hop-up champer ICS M4

Ξεκίνησε από Dusty, 10 Φεβ 2012, 00:15:41 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Dusty

καλησπερα,
επειδη δν μπορω να αφησω το οπλο μου απειραχτο για πανω απο 3μηνο εβαλα αυτη την φορα στο στοχαστρο το hop-up του ics M4 sportsline ειμαι αναμεσα σε 2 στο classic army και στο ultimate hop-up απο την madbull. αλλα πριν απο αυτο το μερος ηθελα να ρωτησω αν θα λειτουργησουν κανονικα διοτι το υπαρχον hop-up δεν ειναι το "κλασσικο" με τα δυο "γραναζια" στο πλαι αλλα εχει μια ροδελα στο πισω μερος του θα υπαρξει προβλημα? δεδομενου οτι η αρχη στην οποια στηριζονται κ τα δυο ειναι η ιδια
ευχαριστω εκ των προταιρων

barbaros

καλησπερα φιλε μου. εχω το Μ4Α1 της ICS (λογικα αυτο εννοεις και εσυ) θελω και εγω να βαλω το ultimate tis madbull αλλα μου ειπε ο τεχνικος οτι θα χρειαστει να "φαγωθει" το σωμα για να χωρεσει.... τωρα για το αλλο δεν ξερω δεν το εχω ψαξει. παντος εμενα μου ειπαν οτι αν απλα του βαλω ενα καλο λαστιχακι θα ειναι μια χαρα γιατι εχει πολυ καλο συστημα hop-up η ICS.... αυτα απο εμενα αλλα το καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι να ρωτησεις τον τεχνικο.

φιλικα Κωστας

Dusty

μαλλον θα ξεκινησω οντως μ ενα λαστιχακι κοκκινο της madbull να δω τι θα γινει και μετα θα το προχωρησω
σ ευχαριστω πολυ για την απαντηση και το ενδιαφερον
το post παραμενει ανοιχτο οποτε ακουω και αλλες συμβουλες/ιδεες

Prom81

Θωμα  εαν αποφασισεις να εισαγεις απο μονος σου το αυθεντικο hop up, κανε το με υπομονη και συνεση.. δυσευρετο απο τη μια, το περιμεναμε αρκετο καιρο απο την αλλη.. (τελος καλο ολα καλα ομως)

Erv

@ Barbaros Το σώμα του Hop Θα ενωει εχω βάλει και εγω madbull χωρίς θέμα

barbaros

Παράθεση από: barbaros στις  10 Φεβ 2012, 14:28:35 ΜΜ
καλησπερα φιλε μου. εχω το Μ4Α1 της ICS (λογικα αυτο εννοεις και εσυ) θελω και εγω να βαλω το ultimate tis madbull αλλα μου ειπε ο τεχνικος οτι θα χρειαστει να "φαγωθει" το σωμα για να χωρεσει.... τωρα για το αλλο δεν ξερω δεν το εχω ψαξει. παντος εμενα μου ειπαν οτι αν απλα του βαλω ενα καλο λαστιχακι θα ειναι μια χαρα γιατι εχει πολυ καλο συστημα hop-up η ICS.... αυτα απο εμενα αλλα το καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι να ρωτησεις τον τεχνικο.

φιλικα Κωστας

Φιλε μου χιλια συγνωμη ειπα λαλακια γιατι δεν ειχα καταλαβει αυτο που μου ειπε ο τεχνικος... τελικα για να χωρεσει στο ICS M4A1 το madbull θελει λιγο φαγωμα το hopup και οχι το σωμα οπως νομιζα εγω.... (αλλη φορα δεν θα χαζευω τα πιστολια και θα προσεχω καλυτερα αυτα που μου λεει :P :P