Mobile Main Menu

550 PARACORD

Ξεκίνησε από Dusty, 09 Απρ 2012, 14:48:09 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Dusty

καλησπέρα όπως λέει και ο τίτλος ενδιαφέρομαι να αγοράσω το παραπάνω σχοινί κορδόνι δεν ξέρω ακριβώς πως να το πω καμία ιδέα για το που μπορώ να βρω? τιμές περίπου? από ποιότητα τι θα πρέπει να κοιτάξω?
ευχαριστώ πολύ

Arbiter

σε ολα τα στρατιωτικα θα βρεις και ειναι φτηνο,πανε στον μπαλι στο μοναστηρακι και ζητα,γυρω στα 80 λεπτα το μετρο ειναι,αν θες να φτιαξεις βραχιολακι θες δυο μετρα τουλαχιστον για το καθε βραχιολι,και ζητα και κλιπακι για να του περασεις εχει 2 ευρω.ελπιζω να βοηθεισα
Ghosts don't hide under your bed...they sleep inside your head

vipergr

Dusty

ευχαριστώ πολύ παιδιά θα το κοιτάξω απο ποιότητες τι παίζει? γιατί θέλω να ναι πολύ γερό καθώς προορίζεται για πατέντα και θα κρατάει βάρος! και οτι περισσέψει θα γίνει βραχιόλι

Arbiter

ολα γερα ειναι!πανε απο το μαγαζι και μιλα του τι θες να σε βοηθησει!
Ghosts don't hide under your bed...they sleep inside your head

Falcon

Αρτανη ειναι και ειναι τρομερα γερη. Μεσα απο το περιβλημα που φαινεται εχει 5 ινες/κλωστες που η καθε μια σηκωνει μεχρι 50 κιλα. Εχει πολλες χρησεις, απο ραψιμο μεχρι και κατασκευη οπλου. Παντως μην τη σπαταλησεις φτιαχνοντας αχρηστα βραχιολακια.

Badge_

Ενδιαφέρομαι και εγώ να αγοράσω αρτάνη αλεξιπτώτου. Πήγα στο Μπαλή αλλά είχε μόνο ένα χρώμα.

Έχω δει στο eBay ότι υπάρχουν διάφορα χρώματα, όπως αυτά εδώ
http://www.paracordkeychains.com/paracord-colors.html

Υπάρχει κάποιο μαγαζί που να φέρνει αρτάνη σε διάφορα χρώματα ώστε να αγοράσω; Τη θέλω για να φτιάξω βραχιολάκια και λοιπά αντικείμενα. Επίσης, αν έχει κάποιος καρούλα αρτάνη και δεν την χρειάζεται, προσφέρομαι να την αγοράσω σε λογική τιμή.

Σε κάθε περίπτωση, θα εκτιμούσα ιδιαίτερα οποιοδήποτε pm που να αφορά το θέμα.
Φτάσε όπου δεν μπορείς...

batrax

Tomas...............Artani............Ειναι απο αλεξιπτωτα .... ;)
-CERBERUS-

alphacharlie

Αν θες λεπτο σχοινι που να αντεχει πολυ βαρος πηγαινε σε μαγαζι με ορειβατικα και ζητα "σχοινι για κοτσιδα". Ξερουν αυτοι.
Τριτο ενικο με ΑΙ πχ τωρα παιζετΑΙ ενα παιχνιδι
Δευτερο πληθυντικο με Ε πχ εσεις παιζετΕ ενα παιχνιδι

Δεν ειναι τοσο δυσκολο.Ας σεβαστουμε λιγο την γλωσσα μας!

Dusty

βατραχε πηρα αρτανη απο το μοναστηρακι δυστυχως ειχε μονο μαυρο κ μαλιστα με ενα αλλο χρωμα μεσα κ OD αλλα κ ετσι εκανα την δουλεια μου οπως εχεις δει στα Μ4 μου.
απο κει κ περα Badge σκεφτομαι κ γω να κανω μια παραγγελια απο e-bay με διαφορα μονοχρωμα κατα κυριο λογο μπεζ χακι ranger green κλπ. επειδη το εψαξα για βραχιολακια σημασια δν εχει τοσο το paracord καθαυτο αλλα τα buckle που θα χρησιμοποιησεις

WARBRO

αυθεντικη ανθεκτικη αρτανη εχει τερμα ιουλιανου ππριν παισει λιοσιων ασ επολυ καλες τιμες εγω απο εκει πσωνιζω βεβαια ενα χρωμ πρασινο  εχει αλλα σε πολυ καλη τιμη
Στον τυμβο τους αθανατους
οι μουσες τραγουδανε
εδω χορευουν σταυραετοι
κλαματα δεν χωρανε

WARBRO

Στον τυμβο τους αθανατους
οι μουσες τραγουδανε
εδω χορευουν σταυραετοι
κλαματα δεν χωρανε