CQB -Airsoft Tournament- 2012

Ξεκίνησε από StarScream, 24 Φεβ 2012, 01:13:00 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

StarScream

Καλή επιτυχία αύριο σε όλες τις ομάδες και ας νικήσει ο καλυτεροσ,παμε να περάσουμε καλά και μετά να κάνουμε την βόλτα μας  και τον χαβαλέ μας όλοι μαζί στις Ερυθρες,ειναι περιττό να πούμε τι ακολουθεί μετά το game...  ;D ;D ;D

Η μέτρηση & ενημέρωση θα αρχίσει στις 9.30 η ώρα

batrax

Παμε ............παμεπαμε........παμεπαμεπαμεπαμεεεεεεεεεεεεεεεεε..............
-CERBERUS-

spiros.k

που που που που που ρεε ρεε εεε ρεε  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D καλο παιχνιδι να εχουμε αυριο νικητες χαμενοι ολοι χαμενοι ειμαστε. ολα θα διξουν στην ταβερνα μετα εκει θα γινει σφαγει.. ::) ::)

batrax

χαχαχαχαχαχαχαχ πολυ μασααααααααααααααααααα...............ελατε :D :D :D :D
-CERBERUS-

#LEONARDO-SWORDFISH#

Προς όλα τα μέλη της VICTOR.....

Από αυτή τη στιγμή ΔΙΑΤΑΖΩ σιγή μηνυμάτων και οποιαδήποτε πλάκα
με τους , ισως, πιθανούς αντιπάλους  του αυριανού παιχνιδιού.

ΤΕΛΟΣ !!!! :P :P :P

VICTOR  is stand by....

Cocked, Locked and Ready to Rock.

oεο ... !!!! ;D ;D

StarScream

batrax

:) .............χαχαχαχαχαχαχαχααχαχαχ
-CERBERUS-

KRATOS

ευχαριστουμε για την πολυ ομορφη κυριακη ολα τα παιδια..νικετες χαμενοι δεν εχει σημασια  ολοι ημασταν μια παρεα με πολυ γελιο και χαβαλε!!!!!! ;D ;D

περασαμε Κ Α Τ Α Π Λ Η Κ Τ Ι ΚΑ!!!!!!!!!!!!

thnx guys!!!!!!!!!!!!

ευχαριστουμε τα λυκακια για την μεγαλη υπομονη και ορεξη  που ειχανε !!!

(ο μανωλης ακομα τρωει???????   χαχαχαχαχαχαχαχχα)

spiros.k

λοιπον φιλαρακια μου ενα μεγαλο μπραβο σε ολες της ομαδες που πεξανε στο τουρνουα ολα τα παιδια ειμαστε αξια και ισα.ενα μεγαλο ευχαριστω στην ομαδα s.w.a.t που εκανε τον κοπο να τρεξει και να φτιαξει το τουρνουα οσο καλητερο μπορουσε..οσο γεια τα παρατραγουδα που γινανε κανενας δεν κραταει κακια σε κανεναν. εντασει θα υπαρχει γιατι το παιχνιδι μας ειναι δραστηριο και ανεβενουν τα αμπερ..λαθη γινονται και θα γινονται μεχρι να το φτιαξουμε το χομπυ μας καλητερο..πανω απο ολα αυτο που μετραει ειναι να ειμαστε ολες η ομαδες δεμενες..απο ομαδα victor σας ευχαριστουμε γεια ολα, και γεια τα ωραια παιχνιδια που πεξαμε με ολα τα παιδια.οσες ομαδες δεν πεξανε ευχομαι να ξαναγινει ενα 2 μερος τουρνουα με ποιο μεγαλες συμετοχες οστε να εχουν την ευκαιρια να δουν ποσο ωραια ειναιι..συγχαρητιρια σε ολους.. ;) ;) ;) ;)

Father

Απο εμένα ένα ευχαριστω/μπράβο σε όλους σήμερα (διοργάνωση/παιχτες) που παίξαμε AIRSOFT!!! Νικητές χαμένοι δεν έχει σημασία αλλα συγχαρητήρια στην ομάδα Victor που κέρδισε το τουρνουά!

cobra stergi

Σήμερα βασικά την ¨άκουσα¨ κανονικά παιδιά... Και οι Dark Angels που δεν είχα ξαναπαίξει μαζί τους αλλά και οι Cerberus που έχω ξαναπαίξει ήταν πολύ ζόρικοι και το πεδίο πολυεπίπεδο και ζόρικο επίσης, μόνο νάρκες δεν είχε.

Το χρυσό patch που κέρδισα το αφιερώνω στην ομάδα μου(που ουσιαστικά αποτελείται από 3 υποομάδες  και 1 ανεξάρτητο παίχτη και όπου όλοι εμείς καταφέραμε να οργανωθούμε και  να φτάσουμε σε ένα καλό αποτέλεσμα), αλλά και στις ομάδες που αντιμετωπίσαμε.
Και είναι σημαντικό patch για εμένα, γιατί κουβαλάει πάνω του την προστιθέμενη αξία αυτών των ομάδων και των παιχτών αυτών, επομένως θα το φοράω με ιδιαίτερη τιμή.

Επιθυμώ να ευχαριστήσω όλους τους άνωθεν καθώς και τους Silent Wolfs που διεκπεραίωσαν τούτη  τη διοργάνωση με επιτυχία πιστεύω, 1ον γιατί αυτή την αίσθηση έχω και 2ον διότι δεν έχω και μετρό σύγκρισης με κάτι ανάλογο.
Κλείνοντας θα ήθελα να ευχαριστήσω και το Airsoft Club για το θεμιτό του ρόλο ως Χορηγού της Διοργάνωσης. Και ελπίζω του χρόνου να πληθύνουν οι χορηγοί στο πρωτάθλημα. Είναι για καλό.

Καλά παιχνίδια σε όλους  και να είστε γεροί.
"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους." Πλάτων

hitman1975

ενα μπραβο ειναι λιγο για τους swat αλλα και για τις ομαδες και τα παιδια που λαβανε μερος στο τουρνουα
δεν μπορω να ξεχωρισω ποιος κερδισε η ποιος εχασε απλα ξερω οτι περασαμε τελεια
παντα τετοια παιδια χαρικαμε το airsoft  ;D ;D ;D ;D

godfather

Απο εμένα ένα ευχαριστω και ενα μπράβο σε όλους σήμερα (διοργάνωση/παιχτες) ενα μπραβο στους swat ενα ευχαριστω στους  victor για την χαρα που μου δωσανε με την συμμετοχη μου μαζι τους ελπιζω να τους βοηθησα ενα μπραβο στο club για την χορηγια στην ολοι διωργανωση !!!!!!!
ΜΠΡΑΒΟ ΜΠΡΑΒΟ ΜΠΡΑΒΟ :D :D :D :D :D :D παιδεια οι photo απο εδω    http://facebook.com/vasilis.diamantopoulos1

batrax

ΜΠΡΑΒΟ....................ΜΠΡΑΒΟ....................ΜΠΡΑΒΟ...................ΜΠΡΑΒΟ
Και απο εμενα ενα μεγαλο ευχαριστο σε ολους ειδικα στους S.W.A.T.για το τοσο τρεξιμο που κανανε για να μας χαρισουν εμας τοσα ομορφα παιχνιδια με δραση και ενταση.Ακομα για τις τοσες ομορφες φιλιες που καναμε.Ο τελικος σημερα ειχε πολυ δραση, πολυ θεαμα, πολυ φαγητο, πολυ μπυρα και αφου χορτασε και ο ΜΑΝΟΛΟ φανταστιτε και τι εγινε εκει.
ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΑΓΑΠΟΥΝΕ!!!!!!
ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8)
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;
:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
-CERBERUS-

StarScream

Θα ήθελα να πω και εγώ με την σειρά μου ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους συμμετέχοντες από όλες τις ομάδες
και τους ευχαριστούμε για την παρέα εδώ και 2 μήνες... Είμαστε ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα όπως και οι περισσότεροι συμμετέχοντες. Ήταν η πρώτη προσπάθεια για κάτι τέτοιο και ότι λάθη έγιναν ίσως είναι για καλό, από τα λάθη μας μαθαίνουμε άλλωστε όλοι, απλά καλά είναι να καταλάβουμε ότι αν φοβόμαστε να περπατήσουμε για μια ζωή θα μπουσουλάμε....

Τώρα για την σημερινή μέρα ότι και να πω είναι λίγο.... εντός και εκτός πεδίου το γέλιο άφθονο με στιγμές που θα μείνουν
να πω τα συγχαρητήρια μου στην ομάδα Victor!!!

manoloride

Καλημέρα και απο μένα.

Μετα απο τόσο καιρό που παίζω Airsoft κατάλαβα ότι δεν είναι ένα απλό παιχνίδι αλλά μου έδωσε την ευκαιρία να κάνω πολλούς και καλούς φίλους με τους οποίους περνάω παρά πολυ καλά.

Η χθεσινή μέρα είναι απο αυτές που θα την θυμάμαι για πολυ καιρο και όχι για το παιχνίδι αλλα για τα γέλια που κάναμε και γιατι και οι 4 ομαδες δεν ασχολήθηκαν με τα αποτελέσματα αλλα με το να περάσουν καλά άσχετα αποτελέσματος.

Στις ομαδες που δεν δήλωσαν η δεν μπρολαβαν να δηλώσουν θα τους έλεγα να το σκεφτούν καλύτερα την επόμενη χρονια γιατι αν δεν έχουν κόμπλεξ με τους εαυτούς τους πιστεύω ότι θα το δουν σαν μια παρα πολυ καλή εμπειρία είτε φτάσουν στον πρώτο γύρο είτε στους τελικούς.

Φυσικά ένα μεγάλο μπράβο στα λυκακια που σήκωσαν το βάρος της οργάνωσης και δικαιώθηκαν για την κίνηση τους και βγήκαν ποιο έμπειροι μετα απο αυτο το tournament .............. ;) ;)

Μπορεί να ήρθα δεύτερος στο tournament αλλα στο φαγητό ήμουνα ο νικητής με διάφορα και πιστεύω ότι σήμερα συνηλθα απο την χθεσινή κρεπαλη....... Χαχαχαχαχαχαχαχαχα

Φιλαράκια πλέον αναμένω τα επόμενα παιχνίδια με την πάρτη σας σαν τρελός!!!!!!!!

Cerberus Airsoft Team

morfeus1712

Παράθεσηαλλα στο φαγητό ήμουνα ο νικητής με διάφορα και πιστεύω ότι σήμερα συνηλθα απο την χθεσινή κρεπαλη.......

Μπα ??? καταφερες να πας μεχρι το μαρουσι?? Η πηρες Ρεπο ???;D ;D ;D ;D

#LEONARDO-SWORDFISH#

Παράθεση από: manoloride στις  14 Μαΐου 2012, 07:19:42 ΠΜ
Μετα απο τόσο καιρό που παίζω Airsoft κατάλαβα ότι δεν είναι ένα απλό παιχνίδι αλλά μου έδωσε την ευκαιρία να κάνω πολλούς και καλούς φίλους με τους οποίους περνάω παρά πολυ καλά.

Καλά να πάθεις ...που πάτε και παίζεται σαν τα ποντίκια στην αηδία,   που λέγεται Ελληνικό 
για να δεις τι χάνατε τόσο καιρό.... ;D ;D ;D ;D

Εγώ με τη σειρά μου να ευχαριστήσω την ομάδα των SWAT για την υπερπροσπάθεια που κατέβαλαν
να διεξαχθεί και να τελειωσει το συγκεκριμένο Τουρνούα με ΑΣΦΑΛΕΙΑ.

Σίγουρα υπήρχαν κάποια λάθη, σε καμμία περίπτωση ομως  τοσο σοβαρά για να μειωθει το κύρος και η προσπαθεια
των SWAT.
Οπως έχω τονίσει επανειλημένα οτι τα καλά παιχνίδια τα κάνουν οι παίκτες και οχι οι διοργανωτες.
Οσο καλό μπορει να ειναι ενα σενα ριο απο οποιονδήποτε διοργανωτη...αν οι παίκτες ειναι 2 λαλουν και 3 χορεύουν
δε μπορουμε να ριξουμε ευθυνες στους διοργανωτες.

Στο μόνο λάθος που θα σταθώ προσωπικά είναι η επιλογη του πεδίου του Ελληνικου (Catering)
που το θεωρώ ΑΚΡΩΣ επικίνδυνο για διεξαγωγή επίσημου παιχνιδιού.

Η προσπαθεια αμαύρωσης του τουρνούα απο μεμονωμένους, ανισσόροπους ψυχολογικά, χαρακτήρες
και κάτω απο αδιευκρίνιστους λόγους , που μόνο αυτοί μπορούν να μας απαντήσουν,
κατέληξε  στα σκουπίδια και ίσως είναι ένα γεγονός που πρέπει να προσεχθεί στο επόμενο  Τουρνουά
για την αυστηρή επιλογή παικτών που θα συμμετάσχουν και θα έχουν μοναδικό σκοπό τη διασκέδαση και όχι συμπλεγματικές
συμπεριφορές  ανταγωνισμού και αυτοπραγμάτωσης.

Συγχαρητήρια σε ΟΛΟΥΣ τους συμμετέχοντες που πήραν μέρος στο 1ο τουρνουά.
Είμαι ΑΠΟΛΥΤΑ σίγουρος και αισιόδοξος ότι το επόμενο τουρνουα θα γίνει ακόμα καλύτερο.

Ευχαριστώ την ομάδα της VICTOR για την συνεργασία που είχαμε όλο αυτό τον καιρό , που αν και είμασταν
απο 3 διαφορετικες ομάδες με διαφορετικους τροπους παιχνιδιου ο καθένας,  καταφέραμε να έχουμε το καλύτερο
όπλο για να επιτευχθεί η 1η θέση ΤΗ ΣΩΣΤΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ μεταξύ μας.

Περάσαμε Κ-Α-Τ-Α-Π-Λ-Η-Κ-Τ-Ι-Κ-Α.
και δέσαμε ακόμα περισσοτερο τις σχέσεις μεταξύ μας ..με ΟΛΟΥΣ.

ADINOWS

Παράθεση από: manoloride στις  14 Μαΐου 2012, 07:19:42 ΠΜ

Η χθεσινή μέρα είναι απο αυτές που θα την θυμάμαι για πολυ καιρο και όχι για το παιχνίδι αλλα για τα γέλια που κάναμε και γιατι και οι 4 ομαδες δεν ασχολήθηκαν με τα αποτελέσματα αλλα με το να περάσουν καλά άσχετα αποτελέσματος.

Eυχαριστουμε τους SWAT και το club!

Τωρα νιωθω οπως οταν ειμασταν μικρα παιδια και τελειωνε μια σχολικη εκδρομη....  :(

Υ.Γ Οσο για καποιους εξωσχολικους....Θα ειναι παντα στο περιθωριο...;)
COBRA TEAM

Jackal GK2

Θα ηθελα και εγω με την σειρα μου να πω ενα μεγαλο ευχαριστω σε ολα τα παιδια που μου εδωσαν την ευκαιρια να ζησω αυτην την υπεροχη εμπειρια του τουρνουα. Δεν εχει σημασια αν εισαι νικητης ή χαμενος  σημασια εχει οτι οργανωθηκε καλα και το ευχαριστηθηκαμε.Αναμενουμε του χρονου το καινουργιο τουρνουα με μεγαλυτερη συμετοχη  και το ιδιο καλη οργανωση.