπλο θα χρειαστεις προστασια προσωπου ( το λιγοτερο γυαλια η goggles) και αργοτερα καποια στολη. για περεταιρω προστασια προτεινω επιγονατιδες/επαγκωνιδες, γαντια, και καποια αδιαβροχα αρβυλα. τωρα οσο αφορα την επιλογη των οπλων... δεν θα σου προτεινα να ξεκινησεις ως sniper. ειναι απαιτητικος ρολος και ας μην του φαινεται. ασε που υπαρχει περιπτωση να μην ριξεις ουτε βολη σε καποιο παιχνιδι (ακραιο αλλα εχει γινει και αυτο). το μ4 ειναι απο τα καλυτερα οπλα για να ξεκινησεις λογω πολυμορφισμου. μπορει να θες να εφαρμοσεις καποιο αξεσουαρ σκοπευσης, καποια χειρολαβη... σε συνδυασμο με ενα sidearm (πιστολι καλυτερα) σιγουρα δεν προτεινω μ4 στα χερια και sniper στην πλατη... γιατι παιζει να το κλαψεις το δευτερο σε καμια γωνια-βραχο-δεντρο  :P  αλλα προτεινω να πας για αρχη με γυαλια προστατευτικα να δεις καποιο παιχνιδι για να παρεις μια εικονα του τι εστι airsoft.
May the force be with me....

chaosmaker

εποικηνονιες και τεοτια δηλαδη μετα απο ενταξη σε ομαδα?

sith lord

ναι... μην δωσεις τσαμπα λεφτα για αρχη.
May the force be with me....

spirosleon

Παράθεση από: barbaros στις  25 Απρ 2012, 14:53:38 ΜΜ
chaosmaker μην μασας σε ολους τα ιδια κανει αλλα ειναι καλο παιδι ο spirosleon...  :P :P :P

xaxaxaxa οντως..... σε ολους τα ιδια κανω!!! φυλαγε τα ρουχα σου λενε.....

εαν ξεκινησεις φιλε μου με sniper , δεν θα σου μεινει φραγκο για τα υπολοιπα...ακου που σου λεω. ακριβω ρολο διαλεγεις...

chaosmaker

εαν υπαρχει δηνατοτητα αγορασ και των 2 παλη λετε να τα χαλασω αλλου τα λεφτα?

spirosleon

παρε ενα οπλο της αρεσκειας σου, γυαλια και αρβυλα που ειναι απαραιτητα για καθε παιχνιδι. Απο κει και περα, θα δεις, θα δοκιμασεις απο αλλους παικτες πολλα και διαφορα. θα μπεις στο κλιμα και θα κανεις ορθολογικοτερη τοτε αγορα. ΜΗν βιαστεις και τα βαλεις μετα σε καμια ντουλαπα ή προσπαθεις να τα διωξεις κοψοχρονιας.

chaosmaker

χμμ... οκ εθχαριστς πολη:)

spyros_pap

και πανω απο ολα σου ευχομαστε καλα και ασφαλη παιχνιδια!!!!
Always Faithful, Always Forward
Napalm son nothing else in the world smells like that.

chaosmaker

επησης σε ολους παιδια!