JG G36

Ξεκίνησε από charisteas3, 19 Μαΐου 2009, 23:11:13 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

charisteas3

Geia sas,

mesa sto kalokairi thelw na parw to JG g36 ( http://airsoftclub.gr/eshop/product_info.php?cPath=26_29&products_id=667 ), exw akousei oti einai polu kalo oplo ktl.
Twra, mhpws xerei kaneis apo esas pou mporw na brw mia deuterh gemistira gia auto to oplo?

euxaristo pantws,

charisteas3

cgwolf

Έχει και το  γεμιστήρες για το συγκεκριμένο...Μπορείς να τις δείς κάτω απο το section με τα AEGs

EDIT: http://airsoftclub.gr/eshop/index.php?cPath=26_115&&page=2
Wolf-X...Wolf is the sniper,X marks tha spot!

skotostras

CA kai TM gemistires pane safto to oplo btw? 8elo ki ego na paro gia to diko m :D

cgwolf

Απ'όσο κατάλαβα και απο άλλα posts τα κινέζικα πολλές φορές παίρνουν parts απο CA ή TM,αλλά για σίγουρα θα έλεγα να μιλήσετε με το
απ'ευθείας.
Wolf-X...Wolf is the sniper,X marks tha spot!

charisteas3

euxaristo,
mpainei omws sto oplo? giati kai na einai g36 merikes fores den mpainei, kanonika den exei ena magazine code mazi? gia na xereis ean xoraei...

Dadias

ναί παίρνει γεμμηστήρες και από ca & tm
το jg g36 είναι κλόνος του tm g36c άρα παίρνει τις γεμμηστήρες,το έχουμε δοκιμάσει

charisteas3

loipon euxaristo polu paidia! (thelw na kanw kai parapanw ! alla tha einai spam  :D)

Dadias

ότι απορεία έχεις ρίξ'την στο τραπέζι , εμείς εδώ θα είμαστε να σου απαντήσουμε  :) ;)

hitman47

Γεια χαρά σε όλους! Αδελφέ έχω το συγκεκριμένο όπλο και έχω μείνει απόλυτα ικανοποιημένος! Αν σκεφτείς τα παρακάτω ίσως σε βοηθήσουν στην αγορά του:

1) Είναι το δεύτερο μακρύτερο σε κάνη όπλο, πράγμα που του δίνει αρκετά ικανοποιητική ευθυβολία
2) Έχει μια απ' τις μεγαλύτερες σε χωρητικότητα γεμιστήρες 470bbs πραγμα υπερβολικά πρακτικό!!! θα το δεις στη μάχη
3) Έχει προσαρμοσμένη διόπτρα επάνω με zoom x3,5 η οποία προσωπικά δεν με έχει βοηθήσει τόσο σε στοχευση μέσα στη μάχη παρά μόνο σε sniper style βολές (πρέπει να την βλέπεις κάθετα όπως συμβαίνει σε κάθε διοπτρα με zoom) επιπρόσθετα με έχει βοηθήσει απιστευτα στο να ελεγχο το χώρο μπροστά μου σαν ενα είδος προσαπτομενου, πανω στο οπλο, κυάλι. Τρομερό ατού για woodland!
4) Έχει προσαπτώμενο δίποδο... (αναλόγος του ελατηρίου που του έχεις εγκαταστήσει μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σαν sniper rifle (σε συνδιασμό με την διοπτρα και την σχετικά μακρυά κάνη), και μάλιστα με αυτόματη βολή!!!!!!) (σε τετοια περίπτωση φυσικά χρειάζονται και άλλες τροποποιήσεις...)
5) Το σπαστό κοντάκι, αν και δεν είναι για τέτοια χρήση λόγο των fps που βγάζει μαμήσιο, το κάνει ικανό και για μάχες CQB (κοντινές μάχες, μέσα σε κτίρια)
6) Έχει v3 gearbox που μόνο καλά έχουν ακουστεί
7) Αν σκεφτείς οτι στην τιμή του περιλαμβάνεται διποδο και διοπτρα έχει πολύ καλη αποδοση - τιμή

Προσωπική μου αποψη είναι ένα όπλο κατα βάση για woodland λόγω τον υψηλών fps που βγάζει αρχικά αλλά μπορείς να το φτιάξεις οπως γουστάρεις  και να είσαι σε όλα μέσα, ανάλογα τη φάση σου!

Είδα αργότερα ότι αναφέρεσαι στο JG G36 K, εγώ αναφερόμουν στο G36
http://airsoftclub.gr/eshop/product_info.php?cPath=26_29&products_id=780
G36 I am happy with my trigger, you are not!