JG G 36 ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΑΧΥΒΟΛΙΑΣ

Ξεκίνησε από spirosleon, 19 Φεβ 2012, 20:12:40 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

spirosleon

εχω ενα jg g 36 και θελω να το κανω πλατφορμα δοκιμων και πειραματισμων. πρωτα απ'ολα θελω να αυξησω την ταχυβολια του με οτι συνεπαγεται. τι επεμβασεις πρεπει να κανω στο gearbox του ετσι ωστε να επιτυχω το καλυτερο αποτελεσμα? δεν θελω να ανεβω περισσοτερα fps απόσα εχει(~370) εκτος εαν πρεπει....

γραναζια , γραναζακια, πιστονια, κ.α .... οποιος εχει την ορεξη ας βαλει και Link ή φωτος απο τα εξαρτηματα που μπορω και πρεπει να αλλαξω. ευχαριστω.

queef

super high speed gear set,dual sector gear,aluminum piston,high speed motor και μια καλή 11αρα.Α,και κλειστό κύλινδρο για να έχει αρκετό αέρα.

Απλά μην περιμένεις ούτε να είναι φθηνό ούτε να κρατήσει.
Δώσε στον στραβό μάτια κι εκείνος θα ζητήσει φρύδια ..

spirosleon

Παράθεση από: queef στις  19 Φεβ 2012, 20:30:51 ΜΜ

Απλά μην περιμένεις ούτε να είναι φθηνό ούτε να κρατήσει.

γιατι να μην κρατησει... απο την στιγμη που θα κανω ολα τα προηγουμενα?

queef

Ξέχασα και mosfet για να καταργηθεί το anti reversal και ρουλεμαν αντί για bushings.

Δεν θα κρατήσει πολύ γιατί κάτι απ'όλα θα σπάσει.Μην αναρωτιέσαι κάντο και θα δεις.

spirosleon

Παράθεση από: queef στις  19 Φεβ 2012, 21:03:55 ΜΜ
Ξέχασα και mosfet για να καταργηθεί το anti reversal και ρουλεμαν αντί για bushings.
Δεν θα κρατήσει πολύ γιατί κάτι απ'όλα θα σπάσει.Μην αναρωτιέσαι κάντο και θα δεις.
ασχετος   ...τι ειναι το mofset και το bushing? μπορεις αν θες να μου στειλεις π.μ για λινκ και τετοια. σε ευχαριστω παντως!

queef

Awesome High Speed M4 Stubby AEG built w/ SHS internals
Stupid Fast 60 Round Per Second DSG AEG.

Δες ποιο απο τα 2 ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σου.Στην περιγραφή έχει λιστα εξαρτημάτων και ανταλλακτικών που χρησιμοποιήθηκαν.

replaymd

Παράθεση από: spirosleon στις  19 Φεβ 2012, 20:12:40 ΜΜ
εχω ενα jg g 36 και θελω να το κανω πλατφορμα δοκιμων και πειραματισμων. πρωτα απ'ολα θελω να αυξησω την ταχυβολια του με οτι συνεπαγεται. τι επεμβασεις πρεπει να κανω στο gearbox του ετσι ωστε να επιτυχω το καλυτερο αποτελεσμα? δεν θελω να ανεβω περισσοτερα fps απόσα εχει(~370) εκτος εαν πρεπει....

γραναζια , γραναζακια, πιστονια, κ.α .... οποιος εχει την ορεξη ας βαλει και Link ή φωτος απο τα εξαρτηματα που μπορω και πρεπει να αλλαξω. ευχαριστω.

Καλησπέρα και από εμένα και καλή σου επιτυχία. Καταρχήν, τι ταχυβολία θες? 20? 30? 40? 50? 100? ββς ανά δευτερόλεπτο? Αν δεν ξες, είναι ώρα να μάθεις.(Μην ξεχνάς, 3 δευτερόλεπτα με full auto, είναι όλη η mid cap με 40 ββς το δευτερόλεπτο)
Μία εύκολη καλή λύση, είναι να βάλεις μια Lipo 11.1V. θα ανεβάσει την ταχυβολία, αλλά θα πρέπει να λερώσεις και τα χεράκια σου. Ένα καλό shimming/ΑΟΕ σε οτιδήποτε gearbox  να έχεις, νέο η παλιό, και έπειτα ένα Mosfet. Εσύ τι μπαταρία έχεις?

Στην περίπτωση που δεν ξες τι είναι το  shimming/ΑΟΕ/Mosfet δεν είσαι έτοιμος. (το google είναι ο φίλος σου).

Απλά να ξες πως δεν είναι μόνο τι βάζεις μέσα στο όπλο σου, αλλά και πόσο καλός σαν μάστορας είσαι(στην περίπτωση που σου αρέσει να πειράζεις) .
Μπορείς να πετάξεις διάφορα πράγματα μέσα, αλλά για να κρατήσουν πρέπει να έχεις λίγο περισσότερες γνώσεις επί του θέματος. ( και ότι αντέχουν αντέχουν, αρκεί να ξες τι βάζεις)

spirosleon

δυστηχως εχω το μικροβιο του να πειραζω γενικοτερα οποτε δεν θα μπορουσα να σντισταθω στον πειρασμο να πειραματιστο με ενα jg!!

ευτυχως βεβαια που εκτος απο την καλη  διαθεση σας,  υπαρχει και το google αλλιως.....

σας ευχαριστω ολους για την βοηθεια και τις πληροφοριες σας.