AGM m14 προβλημα σκανδαλης

Ξεκίνησε από wrathchild, 27 Φεβ 2012, 15:11:09 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

wrathchild

Γεια σας παιδια!

Εχω ενα Μ14 Socom της AGM και εχω ενα προβλημα στο οποιο δυστηχως δεν μπορω να βρω λυση.
Ο μηχανισμος της σκανδαλης εχει χαλασει και συγκεκριμενα αυτο εδω το κομματι:

http://www.alphaward.com/media/catalog/product/cache/1/image/708x414/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/e/c/echo1_m14_trigger.jpg

( ειναι το αριστερα κατω )
Η λειτουργια του συγκεκριμενου κομματιου ειναι οταν πιεζω την σκανδαλη , η σκανδαλη γυρναει αυτο και αυτο με την σειρα του πιεζει τις επαφες ωστε να περασει ρευμα και να αρχισει την λειτουργια του το AEG.

Κατα τα αλλα ο υπολοιπος μηχανισμος της σκανδαλης ειναι μια χαρα.
Συνεχιζοντας λοιπον το συγκεκριμενο κομματι το εχω ψαξει παντου , αλλα παντου ομως και δεν το βρισκω πουθενα με αποτελεσμα το AEG να παραμενει ανενεργο. Ολος ο μηχανισμος ειναι συμβατος με τα εξαρτηματα της Echo-1 και της CYMA.

Ερωτω λοιπον :

1) Μηπως εχει κανεις απο εσας αντιμετωπισει παρομοιο προβλημα και αν ναι πως το ελυσε ή που βρηκε το συγκεκριμενο ανταλλακτικο?

2) Καμια πατεντα μηπως ξερει κανεις? Ελληνες ειμαστε , expert στις πατεντες!   

3) Μηπως τυχαινει κανεις να εχει αυτο το ανταλλακτικο και να ειναι διαθεσιμο για πωληση ?
( η εδρα μου παρεπιπτωντος ειναι Ηρακλειο )

Εκανε εδω το θεμα αν καποιος Moderator πιστευει οτι πρεπει να μπει στις αγγελιες τοτε ας το βαλει εκει κανενα προβλημα.

Ευχαριστω.

VAIK

ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΤΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΨΑΧΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ  ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΚΑΛΟΔΙΩΣΗΣ....ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΣΕΤ ΜΕ ΜΙΑ ΚΕΝΟΥΡΙΑ, ΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΠΡΟΧΝΕΙ Η ΣΚΑΝΔΑΛΗ  ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΠΑΦΗ....ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΒΡΕΙΣ......ΝΟΜΙΖΩ....., ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΚΑΝΕ ΜΙΑ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΜΙΑ ΠΟΥ ΝΑ ΤΕΡΙΑΖΕΙ ΣΤΟ ΟΠΛΟ ΣΟΥ, ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΠΕΡΔΕΜΑ ΟΙ ΚΑΛΟΔΙΩΣΕΙΣ ....

wrathchild

Up.
Το προβλημα ακομα υπαρχει δεν ειναι θεμα καλωδιωσης ειναι θεμα οτι εχει σπασει το μικρο σιδερακι που ειναι στην φωτογραφια ( κατω αριστερα διπλα απο τα ελατηριακια )

Koukos

φιλε μου μια ειναι η λυση αμα εχει σπαση το μικρο κομματακι..CNC βρες ενα μηχανουργειο πηγενε το και θα στο φκιαξουν..για να το βρεις μονο απο κανα σπασμενο αμα εχει καποιος..η μηχανη αυτη κανει θαυματα.. ;)
CNC machine
Τους Λαιστρυγόνας και τους Κύκλωπας,
τον άγριο Ποσειδώνα δεν θα συναντήσεις,
αν δεν τους κουβανείς μες στην ψυχή σου,
αν η ψυχή σου δεν τους στήνει εμπρός σου

Η Ιθάκη σ'έδωσε τ' ωραίο ταξείδι.
Χωρίς αυτήν δεν θάβγαινες στον δρόμο.

wrathchild

Παράθεση από: Koukos στις  27 Mar 2012, 21:16:40 ΜΜ
για να το βρεις μονο απο κανα σπασμενο αμα εχει καποιος..η μηχανη αυτη κανει θαυματα.. ;)

hehe αυτο ψαχνω μπας και το εχει κανεις ! :)