AK74U(cyma) Ή AK47S(king arms)

Ξεκίνησε από spirosleon, 12 Απρ 2012, 14:55:23 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

spirosleon

συνχομπιτες ,

θελω να προχωρησω στην αγορα ενος εκ των 2 ,που παραθετω, ΑΚ. χωρις να λαβουμε σαν κριτηριο την διαφορα τιμης του, ποιο κατα την γνωμη σας αξιζει τη αγορα του.; θα με βοηθουσε πιο πολυ η γνωμη φιλων που εχουν τουλαχιστον το 1 εξ αυτων.Δεν ειναι ουτε πρωτο ,ουτε δευτερο οπλο.... ευχαριστω.
(ηδη τα εχω πιασει στα χερια μου, μου αρεσουν και τα δυο..., και τα 2 ειναι μεταλλο+ξυλο, ηδη εχω διαβασει οτι σχετικο με ΑΚ υπαρχει στο φορουμ αυτο)

α. http://www.airsoftclub.gr/eshop/product_info.php?cPath=26_31&products_id=2595

β. http://www.airsoftclub.gr/eshop/product_info.php?cPath=26_31&products_id=1624

ευχαριστω

Nameless

Εχεις καποιο συγκεκριμενο look στο μυαλο σου;

spirosleon

τιποτε συγκεκριμενο. περισσοτερο θα παιξει σε cqb καθως και σε δασικο με απαιτησεις του ειδους, τρεξιμο, γρηγορης αλλαγης θεσης και ξεκουραστο πανω απ'ολα μενοντας ομως στο μεταλλικο της υποθεσης.

Nameless

Παρε τοτε το ΑΚ47S.....ειναι πιο μανιτζεβελο και κανει και για τις δυο δουλειες που το θελεις, και οπως να το κανουμε ειναι και πιο.....κλασσικο

Απλα αν εχεις διαθεση, ψαξε να βρεις και τον συνηθη "συντροφο" του ΑΚ, το κινεζικο καναβινο Chicom Chest rig.....κανει καμμια 20αρια-30 δολλαρια στο ebay και απο look συμπληρωνει εξαιρετικα το ΑΚ

Vangelis

Καλησπέρα και Χρόνια Πολλά,

Σαν κάτοχος ενός CM.045A - AKS74U (CYMA) θα σου το πρότεινα για τους εξής λογούς:
- Πολύ καλό φινίρισμα.
- Τέλεια ισορροπία/κατανομή βάρους.
- Απίστευτα βολικό στην χρήση.
- Διαθέτει πλαϊνή υποδοχή για χρήση mount rail.
- Αρκετά καλή ποιότητα υλικών (ειδικά για την τιμή του).

Καλή συνέχεια,
Vangelis

Vangelis aka IronHawk

Τό νικάν σαυτόν πασών νικών πρώτη τε καί αρίστη.

spirosleon

με προβληματιζει περισσοτερο η κατασκευαστρια εταιρια. το μεν ειναι cyma τα οποια ομως δεν εχουν βγαλει τιποτα,"σκυλια" , και το αλλο δε ,ειναι "επώνυμο" αλλα δυστηχως δεν εχω βρει κριτικες οσο αφορα τα ΑΚ παντα!

Vangelis

Παράθεση από: spirosleon στις  12 Απρ 2012, 16:47:34 ΜΜ
με προβληματιζει περισσοτερο η κατασκευαστρια εταιρια. το μεν ειναι cyma τα οποια ομως δεν εχουν βγαλει τιποτα,"σκυλια" , και το αλλο δε ,ειναι "επώνυμο" αλλα δυστηχως δεν εχω βρει κριτικες οσο αφορα τα ΑΚ παντα!

Βέβαια όπως καταλαβαίνεις οι δυο εταιρίες δεν συγκρίνονται μεταξύ τους!
Αλλά όσο αφορά την CYMA, πολύ σπάνια θα δεις αναφορές για προβλήματα.
Και για να σου δώσω ένα παράδειγμα, ένας πολύ καλός φίλος διαθέτει το GALIL AR της King Arms!
Δεν μπορείς να φανταστείς πόσο απογοητευμένος είναι! (φινίρισμα απαράδεκτο και Blowback που "σκαλώνει")
Μετάνιωσε που δεν αγόρασε το αντίστοιχο της ICS και ας μην είχε Blowback.

Εγώ έχω καταλήξει ότι εκτός από την εταιρεία ρόλο παίζει και η σειρά/μοντέλο.

Vangelis aka IronHawk

Τό νικάν σαυτόν πασών νικών πρώτη τε καί αρίστη.

spirosleon

Παράθεση από: Vangelis στις  12 Απρ 2012, 17:04:16 ΜΜ

Εγώ έχω καταλήξει ότι εκτός από την εταιρεία ρόλο παίζει και η σειρά/μοντέλο.

ΑΣΦΑΛΩΣ! τουλαχιστον στα cyma...

grenadier

Δεν έχω κάποιο από τα συγκεκριμένα δύο. Έχω όμως το AKS74U της VFC αυτό του οποίου κλώνος είναι το 045 όπως λένε και μπορώ να πω ότι είναι ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ AEG που έχω (κι έχω αρκετά). Καταρχάς αυτό που θα ήθελα να πω εγώ, είναι ότι δεν μπορεί να γίνει σύγκριση μεταξύ τους από άποψη τιμής γιατί το ΚΑ κάνει σχεδόν τα διπλάσια. Έχει μεν το πιο "κλασικό" όσον αφορά το look, αλλά ...

Το 045 σίγουρα θα σε βολέψει αφάνταστα για CQB γιατί είναι ότι μικρότερο μπορεί να πάρεις από ΑΚ (500mm με διπλωμένο κοντάκι), έχει τέλειο ζύγισμα, φυσικά διαθέτει το πλαϊνό mount rail όπως είπε και ο Vangelis και τέλος και περισσότερα fps για να βολεύει και σε δασικό όπως είπες. Αν όντως είναι και "σκυλιά" όπλα όπως λένε όλοι για τα cyma με ένα καλό και λογικό ποσό που θα διαθέσεις θα έχεις ένα ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ όπλο.

Καλή αγορά εύχομαι και καλώς να έλθεις και στον κόσμο των ΑΚ ... "Once You Enter, You Can Never Leave"  ;D

Νίκος

Nameless

Aν δεν απαττωμαι, η CYMA βγαζει και ΑΚ47 σε διαφορα μοντελα, συμπεριλαμβανομενου του AK47S/AKMS

Noμιζω οτι αξιζει να τα ψαξεις.......

spirosleon

Παράθεση από: Nameless στις  12 Απρ 2012, 17:49:58 ΜΜ
Aν δεν απαττωμαι, η CYMA βγαζει και ΑΚ47 σε διαφορα μοντελα, συμπεριλαμβανομενου του AK47S/AKMS

Noμιζω οτι αξιζει να τα ψαξεις.......

βγαζει αρκετα και διαφορα μοντελα, αλλα με ενδιαφερει με καποιο απο αυτου του ειδους κοντακιa, s ή u ...

chris21

Για το 045 εχει καποια σχολια εδω
http://www.airsoftclub.gr/forum/index.php/topic,7360.msg77227.html#msg77227
προσεχε οταν κλεινεις το καπακι της μπαταριας ο πανω ξυλινος χειροφυλακτηρας να ειναι στην θεση του μονο γιατι ασφαλιζει με πιρο που τον κλειδωνει οταν κλεινει το καπακι.
ca slr105a1 compact
cyma aks74u
kjw m700p
tm glock18c custom
cyma glock18c
we hi-capa 7.0 black dragon

spirosleon

τα εχω δει αυτα, λειτουργικα σε σχεση με king arms??

WhiskeyX-ray

Έχε υπόψη σου ότι αν θες το Cyma για CQB πιθανόν να χρειαστεί να κατέβουν τα fps. Το AKSU (045) που είχα πριν ένα χρόνο έβγαλε περίπου 380 κατευθείαν από το κουτί.

KRITIKOS

Σπυρο περιμενε κανα μηνα να σου πω σχολια ;D ;D ;D

wrangler

Παράθεση από: KRITIKOS στις  12 Απρ 2012, 20:07:17 ΜΜ

σαδιστη... ;D
ΛΟΓΧΗ
                                      Hellenic Milsim Squad

Delta-7

Είπα κ εγώ να μπω στο glub των ΑΚ,  αλλα ήθελα κατι οικονομικό για αρχή για να δω εαν μου κάθεται αυτού του στιλ οπλου κ κατέληξα σε αυτο : 'Kalash' full metal AKMS AEG (RK-10 Real wood).
Ψάχνοντας στο ιντερνετ για πληροφορίες για το μοντέλο αυτο ανακάλυψα οτι το φτιάχνει η cyma για την VFC (εαν κάνω λαθος κ κάπως ξέρει καλυτέρα θα ήθελα την άποψη του) το όπλο ειναι ολο μεταλλικό  εχει φοβερή λεπτομέρεια γενικά, άνετα το περνάς για αληθινό κ εχει πραγματικά ξύλινα μέρη, κ φυσικά εχει καλο βάρος για οπιον θελει ρεαλιστικότατα.
FPS δεν ξερω πραγματικά ποσο βγάζει γιατι ακόμα δεν το εχω μετρήσει (ειναι στην αποθήκη κ με περιμένει για οταν γυρίσω ) το κουτί γραφει  90μ/σ.
εαν θες φωτο απο το οπλο θα σου τις στειλω με πμ.
'' Η ΤΑΝ Η ΕΠΙ ΤΑΣ ''
<<ΕΚΔΡΟΜΟΣ>>

WhiskeyX-ray

Καμία σχέση με Cyma και VFC, τα Kalash δεν είναι παρά Dboys...

spirosleon

Παράθεση από: KRITIKOS στις  12 Απρ 2012, 20:07:17 ΜΜ

Παράθεση από: wrangler στις  12 Απρ 2012, 21:20:36 ΜΜ
σαδιστη... ;D

Στελιο μας εκανες την καρδια περιβολη!! ξερεις πως ειναι να ταζεις σε παιδι παιχνιδι εεε? (εχω πιασει και στις καλες την σύζυγο τελευταια οποτε καταλαβαινεις...)ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΩ!! χαχαχα

περαν του αστειου λοιπον, με ενδιαφερει περισσοτερο η ποιοτητα των υλικων και η ευκολια αργοτερα να το επισκευασω εαν χρειαστει, ή αναβαθμισω . το μεν ειναι κινεζικο, και το εισαγουμε απευθειας, το δε ταιβαν, το οποιο το εισαγει η cybergun στην Ευρωπη και απο εκει εμεις και παει λεγοντας με οτι συνεπαγεται στο κερδος για καθε μεσαζοντα γι αυτο και η τιμη του. θεωρω λιγο δυσκολο καποιος να εχει ριξει και με τα 2 οπλα ή τουλαχιστον 2 ιδια οπλα των 2 αυτων εταιριων για να τα συγκρινουμε, αλλα ποτε δεν ξερεις....

spirosleon

τελικα κατεληξα στην αγορα του ak47s της King arms. μου εβγαλε κατι παραπανω απο 370 fps, αρκετα καλη ευθυβολεια και συγκεντρωση βολων, πολυ καλης ποιοτητας ξυλου και ανθεκτικο απο οτι φαινεται μεταλλικο κορμο. το μονο μειον ,χωρις ακομα να το εχω ανοιξει το οπλο, το γεγονος οτι το κοντακι του , οταν το εχεις κλειστο παιζει και μπορει να "πληγωσει" τον ξυλινο χειροφυλακτηρα.