Bolt B4A1 Magpul custom

Ξεκίνησε από Faceman, 14 Mar 2012, 20:40:44 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Faceman

Καλησπερα συνχομπυστες
σημερα θα σας παρουσιασω το δικο μου Bolt B4A1 με σειριακο αριθμο GR0024
Αποτελειται κυριως απο
1)Magpul handguard MOE TAN
2)Magpul CTR stock TAN
3)Magpul magazines (5) original 120 rds TAN
4)Magpul original rear sight TAN
5)Trijicon AGOG TAN
6)Lipo 7.4V 1200mAh 15C
Επισης θελω να προσθεσω οτι το οπλο ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΙΞΕΙ ακομα σε καποιο σεναριο και επισης ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ και δοκιμαστικες βολες  :o ::)
και επειδη τα λογια ειναι περιττα ακολουθει φωτογραφια
ελπιζω να σας αρεσει και γιατι οχι να σας εδωσα καμια ιδεα....δεκτη η κριτικη  ;D

ΥΓ. η βελτιωση δεν εχει τελειωσει ακομα οπτικα και λειτουργικα στα υποψην ειναι ελατηριο για να ανεβουμε λιγο στα fps και Magpul λαβη χειρος

Delta-7

Πολυ καλο !!
ποσα fps σου βγαζει;
κ με αυτην την μπαταρια πιος ειναι μεγιστος χρονος λειτουργιας-χρησης;
'' Η ΤΑΝ Η ΕΠΙ ΤΑΣ ''
<<ΕΚΔΡΟΜΟΣ>>

Nameless

H μπαταρια μπαινει στο ΜΟΕ, ή στο κοντακι;

Faceman

Παράθεση από: Delta-7 στις  14 Mar 2012, 21:04:34 ΜΜ
Πολυ καλο !!
ποσα fps σου βγαζει;
κ με αυτην την μπαταρια πιος ειναι μεγιστος χρονος λειτουργιας-χρησης;

315 fps  ειδα με 11.1V...τωρα σχετικα με τον μεγιστο χρονο λειτουργιας-χρησης της 7.4 δεν ξερω δυστυχως αλλα θα το δω και θα σου απαντησω

Faceman

Παράθεση από: Nameless στις  14 Mar 2012, 21:09:17 ΜΜ
H μπαταρια μπαινει στο ΜΟΕ, ή στο κοντακι;

Μπαινει στο ΜΟΕ  ;)

chrisdeggestin

Πολυ ομορφο το καινουργιο σου αποκτημα φιλε faceman ευχομαι να το χαρεις με εκατομμυρια bbs!!!

L-96

καλοδουλευτο το εργαλειο Γιαννη

Faceman

Σας ευχαριστω παρα πολυ παιδια να στε καλα και αν καταφερω να το δειτε απο κοντα... ;)

Memas13

Ένα peq πάνω στο moe και έφυγες....
Πολύ καλό φιλαράκι
εντέλει κατέληξες στην 7,4... ;)
Για πολλούς λόγους την θεωρώ καλύτερη από την 11,1

Koukos

πολυ ωραιο φιλε..προσωπικα λιγο με χαλαει το χρυσο διοπτρακι μονο..και πιστευω οτι και με μια χειρολαβη σε tan χρωμα και να εμενε μονο το σωμα μαυρο θα μαμουσε πιο πολυ. ;) ;)
Τους Λαιστρυγόνας και τους Κύκλωπας,
τον άγριο Ποσειδώνα δεν θα συναντήσεις,
αν δεν τους κουβανείς μες στην ψυχή σου,
αν η ψυχή σου δεν τους στήνει εμπρός σου

Η Ιθάκη σ'έδωσε τ' ωραίο ταξείδι.
Χωρίς αυτήν δεν θάβγαινες στον δρόμο.

Faceman

Παράθεση από: Memas13 στις  15 Mar 2012, 15:50:53 ΜΜ
Ένα peq πάνω στο moe και έφυγες....
Πολύ καλό φιλαράκι
εντέλει κατέληξες στην 7,4... ;)
Για πολλούς λόγους την θεωρώ καλύτερη από την 11,1

1)θα βαλω εκεινο που μου ειχες δωσει τοτε με το VFC SR-15 A-TACS  ;D ;D
2)κατεληξα στην 7,4 για λογους ασφαλειας  ;)

Faceman

Παράθεση από: Koukos στις  15 Mar 2012, 16:01:13 ΜΜ
πολυ ωραιο φιλε..προσωπικα λιγο με χαλαει το χρυσο διοπτρακι μονο..και πιστευω οτι και με μια χειρολαβη σε tan χρωμα και να εμενε μονο το σωμα μαυρο θα μαμουσε πιο πολυ. ;) ;)

σε ευχαριστω φιλε για τα καλα σου λογια...αν προσεξες στα προσεχως εχω βαλει χειρολαβη Magpul tan τωρα σχετικα με την διοπτρα ακουω προτασεις για να ανοιξω λιγο το χρωμα της ή να την βαψω σε ΤΑΝ  :-\? καμια προταση  ???

Dusty

Καλησπερα και απο μενα, εχω το GR0023 η εξωτερικες του βλετιωσεις μεχρι στιγμης ειναι παρεμφερεις με τις δικες σου με εξαιρεση το butt stock που ειναι μαυρο, εχω 3 αποριες: οι γεμιστηρες σου ειναι απο ενα σετ με 5 γεμιστηρες που υπαρχει σε site του εξωτερικου? αν ναι εισαι ευχαριστημενος? η διαφορα με τους p-mag green label (σετ των 10) ποια ειναι? 2ον επειδη θελω κ γω να αντικαταστησω το pistol grip αλλα κ το trigger guard  μ ενα της magpul θα υπαρχει καποιο προβλημα με το μοτερ? ισως να το πιεζει πιο πολυ? κ 3ον εχω κ γω στα σκαρια μια αναβαθμιση με ενα ελατηριο κ ενδεχωμενος μια 6,01 ενα πιο σκληρο ελατηριο θα επηρεασει καποια απ τα υπολοιπα εσωτερικα κινουμενα μερη του οπλου?
συγνωμη για το μακροσκελες του μηνυματος κ την ριπη απο ερωτησεις

Koukos

Παράθεση από: Faceman στις  15 Mar 2012, 18:52:15 ΜΜ
σε ευχαριστω φιλε για τα καλα σου λογια...αν προσεξες στα προσεχως εχω βαλει χειρολαβη Magpul tan τωρα σχετικα με την διοπτρα ακουω προτασεις για να ανοιξω λιγο το χρωμα της ή να την βαψω σε ΤΑΝ  :-\? καμια προταση  ???

πιστευω αν το βαψεις ενα ταν η ενα μαυρο θα ειναι πολυ καλο..
επισης ισως θα του πηγενε και κατι τετιο (δτο εχω δει σε απλα Μ4 και προσοπικα μου αρεσει τωρα γουστα ειναι αυτα..) η θα μπορουσες να βγαλεις τελειως τα σκοπευτικα γιατι τωρα το ταν σκοπευτικο στο μαυρο σωμα ισως δε τεργιαζει..αλλα μπορει και με τη χειρολαβη σε ταν η απο κοντα ολα να ειναι ακομα πιο τελεια απο οτι φενονται τωρα απο μια φοτο δε ξερεις... :) :)http://www.airsoftclub.gr/eshop/product_info.php?cPath=67_69&products_id=1474
Τους Λαιστρυγόνας και τους Κύκλωπας,
τον άγριο Ποσειδώνα δεν θα συναντήσεις,
αν δεν τους κουβανείς μες στην ψυχή σου,
αν η ψυχή σου δεν τους στήνει εμπρός σου

Η Ιθάκη σ'έδωσε τ' ωραίο ταξείδι.
Χωρίς αυτήν δεν θάβγαινες στον δρόμο.

ROOKIEJO

διοπτρα εγω εχω μαυρη και παει απιθανα.....γουστο μου.

επειδη ακουσα οτι συζητιεται οτι το 0007 κουρεψε γραναζι οφειλω να σας ενημερωσω οτι χαιρει ακρας υγειας εχοντας αισιως ξεπερασει τις 3000 μπιλιες σε παιχνιδια και πολλες δοκιμες .
χαρακτηριστικα αναφερω      5 στοχοι παχους κεριου-λαμπαδας στα 22 μετρα πεσανε με λιγοτερες απο 30 μπιλιες και καμια μπιλια δεν ειχε αποκλυση απο το στοχο μεγαλυτερη απο 5 ποντους.
τα συμπερασματα δικα σας το χαμογελο δικο μου

ernestos

Ωραιο μου αρέσει!!!!!

CORFU AIRSOFT TEAM (C.A.T)

http://www.corfuairsoft.gr