Πολυβολο!

Ξεκίνησε από spyros_pap, 09 Απρ 2012, 11:16:10 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

spyros_pap

Σκευτομαι να αγορασω αυτο το πολυβολο
http://www.airsoftclub.gr/eshop/product_info.php?cPath=26_35&products_id=793
για woodland παιχνιδια.
Ποια η γνωμη σας για αυτο το οπλο?
Always Faithful, Always Forward
Napalm son nothing else in the world smells like that.

Delta-7

Καλημέρα σου!!

Εάν διαβάσεις παλαιοτέρα ποστ για πολυβόλα θα βρεις πολλές απαντήσεις για την κατηγορία αυτη.
Eπισης τωρα βρισκεσαι στο 2 σταδιο της Αρωστιας του Αιρσοφτ!!!  ;D ;D ;D ;D

Σε καταλαβαίνω οτι έχεις πολλές απορίες κ οτι έχεις μπερδευτεί γενικά (όπως ολοι μας κάποτε ;D ;D ;D) εάν δεν βιάζεσαι κανε υπομονή μέχρι να βρεθούμε από κοντά (όπως σου έχω πει στο Π.Μ.) η εαν πας σε καπιο παιχνίδι δες πρώτα -πιασε  -ρώτα, κάνε χρήση ενός όπλου για να δεις τι πραγματικά σου ταιριάζει .
          ;) ;) ;) ;)φιλικα Delta-7 ;) ;) ;) ;)
'' Η ΤΑΝ Η ΕΠΙ ΤΑΣ ''
<<ΕΚΔΡΟΜΟΣ>>

vipergr

Καλύτερα να σου απαντήσουν όσοι έχουν κάποιο παρόμοιο. Από ότι έχω δει, ζυγίζουν αρκετά και μπορεί να είναι κουραστικά να τα κουβαλάς ώρα μέσα στο δάσος. Το πιο συνηθισμένο πρόβλημα που έχω παρατηρήσει είναι με τους γεμιστήρες τους οι οποίοι είναι ηλεκτρικοί, αλλά με λίγο ψάξιμο και αγορά after-market γεμιστήρα θα βρεις λύση.Επίσης επειδή οι γεμιστήρες παίρνουν πολλές μπίλιες και κάνουν θόρυβο, θα γίνεσαι αντιληπτός πολύ εύκολα. Αλλο πιθανό πρόβλημα είναι με τα λαστιχάκια του hop-up, μπορεί να πετάει δυο-δυο τις μπίλιες, αλλά και αυτό λύνεται με αντικατάσταση. Γενικά εαν λύσεις το θέμα με τον γεμιστήρα έιναι μια καλή αγορά για support όπλο.

spirosleon

συνονοματε πιστευω βιαζεσαι αρκετα(ολοι το ιδιο παθαμε στην αρχη γμτ....) ειναι αρκετα ωραιο και καλο αυτο που εχεις διαλεξει, δες και το ΜΚ@ para ομως...out of stock αλλα αξιζει η αναμονη.....περαν απο αυτο ομως υπολογισε οτι ειναι περιπου 9-10 κιλα συν τον εξοπλισμο που θα εχεις μαζι σου. θα αναστεναζεις σε καθε παιχνιδι !  πιστευω για woodland το ιδανικο θα ηταν ενα ταχυβολο και δυνατο οπλο μιας και οι αποστασεις ειναι μεγαλες που πρεπει να καλυψει η μπιλια. το Μ249 ειναι υποστηριξης, κατα την γνωμη μου αλλος ο ρολος του και οχι να το εχεις συνεχως πανω σου και να τρεχεις εδω και εκει.

Koukos

το συγκεκριμενο το εχουμε στην ομαδα (η παρομοιο δε ξερω τη μαρκα) απο τοτε που εγεινε περιπου..δηλαδη εδω και 2-3 χρονια νομιζω...ειναι ακομα ενεργο και αρκετα δυνατο..το μειον του ομως ειναι το κοντακι το οποιο ειναι σταθερο και βολευει μονο αν το στυσεις καπου..
ομως πολυ καλο ειναι αυτο.που το ειχε και καποιος που ηταν παλια στην ομαδα και βολευει πιο πολυ οταν κινησε..(οπως καταλαβες εγω σου αναφερω πια ειναι τα + και τα -  σε θεμα χρησιμοτητας..)
Τους Λαιστρυγόνας και τους Κύκλωπας,
τον άγριο Ποσειδώνα δεν θα συναντήσεις,
αν δεν τους κουβανείς μες στην ψυχή σου,
αν η ψυχή σου δεν τους στήνει εμπρός σου

Η Ιθάκη σ'έδωσε τ' ωραίο ταξείδι.
Χωρίς αυτήν δεν θάβγαινες στον δρόμο.

spirosleon

θα συμφωνησω και εγω με τον κουκο. ειναι αρκετα μακρυ και δεν θα σε βολεψει. αυτο που εχεις στην φωτο κουκο , ειναι το para που μαζευει το κοντακι. ενω του Σπυρου δεν μαζευει οπως σωστα ειπες

spyros_pap

Ευχαριστω για τις απαντισεις σας και για την διαγνωση πανω στην <<αρωστια>> μου  ;) :) :) ;) ενοητε πως θα τισ λαβω υπ οψην μου.!

spirosleon

Παράθεση από: spyros1989 στις  09 Απρ 2012, 12:07:25 ΜΜ
Ευχαριστω για τις απαντισεις σας και για την διαγνωση πανω στην <<αρωστια>> μου  ;) :) :) ;) ενοητε πως θα τισ λαβω υπ οψην μου.!

μην ανυσηχεις. συμπασχουμε και σε βαρια μορφη κιολας!!! στο εχουν κι αλλοι ξανα πει, δες τα, πιαστα στα χερια σου , παιξε με αυτα και μετα αγορασε. !!

spyros_pap

αυτο το καταλαβα που λες οταν ειδα το red dot και το δοκιμασα αν και αν καβατζοθεις σε σκοταδι γινετε καταδιξη στοχου.

Koukos

τα πολυβολα γενικα θελουν και καταληλο πεδιο που να εχει θεσεις να το βαλεις.πιστεψε με ειναι δυσκολο να το παιζεις για παρα πολυ ωρα στα χεργια..στα κουραζει και μετα σημαδευεις δυσκολα..
και εμεις τωρα στην ομαδα που εχουμε το πολυβολο με το σταθερο κοντακι προσπαθω να τους πεισω να το πουλισουμε και θα παρουμε το para..το σταθερο κοντακι δε βολευει καθολου να σιμαδευεψεις ορθιος αμα δε του βαλεις dot απο πανω να το ξερεις..το καλο ειναι οτι περνει γεμιστιρες Μ4 οποτε καμα φορα ισως ειναι σωτιριο αυτο..για το para δε ξερω... :-\

G.P.S.

Παράθεση από: Koukos στις  09 Απρ 2012, 14:48:16 ΜΜ
τα πολυβολα γενικα θελουν και καταληλο πεδιο που να εχει θεσεις να το βαλεις.πιστεψε με ειναι δυσκολο να το παιζεις για παρα πολυ ωρα στα χεργια..στα κουραζει και μετα σημαδευεις δυσκολα..
και εμεις τωρα στην ομαδα που εχουμε το πολυβολο με το σταθερο κοντακι προσπαθω να τους πεισω να το πουλισουμε και θα παρουμε το para..το σταθερο κοντακι δε βολευει καθολου να σιμαδευεψεις ορθιος αμα δε του βαλεις dot απο πανω να το ξερεις..το καλο ειναι οτι περνει γεμιστιρες Μ4 οποτε καμα φορα ισως ειναι σωτιριο αυτο..για το para δε ξερω... :-\
Ολα παιρνουν γεμιστηρες.
Το ενδεχομενο να αλλαξετε κοντακι που ειναι & φθηνο ττο εχετε εξετασει ?!?

Koukos

ναι το εχουμε εξετασει αλλα οπως ειπα το οπλο ειναι 2-3 χρονια στην ομαδα μας και πιο πριν ηταν σε αλλη ομαδα και εχει παιξει σε αμετρητα παιχνιδια οποτε πρεπει καποια στιγμη να αλαχτει...

Nameless

deleted by poster