CQB -Airsoft Tournament- 2012

Ξεκίνησε από StarScream, 24 Φεβ 2012, 01:13:00 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Atsalakotos

Καλά, ποιός μου έσβησε το post που δήλωνα σημμετοχή για την Hotel απο τους EDGE?

SIM

Εγινε edit στο αρχικο post, με τις συμμετοχες.

MAJOR ASSASSIN

Απευθυνόμενος στους διοργανωτές έχω την εντύπωση, όπως και αρκετοί άλλοι, ότι σαν ομάδα WARLORDS AIRSOFT MLSM TEAM δηλώσαμε συμμετοχή σαν 15η ομάδα στη σειρά με το ονομα HOTEL . Δεν βλέπω το λόγο γιατί πρέπει να περιμένουμε ακύρωση και απο πιά ομάδα.

Σας παρακαλώ ενημερώστε με άμεσα, εάν τελικά θα είμαστε μέσα στην κλήρωση ή όχι, για να ενημερώσω και τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας μου.

Σας ευχαριστώ εκ τον προτέρων
MAJOR SS

StarScream

Παράθεση από: MAJOR ASSASSIN στις  27 Φεβ 2012, 21:42:24 ΜΜ
Απευθυνόμενος στους διοργανωτές έχω την εντύπωση, όπως και αρκετοί άλλοι, ότι σαν ομάδα WARLORDS AIRSOFT MLSM TEAM δηλώσαμε συμμετοχή σαν 15η ομάδα στη σειρά με το ονομα HOTEL . Δεν βλέπω το λόγο γιατί πρέπει να περιμένουμε ακύρωση και απο πιά ομάδα.

Σας παρακαλώ ενημερώστε με άμεσα, εάν τελικά θα είμαστε μέσα στην κλήρωση ή όχι, για να ενημερώσω και τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας μου.

Σας ευχαριστώ εκ τον προτέρων
MAJOR SS

Φίλε MAJOR ASSASSIN  αν λάβουμε τις συμμετοχές όπως μου λες γιατί υπάρχουν 2 ομάδες που είχαν πει ότι θα συμμετέχουν  με p.m.και αλλοι δεν ειχαν δωσει ονοματα αλλα ειπαν οτι θα ερθουν πριν απο εσας  μέχρι να δώσουν ονόματα (βλεπε dark angel)και του Ατσαλάκωτου που σβήστηκε(με HOTEL επίσης) όπως πολλά μηνύματα που ήταν spam και off topic τότε δεν είσαι 15 άλλα 17...
και το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να στριμώξω ομάδες πού δεν έχουν άτομα για να μπουν οι EDGE που έχουν ποσταρει δεύτεροι-τρίτοι.

Παράθεση από: Atsalakotos στις  27 Φεβ 2012, 13:28:24 ΜΜ
Καλά, ποιός μου έσβησε το post που δήλωνα σημμετοχή για την Hotel απο τους EDGE?

Η απάντηση είναι παραπάνω στο τι εγινε,πες μου αν ισχύει από εσάς η συμμετοχή και στείλε μου τα ονόματα και ατομα να ξερω.

Atsalakotos

Οκ, ευχαριστώ. Ορίστε και οι συμμετοχές:

1. Atsalakotos
2. Transporter
3. Pit
4. Fidel
5. Phoenix
6. Giasta
7. Θοδωρής
8. Σωτήρης

9. El Spartan
10. Μπάμπης

Οι 7, 8 και 10 δεν έχουν nicknames στα forum. Αν χρειάζονται για λόγους σεναρίου, ενημέρωσέ με για να τους πω να φτιάξουν...

MAJOR ASSASSIN

δεν το βλέπω έτσι αλλά όπως και να έχει περιμένουμε άμμεσα την απάντηση σας για να ξέρουμε εάν θα είμαστε ή όχι στην κλήρωση στις 10 Μαρτίου

Σας ευχαριστώ

StarScream

Παράθεση από: MAJOR ASSASSIN στις  27 Φεβ 2012, 13:06:52 ΜΜ
Mια παρατήρηση προς τους διοργανωτές, Η ομαδα WARLORDS MILSM TEAM υποστηρίζετε και δηλώνει ως επισημη ομάδα του   για να προλάβω τυχόν παρεξηγήσεις. Αναμένουμε λοιπόν εάν και εφόσον μπορούμε να συμμετάσχουμε , ώστε να σας δηλώσουμε 8 πάιχτες + 2 αναπληρωματικά μέλη με τον Κωδικός ονόματος "HOTEL"

ευχαριστούμε και αναμένουμε
εκ μέρους της ομάδας
ΜAJOR SS
Και επειδή τα βλέπω ένα ένα γιατί έλειπα η παρατήρηση σου είναι λίγο άστοχη γιατί προσωπικά αλλά και σαν ομάδα δεν μας αφορά αυτό και δεν έχει καμιά σχέση με την διοργανοση.

StarScream

Παράθεση από: Atsalakotos στις  27 Φεβ 2012, 22:56:52 ΜΜ
Οκ, ευχαριστώ. Ορίστε και οι συμμετοχές:

1. Atsalakotos
2. Transporter
3. Pit
4. Fidel
5. Phoenix
6. Giasta
7. Θοδωρής
8. Σωτήρης

9. El Spartan
10. Μπάμπης

Οι 7, 8 και 10 δεν έχουν nicknames στα forum. Αν χρειάζονται για λόγους σεναρίου, ενημέρωσέ με για να τους πω να φτιάξουν...

οχι ok απλα δεν θα γινουν αλλαγες μετα την κληρωση τιποτα αλλο.  ;)

MAJOR ASSASSIN

Σωστά δεν θα έπρεπε να ειχε καμία σημασια αυτό και επειδη δεν θα μιλάμε με  μηνύματα περιμένω να ξέρω εαν θα υπάρξει κάποια ακύρωση

StarScream

Μέχρι Τετάρτη θα παρακαλούσα τα ονόματα όσον έχουν δηλώσει συμμέτοχη!

chrisdeggestin

1.)Chrisdeggestin
2.)Padelos
3.)Sixfinger
4.)Sperelas
5.)sperelas jr
6.)Simon seven
7.)Roohlas
8.)Soap
9.)Echo
10.)Arbiter

Αυτες οι συμμετοχες για την ομαδα x ray που εχει την χαρα και την τιμη να φιλοξενει τον φιλο μας Arbiter ο οποιος εναντι μεγαλου οικονομικου ποσου δεχτηκε ;D ;D ;D να μας βοηθησει στο τουρνουα...

spiros.k

Παράθεση από: spiros.k στις  24 Φεβ 2012, 13:04:05 ΜΜ
στην ομαδα victor  cobra spiros.k adinows. stergi .+fox die. snake.gackal.     Τυχόν αλλαγές στην σύνθεση θα γίνουν από μέλη των προαναφερθέντων ομάδων.    + και leo..   6 atoma.........  θα ενημερωσο γεια αλλα 3 ατομα..
ακυρο η athens core omega  :-[

TSAKOS

Aπο τους Ι-4 με κωδ.ονομα ΚILO,εχουμε της εξης συμμετοχες...

1.ZINJA
2.TSAKOS
3.PIPILAS
4.SPITFIRE11
5.PARTAKIAS
6.SOCRATES
7.AFOROLOGITOS
8.BUDU

9.ANEMOS (?)
10.ELMER FUDD (?)
11.Ο.Υ.Κ.1985 (?)
12.B.O.P.E. (?)

....Οπου (?) ειναι οι αναπληρωτες.Αναλογα και με τις εργασιακες υποχρεωσεις μερικων.

Τωρα αν χρειαζεστε αναγκαστικα μονο 2 αναπληρωτες θα διευκρινηστουν οταν θα ανακοινωθουν οι ημερομηνιες...Ευχαριστω.
"The man who chases rabbits...cathes NEITHER." - Confucius
"They chases you..." - Tsakos

Father

Απο "ELIT3" -> ECHO

Οι συμμετοχες μας ειναι οι εξης:

GK1- FATHER
GK2- BLADE
GK3- DAGGER
GK4- KRATOS

GK6- MECHANIC
GK7- RIPPER_01
GK8- EREVOS

GK10- SATURN
GK11- SOTMOK

GK13- PRIEST

spiros.k

Παράθεση από: spiros.k στις  24 Φεβ 2012, 13:04:05 ΜΜ
στην ομαδα victor  cobra spiros.k adinows. stergi .+fox die. snake.gackal.     Τυχόν αλλαγές στην σύνθεση θα γίνουν από μέλη των προαναφερθέντων ομάδων.    + και leo..   8 atoma.........  θα ενημερωσο γεια αλλα 2 ατομα..
+papis+Philip Salmon

StarScream

Παράθεση από: spiros.k στις  28 Φεβ 2012, 21:09:54 ΜΜ
+papis+Philip Salmon
Ρε μου πηρες τον papis και θα τον εβαζα μαζι μου...  :P λεγε ποσα θες για την μεταγραφη....

manoloride

εγινε edit στο αρχικο post.

Cerberus Airsoft Team

remali

Για το TANGO

1) remali (DARK ANGELS)
2) nio (DARK ANGELS)
3) asterix (DARK ANGELS)
4) Dragon (DARK ANGELS)
5) Tales (DARK ANGELS)
6) AstroRambo (DARK ANGELS)
7) Survivor (TITANES)
8) Ultimate (TITANES)
9) Andromeda (TITANES)
10) Spyros (TITANES)

Ελπιζω να μην αλλαξει κατι.Για οτιδηποτε θα ενημερωσω αμεσα.

JoGa$

Δυστυχως δεν μπορω να παρω συμμετοχη γιατι μενω μακρια και δεν εχω πολλα ατομα για ομαδα αλλα ευχομαι σε ολες τις ομαδες καλη επιτυχια με πολλες νικες!!! ;) ;) ;)

BoBKiD

Έγινε τροποποίηση στο αρχικό ποστ με τις συμμετοχές της ομάδας "SIERRA".

Όταν θέλεις, ψάχνεις τρόπους...Όταν δεν θέλεις, ψάχνεις αιτίες...!
Diligentia, Vis, Celeritas