πεδια Ν.Αττικης

Ξεκίνησε από jumbo, 05 Mar 2012, 19:29:37 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

jumbo

μετα απο συζητηση με τον συμπαικτη Stayros 3 διμιουργησα αυτο το θεμα που αφορα τα πεδια του N.Αττικης.

παμε λοιπον:

καιισαριανη : woodland ( ο θεος να το κανει)
ελευσινα: urban
μαλακασα:woodland
ελαιουργιο:cqb
νοσοκομειο ΝΑΤ:cqb
Καντηλη:urban
HOTEL: cqb
μεταλειο: woodland

λιγα λογια για το καθενα απο αυτα...

καισαριανη: γνωστο και ως τσουκνοπεδιο.. μικρος χωρος, με περιπατιτες και ενιοτε διερχομενα motocross, δεν ενδυκνυετε για κυκλωτικες κινησεις καθως υπαρχει η σοβαρη πιθανοτητα να καταληξει καποιος η στον κεντρικο δρομο ή μεσα στο νεκροταφιο... ;D εχουν συμβει και τα δυο στο παρελθον...

ελευσινα: old time classic... ειναι ενα πεδιο που ολοι ο ξερουμε σαν τις παλαμες μας...

μαλακασα: μεγαλο πεδιο και αρκετα καλο για τους λατρεις του woodland..

ελαιουργιο: συμπαθητικο πεδιο cqb με δυο κυνδινους μονο, τα σκοταδια και τις τρυπες απο τα φρεατια

νοσοκομειο: ειχε γινει μια προσπαθεια να παρθει επισημη αδεια καθοτι βρισκεται εντος κατοικημενης περιοχης ΑΛΛΑ ο δημος που ανηκει το κτιριο ζητουσε αμοιβη για καθε φορα που θα το χρησιμοποιουσαμε... σιγουρα ολο και καποιον θα πετυχετε να παιζει αλλα το νου σας στους περιοικους που κοβουν βολτες με τα σκυλια τους μεσα στον χωρο
καντηλη: το ορος των ανεμων..... συνηθως επικρατουν ανεμοι πολλων μποφορ που δεν σ αφηνει να σταυρωσεις μπιλια...

HOTEL: το καλυτερο πεδιο που υπαρχει κατεμε σε ολο το νομο...
οτι εχετε ακουσει σχετικα με το χοτελ και την eurobank ισχυει, τα παιχνιδια θεωρητικα σταματησαν αλλα ποτε δεν σταματησαν πρακτικα... σε αδελφο φορουμ λιαν προσφατως ανακοινωθηκε δημοσιο παιχνιδι κ.ο.κ... στην ερωτηση αν μπορει καποιος να παιξει με ασφαλεια, θα μπορουσα να πω οτι οση σιγουρια εχεις στα υπολοιπα πεδια αλλη τοση δεν μπορεις να εχεις ουτε στο χοτελ...

μεταλειο: πολυ παρα πολυ ωραιο woodland.. δοκιμαστε το... θα εκπλαγητε..

αυτα... αν καποιος γνωριζει καποιο αλλο ή κατι αλλο ας το γραψει...
ΑΡΧΕΣΘΑΙ ΜΑΘΩΝ, ΑΡΧΗ ΕΠΙΣΤΗΣΕΙ

ΑΞΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΒΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΝΙΚΑΕΙ ΤΑ ΠΑΘΗ ΤΟΥ

Nick Babouinos

το ελληνικο που λεει το τουρνουα??που ακριβως ειναι στο αεροδρομιο???

Nameless

Παράθεσηνοσοκομειο: ειχε γινει μια προσπαθεια να παρθει επισημη αδεια καθοτι βρισκεται εντος κατοικημενης περιοχης ΑΛΛΑ ο δημος που ανηκει το κτιριο ζητουσε αμοιβη για καθε φορα που θα το χρησιμοποιουσαμε...

Ξερουμε ποιος δημος ηταν αυτος και ποσα περιπου ζητουσε;

Overlord

Παράθεση από: jumbo στις  05 Mar 2012, 19:29:37 ΜΜ
HOTEL: το καλυτερο πεδιο που υπαρχει κατεμε σε ολο το νομο...
οτι εχετε ακουσει σχετικα με το χοτελ και την eurobank ισχυει, τα παιχνιδια θεωρητικα σταματησαν αλλα ποτε δεν σταματησαν πρακτικα... σε αδελφο φορουμ λιαν προσφατως ανακοινωθηκε δημοσιο παιχνιδι κ.ο.κ... στην ερωτηση αν μπορει καποιος να παιξει με ασφαλεια, θα μπορουσα να πω οτι οση σιγουρια εχεις στα υπολοιπα πεδια αλλη τοση δεν μπορεις να εχεις ουτε στο χοτελ...

Δεν ξέρω αν αναφέρεσαι στην παλιά ξενοδοχειακή μονάδα που υπάρχει στην Αγ. Μαρίνα και όπως έχεις γράψει έχει ανέβει σενάριο σε άλλο forum.
Υπάρχει όμως και ένα ακόμη πεδίο το οποίο κατά την ταπεινή μου άποψη είναι ένα από τα καλλίτερα πεδία και αυτό είναι το ξενοδοχείο BELVDERE απέναντι από τον ναό του Ποσειδώνα στο Σούνιο
Αν προχωρήσω, ακολουθείστε με...
Αν υποχωρήσω, σκοτώστε με...
Αν σκοτωθώ, εκδικηθείτε με...

Nameless

H Αγια Μαρινα ειναι αμιγως CQB με την συντριπτικη πλειοψηφια των εμπλοκων να γινεται δωματιο-δωματιο.

Το Σουνιο ειναι ο ορισμος του Urban με συνδιασμο κτιριων και δρομων....σκεφτειτε ενα μικρο χωριο. Κατ'εμε το Belvedere ειναι το καλυτερο πεδιο της Αττικης.

jumbo

Παράθεση από: Overlord στις  05 Mar 2012, 20:03:39 ΜΜ
Δεν ξέρω αν αναφέρεσαι στην παλιά ξενοδοχειακή μονάδα που υπάρχει στην Αγ. Μαρίνα και όπως έχεις γράψει έχει ανέβει σενάριο σε άλλο forum.
Υπάρχει όμως και ένα ακόμη πεδίο το οποίο κατά την ταπεινή μου άποψη είναι ένα από τα καλλίτερα πεδία και αυτό είναι το ξενοδοχείο BELVDERE απέναντι από τον ναό του Ποσειδώνα στο Σούνιο
ναι στην ξενοδοχιακη μοναδα αναφερομαι.. Τωρα για το σουνιο εχω ακουσει πολυ καλα λογια, δεν εχω παει ομως ποτε οποτε δεν μπορω να εκφερω γνωμη..

ΑΞΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΒΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΝΙΚΑΕΙ ΤΑ ΠΑΘΗ ΤΟΥ

jumbo

Παράθεση από: Nameless στις  05 Mar 2012, 19:55:43 ΜΜ
Ξερουμε ποιος δημος ηταν αυτος και ποσα περιπου ζητουσε;
εαν θυμαμαι καλα ο δημος νεας πεντελης (αυτο που δεν θυμαμαι ειναι αν ειναι προ η μετα καλικρατη) και ηθελε γυρω στα 500 ευρω ανα παιχνιδι. Για το ελληνικο μπορεις να ρωτησεις τους cerberus που εχουν παρει επισημη αδεια για τον χωρο ωστε να παρεις οσες πληροφοριες θες.

salamine153

Παράθεση από: jumbo στις  05 Mar 2012, 21:21:43 ΜΜ
εαν θυμαμαι καλα ο δημος νεας πεντελης (αυτο που δεν θυμαμαι ειναι αν ειναι προ η μετα καλικρατη) και ηθελε γυρω στα 500 ευρω ανα παιχνιδι.
Ευκαιρια να ξαναψαξουμε το θεμα. Παντως, αμα ειναι να δινουμε τοσα λεφτα για το τιποτα ::)
Δεν μπορεις να σταματισεις την ελευθερια

Admax

Παράθεση από: The End στις  05 Mar 2012, 19:51:50 ΜΜ

οεο??
δημόσιο δεν είναι και αυτό? ;)

Σωστος ο jumboοοοοοο!  ;)

barbaros

Παράθεση από: The End στις  05 Mar 2012, 19:51:50 ΜΜ

φιλε μου το ελληνικο αν ειμαστε τυχεροι και προλαβει να γινει το τουρνουα θα ειναι καλα... απο τον αλλο μηνα δεν ξερουμε την τυχη του γιατι θα πουληθει.... με αλλα λογια το εχουμε ως χαμενο πεδιο....

ADINOWS

Παράθεση από: jumbo στις  05 Mar 2012, 21:21:43 ΜΜ
εαν θυμαμαι καλα ο δημος νεας πεντελης (αυτο που δεν θυμαμαι ειναι αν ειναι προ η μετα καλικρατη) και ηθελε γυρω στα 500 ευρω ανα παιχνιδι.

Η αιτηση εγινε απο την ομαδα COBRA TEAM και τον συλλογο που ανηκουμε σε συννενοηση  με τον δημο Μελισσιων αλλα και στο Ν.Α.Τ οπου ανηκει το κτηριο και εχει τον πρωτο λογο....

Το θεμα δεν εχει κλεισει ακομα,ειναι σε εξελιξη...
COBRA TEAM

Nameless

Κατα τη γνωμη σας ποσα ατομα χωρανε να παιξουν εκει; Εχω ακουσει πολλες να αναφερεται αυτο το πεδιο αλλα δεν το εχω επισκεφτει

Αν το πεδιο ειναι οντως καλο, μια τιμη 5-10 Ε/Ατομο σε ενα μεγαλο σεναριο για να εχουμε το κεφαλι μας ησυχο, νομιζω δεν ειναι υπερβολικη.

Admax

με λίγα λόγια η ομάδα COBRA TEAM έχει πάρει άδεια από τον δήμο για να παίξει στο κτίριο!
στην ουσία να ξέρουν οι αρχές ότι θα γίνει ενa tournoua ακίνδυνο και ότι δεν θα προκαλέσουμε ζημιες κλπ αλλα και να λάβουν τι efthines τους οι υπεύθυνοι αν γίνει tpt! σωστά?

Nameless

Απο ο,τι καταλαβα το θεμα ειναι ακομα εν εξελιξει......

Admax

Παράθεση από: Nameless στις  05 Mar 2012, 22:15:34 ΜΜ
Απο ο,τι καταλαβα το θεμα ειναι ακομα εν εξελιξει......

o yeah! :P

gioalex

Παράθεση από: jumbo στις  05 Mar 2012, 21:13:37 ΜΜ
  ναι στην ξενοδοχιακη μοναδα αναφερομαι.. Τωρα για το σουνιο εχω ακουσει πολυ καλα λογια, δεν εχω παει ομως ποτε οποτε δεν μπορω να εκφερω γνωμη..

Το πεδίο στο Σούνιο είναι εκπληκτικό!!! Έχω παίξει αρκετές φορές εκεί και ενδείκνυται τόσο για urban (είναι σαν χωριό) για μεγάλο σενάριο καθώς υπάρχει άπλα χώρου, όσο και για ψιλоcqb.

jumbo

Παράθεση από: Stavros3 στις  05 Mar 2012, 22:12:12 ΜΜ
με λίγα λόγια η ομάδα COBRA TEAM έχει πάρει άδεια από τον δήμο για να παίξει στο κτίριο!
στην ουσία να ξέρουν οι αρχές ότι θα γίνει ενa tournoua ακίνδυνο και ότι δεν θα προκαλέσουμε ζημιες κλπ αλλα και να λάβουν τι efthines τους οι υπεύθυνοι αν γίνει tpt! σωστά?
καπως ετσι πανε τα πραγματα..  Ο αντινοος ηταν σαφεστατως σε αυτα που ειπε ( ηλια tnk για την διορθωση στο θεμα του δημου γιατι ειλικρινα δεν το θυμομουν καθολου). @οzzy γυρω στα 80 ατομα πιστευω οτι τα χωραει.

queef

Υπάρχουν επίσης τα στρατόπεδα στη Μάνδρα και στις Ερυθρές,αν και δεν ξέρω αν τελευταίες πιάνονται στο Ν.Αττικής.
Δώσε στον στραβό μάτια κι εκείνος θα ζητήσει φρύδια ..

Admax

Παράθεση από: jumbo στις  05 Mar 2012, 22:30:04 ΜΜ
  καπως ετσι πανε τα πραγματα..  Ο αντινοος ηταν σαφεστατως σε αυτα που ειπε ( ηλια tnk για την διορθωση στο θεμα του δημου γιατι ειλικρινα δεν το θυμομουν καθολου). @οzzy γυρω στα 80 ατομα πιστευω οτι τα χωραει.

αχα.. οκ.. Bravo στα παιδια τοτε! :)

ADINOWS

Παράθεση από: ADINOWS στις  05 Mar 2012, 21:49:36 ΜΜ
Η αιτηση εγινε απο την ομαδα COBRA TEAM και τον συλλογο που ανηκουμε σε συννενοηση  με τον δημο Μελισσιων αλλα και στο Ν.Α.Τ οπου ανηκει το κτηριο και εχει τον πρωτο λογο....

Το θεμα δεν εχει κλεισει ακομα,ειναι σε εξελιξη...

ΝΙΕΝ:
CQB 11.500 τμ
Woodland 125 στρεματα.

Παιδια δεν θα το αναλυσουμε εδω μεσα το θεμα αυτο  ειπα ειναι σε εξελιξη η ΝΟΜΙΚΗ αδεια παραχωρησης απο το ΝΑΤ ειτε θετικη/αρνητικη.

Υπαρχει ενα κολημα:Εμεις κανουμε γραφειοκρατικες προσπαθειες επωνυμα και εντομεταξυ ενω το γνωριζουν καποιοι...γνωστοι-αγνωστοι, συνεχιζουν και πανε χωρις αδεια και παιζουνε ανωνυμα και τους εκνευριζουν...

Λευτερη thx για το σχολιο ;)
COBRA TEAM