24/5/09 NEMESIS

Ξεκίνησε από SAPPER, 21 Μαΐου 2009, 18:21:23 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Ripper

Το θετικοτατο ειναι οτι δεν ειχαμε παρατραγουδα McLouds και φωνες.

Το σεναριακι ηταν καλο και ειχε καποιες "δυσκολιες". Αλλα, γι αυτο το δοκιμαζουμε, βλεπουμε που "ποναει" και την επομενη φορα γινεται τελειο.

Sapper, τα "ηλεκτρονικα" σου μου αρεσαν  ;) . Μπραβο για το σεναριο.

Turelio

Paidia dystyxws simera den katafera na pareyrethw sto paixnidi logw ypoxrewsewn!Tha ithela na kanw mia erwtisi oson afora to thema tou fps twn oplwn...To orio pou lete twn 350 fps(pou ontws isxyei gia symplokes entos ktiriwn) tha epirreasei kai tous katoxous sniper oplwn?H ta sniper paramenoun sta 550 fps opws einai se kathe paixnidi?rwtaw giati einai profanes pws kapoios me sniper oplo den mporei na eiselthei se ktirio logo tou oplou, opote tha prepei na yparksoun kapoioi parametroi sto periorismo tis xrisis oplwn me anwtero fps aytou twn 350:)

fanioles

Παράθεση από: Turelio στις  24 Μαΐου 2009, 23:44:56 ΜΜ
Paidia dystyxws simera den katafera na pareyrethw sto paixnidi logw ypoxrewsewn!Tha ithela na kanw mia erwtisi oson afora to thema tou fps twn oplwn...To orio pou lete twn 350 fps(pou ontws isxyei gia symplokes entos ktiriwn) tha epirreasei kai tous katoxous sniper oplwn?H ta sniper paramenoun sta 550 fps opws einai se kathe paixnidi?rwtaw giati einai profanes pws kapoios me sniper oplo den mporei na eiselthei se ktirio logo tou oplou, opote tha prepei na yparksoun kapoioi parametroi sto periorismo tis xrisis oplwn me anwtero fps aytou twn 350:)

Έχουμε ανοίξει μια ψηφορία σχετικά με τα fps, οπου μπορούμε να το συζητήσουμε εκεί καλύτερα.

Ας αφήσουμε αυτό το νήμα καθαρό για εντυπώσεις και προτάσεις επι του παιχνιδιού και του σεναρίου αντίστοιχα !   ;)

Turelio

Pws mporw na psifisw kai na akousw theseis-protaseis?ennow se poio thread

padelos

SAPPER

Ευχαριστώ τους παρευρισκόμενους που παρότι πολλοί έλειπαν για επαρχία για το είδει κανονισμένο από πριν παιχνίδι εκεί τις Adrenaline Prodation είχαμε σημαντική συμμετοχή και το παιχνίδι δηλώθηκε σχετικά αργά για να μην δημιουργήσει ανατροπές στο παιχνίδι της Λαμίας και για όσους δεν θα πήγαιναν λόγο αδυναμίας.
Μπορώ να πω ότι καταφέραμε να δοκιμάσουμε και να βγάλουμε συμπεράσματα για το καλό και την εξέλιξη τον παιχνιδιών από νέες εφαρμογές και ιδέες πχ είχαμε ουσιαστική μείωση του φαινομένου των αθανάτων (1 κρούσμα),την επιτυχία του Scripted respawn την επανεξέταση του ορίου FPS και την εφαρμογή τεχνολογίας που θα βελτιώνετε συνεχώς,
Το σύστημα πόντων, αντικειμενικών σκοπών που σε συνδυασμό με το Scripted respawn δημιουργεί ενδιαφέρον και στόχους στης ομάδες να βελτιώσουν την τακτική τους.

Πάμε και για καλύτερα...

loubamboo

Κύριοι, το σενάριο ήταν πολύ ενδιαφέρον και κατά γενική ομολογία έγινε
πραγματικά συναρπαστικό, χάρη στα πολύ καλοστημένα αντικείμενα - βαλίτσες,
τηλεκοντρόλ, αισθητήρες κίνησης, διακόπτες, κ.λ.π.. Μπράβο, SAPPER, για μία
ακόμα φορά τίμησες το nickname σου.
  Και το σύστημα των scripted respawns είχε την αναμενόμενη θετική επίδραση
στην ροή του σεναρίου. Είναι πιστεύω η χρυσή συνταγή για την ικανοποίηση των
απαιτήσεων τόσο των αρχαρίων και μέσων όσο και των προχωρημένων παικτών
σε σενάρια ανοικτής συμμετοχής.
  Σχετικά τώρα με το όριο FPS, θα ήθελα να αναφέρω ότι η τελευταία αναμέτρηση
στο χθεσινό παιχνίδι έγινε στο δάσος, στη βόρεια πλευρά της βάσης και ήταν προφανώς
μια μάχη σε συνθήκες woodland. Όσοι συμμετείχαν σε αυτήν τη συμπλοκή με όπλα στα
400+ FPS είμαι βέβαιος ότι αξιοποίησαν τις δυνατότητές τους. Και το λέω εγώ αυτό
που πήρα μέρος σε αυτήν τη φάση του σεναρίου και παίζω με ένα CA M15A4 rifle, στα
340 FPS.
  Το συγκεκριμένο πεδίο είναι μικτό (urban+woodland) και πρέπει να έχει διαφοροποίηση
στα όρια  FPS.
Freedom is more important than peace. USMC!

fanioles

Εχμμμ Lou δε ξερω αν το κατάλαβες, αλλα το παιχνίδι δεν τελείωσε.
Μετα την έκρηξη ενω είχαμε πει να μη γίνει, όσοι περιμέναμε για respawn δε μπήκαμε μέσα όπως έπρεπε αλλα εγκαταλείψαμε ξενερωμένοι και το είπαμε στον Βασίλη. 

Και μιλάμε για 14 άτομα.  Άραγε είναι πολύ πιθανο η έκβαση και το αποτέλεσμα να ήταν διαφορετικό.  Αλλα δεν είναι αυτό το θέμα μας.

Επίσης θα διαφωνήσω στο οτι το πάνω μέρος του πεδίου είναι woodland γιατι τα δέντρα ξεκινάνε μετα απο 25-30 μέτρα και ουσιαστικα χρησιμεύουν για κάλυψη δύναμης που θέλει να προωθηθεί απο πίσω.

Άλλωστε τα woodland πεδία δε μας λείπουν. Εκει πηγαίνουμε για το urban της κατάστασης. Και σαν αποκοπή μπορεί να χρησιμοποιειθεί η σκοπιά με ενα  και μόνον ενα μ249 με +400.  Ακόμα και απο τις ταράτσες τα δέντρα δε τα φτάνουν τα aegs.

Αν παίξουμε 20 άτομα ΙΣΩΣ και να έχει νόημα η διαφοροποίηση. Ρωτα ολους εμας που κινηθήκαμε απο τα κάτω κτηρια αλλα και τα παιδια που τα φύλαγαν πως ένιωσαν τρώγωντας τα +400 απο 5 μέτρα.

Αυτό που θα πρέπει να κρατήσουμε ειναι:

ΠαράθεσηΕυχαριστώ τους παρευρισκόμενους που παρότι πολλοί έλειπαν για επαρχία για το είδει κανονισμένο από πριν παιχνίδι εκεί τις Adrenaline Prodation είχαμε σημαντική συμμετοχή και το παιχνίδι δηλώθηκε σχετικά αργά για να μην δημιουργήσει ανατροπές στο παιχνίδι της Λαμίας και για όσους δεν θα πήγαιναν λόγο αδυναμίας.
Μπορώ να πω ότι καταφέραμε να δοκιμάσουμε και να βγάλουμε συμπεράσματα για το καλό και την εξέλιξη τον παιχνιδιών από νέες εφαρμογές και ιδέες πχ είχαμε ουσιαστική μείωση του φαινομένου των αθανάτων (1 κρούσμα),την επιτυχία του Scripted respawn την επανεξέταση του ορίου FPS και την εφαρμογή τεχνολογίας που θα βελτιώνετε συνεχώς,
Το σύστημα πόντων, αντικειμενικών σκοπών που σε συνδυασμό με το Scripted respawn δημιουργεί ενδιαφέρον και στόχους στης ομάδες να βελτιώσουν την τακτική τους.

loubamboo

Αγαπητέ fanioles, είσαι απόλυτα σαφής. Το θέμα του ορίου FPS για τη βάση της Μαγούλας
έχει κλείσει από τη στιγμή που ο SAPPER ανακοίνωσε ότι στα επόμενα σενάρια και παιχνίδια
που θα διοργανώσουν οι GHOST RECON στο πεδίο αυτό θα ισχύσει το όριο urban στα
350 fps.

Freedom is more important than peace. USMC!

Jocker

καλημερα παιδια!

το πρωτο μου παιχνιδι ειναι πλεον γεγονος!!!

θα ηθελα να κανω μια ανασκοπηση του παιχνιδιου και να μοιραστω μαζι σας την εμπειρεια μου απο το πρωτο ΤΕΛΕΙΟ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ.....

σαν νεοπας προσπαθησα να εγκληματιστω με την ολη φαση απο το σημειο συναντησης μεχρι και στο τελος που φυγαμε με το τελευταιο καραβανι.....
ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΩ ΕΙΧΑΝ ΑΨΟΓΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΚΑΙ ΔΙΑΘΕΣΗ ΝΑ ΜΕ ΚΑΤΑΤΟΠΙΣΟΥΝ ΣΤΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΤΟΥ AIRSOFT!!
δεν μου εδειξαν σε καμια περιπτωση οτι σνομπαρουν η σε κοιτανε με περιεργο βλεμα!!
πολυ σημαντικο αυτο για εναν καινουργιο παιχτη!!
να μην τα πολυλογω μετα απο το παιχνιδι  αισθανθηκα οτι με δεχτηκαν στην παρεα του airsoft χωρις πολλα πολλα!

το παιχνιδι ηταν παρα πολυ καλα σχεδιασμενο!
αν καποιος εχει παραπονο απο αυτο, μπορω να πω την δικη μου γνωμη πως "αυτοι" (sapper) που διοργανωσαν το παιχνιδι το εκαναν με γνομωνα να περασουμε καλα και να χαρουν οσο τον δυνατον περισοοτεροι... αν οχι ολοι!

ημουν με τους επιτηθεμενους, με αυτους που πηγαν να καταλαβουν την κεραια!
επειδη ειχα ενα αρκετα δυνατο οπλο (Μ4Α1 JG 400+ fps), θεωρησα σωστο να ειμαι σε "woodland" κατασταση για να ειμαι εντως οριων....
ειχα μια απιστευτη εμπειρεια με το να ειμαι επανω ακριβως απο την σκοπια και να προσπαθω να την αποκοψω για να μπορεσουν οι "δικοι μου" απο αριστερα να καταλαβουν την κεραια (κ οπως εκαναν)!
ημουν μαζι με τον Νικο (δεν θυμαμαι nickname) και απο εμενα τουλαχιστον η σκοπια εφαγε πανω απο 600 bbs!!!!

ειχαμε ενα μεγαλεπιβολο σχεδιο να "σκοτωσουμε" τον σκοπο!!
αφου κραταγα σαν νεοπας τα νωτα του Νικου με το να ριχνω ασταματητα bbs στον σκοπο για να μην βγει, εκεινος προσπαθησε να παει κοντα του για να τον τελειωσει...
αλλα!!!!....

"ειχαν γνωση οι φυλακες" χεχεχε
ενας στα δεξια του (οπως κοιταγα απο τα δεντρα και  κατω την σκοπια)
ειχε μεινει στους θαμνους και περιμενε τον αμοιρο Νικο να τον αποτελειωσει...
και οπως και εγινε....σνιφ σνιφ...

αυτο βεβαια πιστεψα οτι ηταν και το δικο μου τελος!!

καταλαβα οτι θα ερχοντουσαν ενισχυσεις (για τον σκοπο) και σε συναρτηση με το οτι μου ειχαν τελειωσει τα bbs μου απο την μπροστινη μερια του γιλεκου μου, τραπηκα σε στρατιγικη οπισθοχωρηση!!!χεχεχε

βρισκοντας ενα πολυ καλο σημειο ανασυνταχθηκα και περιμενα τις δικες μου ενισχυσεις μιλωντας μεσω pmr!!!
τον χωρο που εδωσα στους αμυνομενους τους εκανε αυτοματως επιτηθεμενους και αναλογικα 1/3!!!!

με περικυκλωσαν οι 2 και προφανως ερχοταν και ο 3ος!
τον εναν τον ειχα "εγκλωβησει" στον θαμνο του και τον 2ο τον εψαχνα!!
ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΡΗΚΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΣΑ!!! ΧΑΧΑΧΑ
ναι... το πρωτο μου Kill ηταν γεγονος....
αυτο μου εδωσε περισια χαρα και κουραγιο να παω να καθαρισω τον θαμναιο ;D

ειχα ενα σχεδιο στο μυαλο μου αλλα χρειαζοντουσαν 3 χερια!!!!!!!! ??? ??? ???
το καταλαβα στο τελος αφου ειχα αλλαξει θεση οπου ειχα ερθει σε αποσταση αναπνοης με τον θαμναιο εχθρο μου...

οπισθοχωρησα για αλλη μια φορα στον "βραχο" μου και αρχισα να τρομοκρατουμαι αφου ακουγα φωνες και bbs να με περιβαλουν!!! :'( :'( :'(

μεχρι να σκεφτω τι να κανω και αν πρεπει να φυγω απο εκει... εγινε το μοιραιο!!!
μια το οτι το hand gun μου ειχε πεσει στην αποποιρα του "θαμναιου"
μια το οτι προσπαθουσα να ανακοψω τον θαμναιο
μια οτι ημουν κια πολυ νεοπας....
ο Lou μου βγηκε απο την δεξια μου γωνια και με αποτελειωσε με ενα μονο bb!!!
Μπραβο που μου εριξε μονο ενα!!!!! βασικα μονο ενα καταλαβα να με πετυχαινει!!

εγω στον αλλον τον ψεκασα... μονο και μονο γιατι δεν καταλαβαινα αν τον ειχα πετυχει η οχι!
(ζητησα συγνωμη στο παλικαρι...και το κανω και απο εδω παλι... βεβαια δεν επαιξε προβλημα!! thnx)

εδω να πω πως αν και το "χτυπημα" ηταν τοσο μικρο και ανεπαιστητο βγηκα αμεσως κ χωρις 2 κουβεντα!!
και κατευθειαν καταλαβα το fair play για το οποιο εχει μαλιασει η γλωσσα σας να μιλατε!!

ευχαριστω παρα πολυ τον Lou μετα για τα καλα του λογια!!!!

οταν με φαγανε τα παιδια.. και κατεβαινα κατω τα ειπαμε και με τον "θαμναιο" (που δεν ξερω το ονομα του)
για το ποσο καλη μαχη δωσαμε μεταξυ μας....

ΕΥΓΕ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΜΕ ΚΑΝΑΝΕ ΝΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΚΥΡΙΑΚΗ!!!!!! ;D ;D ;D
αν και 2 μερες τωρα ποναω ολοκληρος..χαχαχα αγυμναστος,!!!

μειονεκτηματα!
νομιζω πως δεν χρειαζεται να μπω στην διαδικασια να πω σαν νεος αλλα και σαν το οτι εχω το αισθημα της ευχαριστησης ακομα στο μυαλο μου!!
και αυτο ειναι που μετραει!!!
το οτι ηρθα και διασκεδασα περισσοτερο απο οτι νομιζα!!!

ευχαριστω τον Βασιλη που μου εφτιαξε χωρις 2η κουβεντα ενα προβληματακι μου στο οπλο
ευχαριστω ακομα τα παιδια στο τελος που με βοηθησαν με το βενζιναδικο (Ανδρεας)

περιμενω πως και πως το επομενο παιχνιδι μας!

συγνωμη αν κουρασα με το τοσο μεγαλο ποστ μου,
απλα ηθελα να σας βαλω λιγο στο μυαλο μου για το πως "ειδα" και εζησα το πρωτο μου παιχνιδι!!
But who are ye, in rags and rotten shoes,You dirty-bearded, blocking up the way?

We are the Pilgrims, master; we shall go
Always a little further...

JAMES

Μπραβο σε ολους που βρεθηκανε στο παιχνιδι!Για πρωτη φορα ειδα το fair-play να γινεται πραγματικοτητα(τουλαχιστον σε οσες επαφες βρεθηκα μπροστα).Πολυ καλοι οσοι πηραν το βαπτισμα στο airsoft κ ενα μεγαλο μπραβο στον sapper για το ολο στησιμο του σεναριου που το εκανε ολο μονος του(Βασιλη ηρθανε τα glock???????)ΠΑΝΤΑ ΤΕΤΟΙΑ!!!!!! :) :) :) :) :)

ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ

Στο παιχνιδι χαθηκε ενας γεμιστηρας πιστολιου pt92 μεταλικος...αν καποιος τον βρηκε ας επικοινωνησει παρακαλω..
But who are ye, in rags and rotten shoes,You dirty-bearded, blocking up the way?

mdouke

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ.

ΕΙΜΑΙ Κ ΕΓΩ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΥΣ (Ο ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 2 ΜΑΥΡΟΥΣ).
ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΠΟΥ ΑΠΟΚΤΗΣΑ ΜΑΖΙ ΣΑΣ.
ΥΠΗΡΧΕ ΠΟΛΥΣ ΡΕΑΛΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΣΕΝΑΡΙΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΠΑΙΧΤΩΝ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΕΠΑΙΖΑΝ.
ΠΡΟΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΠΕΖΟΝΑΥΤΕΣ ΕΙΔΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΕΠΑΙΖΑΝ ΜΕ ΣΤΡΑΤΙΓΙΚΗ ΜΑΧΗΣ (ΚΑΛΥΨΗ-ΑΠΟΚΡΥΨΗ-ΠΑΡΑΛΛΑΓΗ-ΠΥΡ Κ ΚΙΝΗΣΗ)
Κ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΠΩΣ ΧΑΡΗΚΑ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΓΙΑΤΙ ΕΔΙΝΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΛΗΘΩΦΑΝΕΙΑ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ.

ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ ΠΑΡΕΥΡΕΘΗΚΕ ΣΤΟ ΠΕΔΙΟ ΗΤΑΝ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΣ,ΥΠΗΡΧΕ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΟΙΚΕΙΩΤΗΤΑ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ ΝΑ ΑΙΣΤΑΝΘΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΑΝΕΤΑ (MDOUKE-GREG).

ΘΕΛΟΥΜΕ Κ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΕΝΤΑΧΘΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ AIRSOFT ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΜΒΑΛΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΗΣ.

ΒΑΣΙΛΗ(SAPPER) ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑ ΤΟ PROJECT ΚΑΘΩΣ ΕΠΙΣΗΣ Κ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΒΟΗΘΗΣΑΝ ΤΟ ΒΑΣΙΛΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΤΗΣΙΜΟ ΤΗΣ ΠΙΣΤΑΣ...(ΟΠΩΣ Ο ΑΔΕΡΦΟΣ ΠΟΥ ΕΦΤΙΑΞΕ ΤΟ C4,ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ).

ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΕΤΣΙ  ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.

nick

Παράθεση από: ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ στις  26 Μαΐου 2009, 21:11:37 ΜΜ
Στο παιχνιδι χαθηκε ενας γεμιστηρας πιστολιου pt92 μεταλικος...αν καποιος τον βρηκε ας επικοινωνησει παρακαλω..

το PT92 ειναι το ιδιο με το M92F?

Α ναι και καλη τυχη για το γεμιστηρα σου

ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ

Nαι περιπου το ιδιο...που ξερεις παιζοντας στο πεδιο μπορει καποιος να τον βρει και να φιλοτιμηθει...