24/5/09 NEMESIS

Ξεκίνησε από SAPPER, 21 Μαΐου 2009, 18:21:23 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Athens

Apo oti fenetai tha ginei apisteuto senario th kuriakh , are Vasili ti mou kaneis me tis panelinies... Tha patwsw Fusikh  :'(

ΧΕΙΡΩΝ

8)Παρών !,για την Κυριακή,..εκτος απροόπτου..
Μηδέν 'Αγαν

fanioles

Παράθεση από: SAPPER στις  22 Μαΐου 2009, 14:33:58 ΜΜ
Εμείς θα σου δώσουμε περισσότερα... ;D

Θααα τα βρούμε τη Κυριακή  με μορφή πλειοδοσίας !   

Αναλαμβάνονται παντώς είδους δολιοφθορές   ;D ;D

loubamboo

Loubamboo παρών.  Και προς το παρόν, ένας αλλά Λέων...
Freedom is more important than peace. USMC!

Cataphract

Παράθεση από: loubamboo στις  22 Μαΐου 2009, 20:17:56 ΜΜ
  Loubamboo παρών.  Και προς το παρόν, ένας αλλά Λέων...

...κι όλοι εσείς τυριά...

Θα ήταν κρίμα να μην το συμπληρώσει κανείς αυτό  :P

Επιβεβαιώνω κι εγώ τη συμμετοχή μου...

MarviL

Kalispera se olous!!!
Se parakalo Basili ypologise 4 symetoxes akoma  ...
MarviL + 3 filous ...tnx see u !!!

eiii !!!!! stasou .... mygdala !!!!

Georgepap

Θα έρθω κι εγώ με άλλους 2 φίλους.Ευχαριστώ

Cataphract

Δυστυχώς ακυρώνω τη συμμετοχή μου λόγω ακαδημαϊκών υποχρεώσεων. Καλά να περάσετε.

batista

eimai kai egw mesa gia to paixnidi pou tha kanete +1 akoma paixths batista
BATISTA

leonardo sunbird

Λογω Σοβαρης επαγγελματικης υποχρεωσης αναγκαζομαι με λυπη να ακυρωσω την συμμετοχη μου στο αυριανο παιχνιδι....καθως επισης και τις συμμετοχες των Goddspeed Berreta Jim ...Ζητω προσωπικα συγνωμη και συγνωμη εκ μερους των παιδιων για την αναστατωση..... Ευχαριστω :(

vantre

Μεσα με ενα ?.
Αν αργησω λιγο ( να δω αν τοβαλα καλα στο GPS) ξεκινηστε να "τρωτε" θα φερω τα δικα μου "μαχαιροπηρουνα"...

padelos

και εγω παιδες + ενασ φιλος θα ερθουμε για πρωτη φορα να παιξουμε και να δοκιμασουμε τα οπλα μας.για να δουμε θα το γυρησουμε τελικα απο το paintball σε airsoft?

Shadow

Δυστυχώς αύριο τα περισσότερα μέλη της Raven Shield δεν θα μπορέσουν για τον ένα η τον άλλο λόγο να έρθουν στο game οπότε ζητώ συγνώμη στους διοργανωτές προσωπικά κ εκ μέρους όλης της ομάδας για την όποια αναστάτωση αλλά ακυρώνεται η συμμετοχή της ομάδας μας.
Α last advance, one final chance it now shall be, no guts no glory...

Jocker

But who are ye, in rags and rotten shoes,You dirty-bearded, blocking up the way?

We are the Pilgrims, master; we shall go
Always a little further...

alekoukos_kalashnikov

μεσα κι εγω+5 ατομα!!! ;)
why so serious...?

mdouke

KALIMERA...........................................
D-DAY SIMERA ,THA MPOROUSE KAPOIOS FILOS POU EINAI ONLINE NA MOU PEI TI PERNAW STO GPS GIA NA SAS BRW??????????

mdouke

OK TO EIDA 10.30 TO PERIPTERO META TI GEFYRA SXOISTOU.

padelos

να ζητησω συγνωμη που δεν καταφεραμε να ερθουμε εμεις για επαγγελματικους λογους (χωσιμο ηταν αυτο εχτες το βραδι μεχρι τις 7 το πρωι >:().λυπαμε πολυ που το εχασα! :(

fanioles

Πολύ καλή δουλειά απο τα φαντάσματα σε δημιουργία πατεντών και μηχανισμών για τις ανάγκες του σεναρίου. ! 

Εύγε κύριοι!  (θα έλεγα και κυρίες αλλα δε μας τίμησαν! )  Το c4 αν και εντυπωσιακό, ΔΕΝ έπρεπε να ανάψει.  Πολλοί φύγαμε στραβωμένοι γιατί ενω το είπαμε καμια 10ρια φορές να μη το ανάψουμε τελικά, κάποιοι δεν κρατήθηκαν.
Είχαμε μαζι πυροσβέστες που πραγματικά στενοχωρήθηκαν πολύ.

Ευφιέστατο το σενάριο και τα scripted respawns. Νομίζω οτι δίνουν δυναμική σε κάθε παιχνίδι και θα έπρεπε να τα υιοθετήσουμε και σε μελοντικά παιχνίδια.
Τα γνωστά φαινόμενα αθανασιών δεν έλειψαν, αλλα οι κκ σημάνθηκαν. (Δε θα επεκταθώ κινδυνεύω να γίνω γραφικός)

Νομίζω πως το συγκεκριμένο πεδίο δεν επιτρέπει fps πάνω απο 350.
Για να έχει νόημα το urban πρέπει να γίνουν εμπλοκές μέσα στα κτίρια και πολλοι τις έκαναν με +400 με αποτέλεσμα κάποιοι να ματώσουν.

Θα ανοίξω μια ψηφοφορία σχετική για το πεδίο.

Συγχαρητήρια και πάλι στους διοργανωτές.

batista

to paxnidi htan dyskolo shmera logw tou senarioueixe  poly sesth to stoxos ton pgaksame alla ligo arga thn anathnaksh  tou pilona bravo sto basilh gia to senario htan polu kalo kai mallon tha exoume ena kainourgio melos sthn omada pou etoimazoume fulaktite giati erxomaste BATISTA gia panta

kai kati pou ksexasa theloume kai ligo kaisariani mhn to ksexnate eyxaristw kai perimenoume akoma pio poles shmetoxes apo tous paixtes
BATISTA