Μ4 ΑΕΡΙΟΥ

Ξεκίνησε από L-96, 04 Φεβ 2012, 12:46:38 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

L-96

Καλησπερα σας

επειδη ξυνει λιγο ο γοφος σκεφτομαι να επενδυσω σε Μ4  αεριου ,  απο ηλεκτρικα ειμαστε κομπλε ( αργοτερα ειδωμεν  ;D)  , απο πλευρας αξιοπιστιας - value for money  ποια μαρκα να κοιταξω ?σε  καινουργιο αλλα δεν θα με χαλουσε και κατι σε μεταχειρισμενο παντα ομως σε Μ4 .Μου εχουν τραβηξει την προσοχη αυτα τα 2

http://www.airsoftclub.gr/eshop/product_info.php?cPath=144&products_id=2563

http://www.airsoftclub.gr/eshop/product_info.php?cPath=144&products_id=2608

υπαρχει κανεις τυχερος κατοχος ?

καλο απογευμα
Χρηστος

Arbiter

Χρηστο πιστευω απο μια μικρη εμπειρια,πως η WE TECH ειναι καλυτερη σαν μαρκα αεριου,μονο αυτο ξερω να σου πω,καταταλα αξιζει η φαση ειναι πολυ ωραια,μονο που στο κρυο θα σου βγαζει προβληματα αρκετα λογο πιεσης,και εγω καποια στιγμη θελω να παρω αεριου!!!!καλοριζικο οταν το παρεις!!!
Ghosts don't hide under your bed...they sleep inside your head

georgeSK

kjw δαγκωτο φιλε!!! ειμαι ενας τυχερος κατοχος του kjw(tanio koba) το οπλο ειναι φοβερο, ειμαι πολυ ευχαριστημενος, αριστη ποιοτητα κατασκευης, δυνατο recoil, ευκολη συντηρηση και ενα ακομα + ειναι οτι οι thermold γεμιστηρες που ειναι συμβατοι με το συγκεκριμενο gbbr ειναι κατασκευασμενοι για να μην υπαρχει ακαριαια μεταβολη θερμοκρασιας με αποτελεσμα να χανεις απο πιεση σε χαμηλες θερμοκρασιες!!! οτι αλλο θες στειλε μου πμ! Φιλικα Γιωργος

Arbiter

οτι λεει ο Γιωργος τοτε!!!χαχαχ
Ghosts don't hide under your bed...they sleep inside your head

L-96

ευχαριστω και τους δυο , Γιωργο εχεις πμ

tristan

φιλε  L-96  δοκημασα το  gbb του φιλου γιωργου στην  ελευσινα  και ειναι πολυυυυυυ.....  καλοοοοοο....... ;D ;D ;D ;D

PanPan

Θα συμφωνήσω για το Tanio Koba. Έχω ένα αερίου της vfc και στο κρύο έχει θέμα, με το Tanio Koba δεν θα έχεις πρόβλημα.

Prio

ΕΓΩ ΕΧΩ ΕΝΑ WE AWSS Μ4Α1.Η ΥΦΗ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ.ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΗ ΑΝΑΚΡΟΥΣΗ ΑΠΟ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ ΘΟΡΥΒΟ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΗ ΡΙΠΗ!!ΕΝΑ ΕΠΙΣΗΣ ΘΕΤΙΚΟ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΘΕΙ ΣΤΟ ΚΡΥΟ ΓΙΑΤΙ ΠΑΙΡΝΕΙ ΧΩΡΙΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΓΕΜΙΣΤΗΡΑ ΜΕ ΑΜΠΟΥΛΑ.ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΘΕΤΙΚΑ.ΣΤΑ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΟΛΑ ΤΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΤΟΥ ΜΕΡΗ ΜΕ ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΑ CNC ΔΙΟΤΙ ΛΟΓΩ ΠΙΕΣΗΣ ΘΑ ΔΙΑΛΥΘΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΘΑ ΣΟΥ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΤΑ 150ΕΥΡΩ.ΤΑ 420FPS ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΝΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΙΣ ΣΕ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΕΩΣ 15 ΒΑΘΜΟΥΣ.ΣΤΟΥΣ 30-35 ΘΑ ΧΤΥΠΑΕΙ 500-550FPS ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΧΤΥΠΑΣ ΟΥΤΕ ΕΛΕΦΑΝΤΑ ΣΤΑ ΔΥΟ ΜΕΤΡΑ!!!ΜΕΧΡΙ 0,30 gr ΜΠΙΛΙΕΣ ΘΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΑΠ ΤΗΝ ΚΑΝΝΗ 2-3 ΚΟΜΜΑΤΙΑ.ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΑΕΡΙΟΥ ΓΕΝΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΦΗΜΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΘΥΒΟΛΙΑ ΤΟΥ!!!ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΕΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΚΑΝΝΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑΣ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΟ ΡΥΘΜΙΣΤΗ ΑΦΕΣΗΣ ΑΕΡΙΟΥ ΠΟΥ ΚΑΘΕ ΒΟΛΗ ΒΓΑΖΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΠΙΕΣΗ.
Athens Core Omega Prio [ACO/004]

L-96

Παράθεση από: Prio στις  04 Φεβ 2012, 17:20:28 ΜΜ
ΕΓΩ ΕΧΩ ΕΝΑ WE AWSS Μ4Α1.Η ΥΦΗ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ.ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΗ ΑΝΑΚΡΟΥΣΗ ΑΠΟ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ ΘΟΡΥΒΟ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΗ ΡΙΠΗ!!ΕΝΑ ΕΠΙΣΗΣ ΘΕΤΙΚΟ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΘΕΙ ΣΤΟ ΚΡΥΟ ΓΙΑΤΙ ΠΑΙΡΝΕΙ ΧΩΡΙΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΓΕΜΙΣΤΗΡΑ ΜΕ ΑΜΠΟΥΛΑ.ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΘΕΤΙΚΑ.ΣΤΑ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΟΛΑ ΤΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΤΟΥ ΜΕΡΗ ΜΕ ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΑ CNC ΔΙΟΤΙ ΛΟΓΩ ΠΙΕΣΗΣ ΘΑ ΔΙΑΛΥΘΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΘΑ ΣΟΥ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΤΑ 150ΕΥΡΩ.ΤΑ 420FPS ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΝΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΙΣ ΣΕ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΕΩΣ 15 ΒΑΘΜΟΥΣ.ΣΤΟΥΣ 30-35 ΘΑ ΧΤΥΠΑΕΙ 500-550FPS ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΧΤΥΠΑΣ ΟΥΤΕ ΕΛΕΦΑΝΤΑ ΣΤΑ ΔΥΟ ΜΕΤΡΑ!!!ΜΕΧΡΙ 0,30 gr ΜΠΙΛΙΕΣ ΘΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΑΠ ΤΗΝ ΚΑΝΝΗ 2-3 ΚΟΜΜΑΤΙΑ.ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΑΕΡΙΟΥ ΓΕΝΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΦΗΜΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΘΥΒΟΛΙΑ ΤΟΥ!!!ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΕΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΚΑΝΝΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑΣ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΟ ΡΥΘΜΙΣΤΗ ΑΦΕΣΗΣ ΑΕΡΙΟΥ ΠΟΥ ΚΑΘΕ ΒΟΛΗ ΒΓΑΖΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΠΙΕΣΗ.

να και κατι το οποιο μπορει να σου αλλαξει γνωμη , να δωσεις 350 για το οπλο και κανα 200 αρι ακομη για γεμιστηρες κλπ ειναι αποδεκτο αλλα απο εκει και περα
150 για αλλαγη των εσωτερικων και να μην μπορεις οχι παιχνιδι να βγαλεις ουτε τις μπιλιες να χαρεις , 700 EURO και βαλε μονο και μονο για την ανακρουση και τον θορυβο ειναι πολλα .Συνεχιζουμε το ψαξιμο λοιπον και δεν ειναι τυχαιο οτι τουλαχιστον στα βορεια παιζουν απο λιγα εως και ελαχιστα αεριου σε σχεση με τα ηλεκτρικα .Ευχαριστω για την βοηθεια σε ολους σας .

mirrage

Παράθεση από: Arbiter στις  04 Φεβ 2012, 13:17:01 ΜΜ
Χρηστο πιστευω απο μια μικρη εμπειρια,πως η WE TECH ειναι καλυτερη σαν μαρκα αεριου,μονο αυτο ξερω να σου πω,καταταλα αξιζει η φαση ειναι πολυ ωραια,μονο που στο κρυο θα σου βγαζει προβληματα αρκετα λογο πιεσης,και εγω καποια στιγμη θελω να παρω αεριου!!!!καλοριζικο οταν το παρεις!!!

Εγώ ποντάρω πολύ στα νέα VFC με license από την Umarex που έχει license από την ΗΚ!!!
Πήγα σήμερα από το airsoftclub και κατακαύ$^&$%^&σα με το MP-5!!!
Δες review...http://goo.gl/bAHPv
ΠΑΙΡΝΕΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΑΛΗΘΙΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ mP-5!!!!
Έλεγα να πάω για αυτό..http://goo.gl/oipCb
Αλλά ψήνομαι για MP-5 τρελάααααα!

Nick_the_Greek

Παράθεση από: mirrage στις  04 Φεβ 2012, 22:08:51 ΜΜ

Εγώ ποντάρω πολύ στα νέα VFC με license από την Umarex που έχει license από την ΗΚ!!!
Πήγα σήμερα από το airsoftclub και κατακαύ$^&$%^&σα με το MP-5!!!
Δες review...http://goo.gl/bAHPv
ΠΑΙΡΝΕΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΑΛΗΘΙΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ mP-5!!!!
Έλεγα να πάω για αυτό..http://goo.gl/oipCb
Αλλά ψήνομαι για MP-5 τρελάααααα!
Εγω έχω της VFC το Μ4 το οποίο είναι όμορφο να το βλέπεις, να το λύνεις και αρκετά ευθύβολο  αλλα μετα απο λίγους μήνες αρχίζουν τα προβλήτα. Για αυτόν τον λόγο δεν θα ξανα αγόραζα GBBR της VFC. Απο ότι έχω καταλάβει όμως όλα τα GBBR έχουν ένα πρόβλημα με την ποιότητα την μετάλλων, η οποία δεν είναι καλή με αποτέλεσμα να φθειρονται και μετα να αρχίζουν τα πρόβληματα. Για το μόνο που δεν έχω ακούσει ή διαβάσει τίποτα είναι το WE G39C, εγω αυτό θα έπαιρνα.
Ο θάνατος δεν είναι το χειρότερο πράγμα, το χειρότερο είναι να ζεις μια ζωή που δεν επέλεξες

Prio

Παράθεση από: Nick_the_Greek στις  04 Φεβ 2012, 22:37:16 ΜΜ
Εγω έχω της VFC το Μ4 το οποίο είναι όμορφο να το βλέπεις, να το λύνεις και αρκετά ευθύβολο  αλλα μετα απο λίγους μήνες αρχίζουν τα προβλήτα. Για αυτόν τον λόγο δεν θα ξανα αγόραζα GBBR της VFC. Απο ότι έχω καταλάβει όμως όλα τα GBBR έχουν ένα πρόβλημα με την ποιότητα την μετάλλων, η οποία δεν είναι καλή με αποτέλεσμα να φθειρονται και μετα να αρχίζουν τα πρόβληματα. Για το μόνο που δεν έχω ακούσει ή διαβάσει τίποτα είναι το WE G39C, εγω αυτό θα έπαιρνα.

ΟΝΤΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΜΑ ΣΤΑ ΜΕΤΑΛΛΑ.ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΜΙΑ 50ΑΡΙΑ ΓΕΜΙΣΤΗΡΕΣ ΒΡΗΚΑ ΤΡΥΠΑ ΣΤΟΝ ΑΛΟΥΜΙΝΕΝΙΟ ΚΟΡΜΟ ΠΛΑΤΟΥΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΝΟΣ ΕΚΑΤΟΣΤΟΥ ΣΤΟ ΤΕΛΕΙΩΜΑ ΤΟΥ ΚΟΥΜΠΩΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΓΕΜΙΣΤΗΡΑ ΣΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΠΟΥ ΕΞΕΡΧΟΝΤΑΝ ΤΟ ΑΕΡΙΟ ΠΙΣΩ ΑΠ ΤΗ ΒΑΛΒΙΔΑ.ΚΙ ΕΠΕΙΔΗ ΣΤΟ ΟΠΛΟ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΡΗ ΤΟΥ ΚΙΝΟΥΜΕΝΑ ΦΘΕΙΡΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΩΜΑ.ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΤΟ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΠΡΩΤΟΓΕΝΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΑΝ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΔΩΣΕΙΣ.ΠΑΡ ΟΛ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΟΤΕΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΕ ΑΠΟΖΗΜΙΩΝΟΥΝ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΕΛΑΤΩΜΑΤΑ ΤΟΥ.ΚΑΙ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΣΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΠΟΥ ΣΤΟ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΟΠΩΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΣΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΟΜΑΔΑ ΟΤΑΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΤΟ ΚΑΤΑΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ.ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ ΟΠΩΣ ΘΑ ΕΚΑΝΑ ΜΕ ΕΝΑ AEG.

mirrage

ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΩ ΤΟ SOCOM ΤΗΣ MARUI ΜΕ ΤΠΤ!
Έχει βγει παλικάρι και δεν το δίνω αλλά ένα GBBR
θα το πάρω μέχρι το καλοκαίρι (ΔΝΤ θέλοντος).

Πάντως η υπογραφή της UMAREX και τα καλά
reviews με κάνουν να εμπιστεύομαι τα νέα VFC.

Prio

ROOKIEJO

συγνωμη για το εκτος θεματος αλλα μηπως να κοιταγες το BOLT?
ηλεκτρικο δεν λεω αλλα κανει οτι το αεριου εξισου καλα

mirrage

Μπαααα....Έριξα με GBBR στα Χανιά και τα είδα όλα!Έχω το Marui από ηλεκτρικά με blowback.

Prio

Παράθεση από: ROOKIEJO στις  04 Φεβ 2012, 23:33:06 ΜΜ
συγνωμη για το εκτος θεματος αλλα μηπως να κοιταγες το BOLT?
ηλεκτρικο δεν λεω αλλα κανει οτι το αεριου εξισου καλα

ΤΟ BOLT ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΓΙΑΤΙ ΠΡΩΤΟΤΥΠΕΙ ΣΑΝ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ.ΑΛΛΑ ΑΝΟΜΙΑ Η ΕΞΙΣΩΣΗ.ΕΧΟΥΝ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ.ΤΟ WE ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΑΝΑΚΡΟΥΣΗ ΜΕΣΩ ΕΛΑΤΗΡΙΟΥ ΜΕ ΠΥΡΡΟ ΠΟΥ ΦΤΑΝΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΕΙΩΜΑ ΤΟΥ ΣΩΛΗΝΑ ΤΟΥ ΚΟΝΤΑΚΙΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΧΤΥΠΑΕΙ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΣΤΟ ΩΜΟ.ΤΟ ΟΠΛΟ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΖΥΓΙΣΜΕΝΟ ΚΑΙ ΦΤΙΑΓΜΕΝΟ ΟΠΩΣ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ.ΑΝ ΜΑΘΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΛΥΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΛΥΝΕΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ Μ4.ΕΧΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΦΟΒΑΣΑΙ ΜΗΝ ΣΟΥ "ΚΟΥΡΕΨΕΙ"ΚΑΠΟΙΟ ΓΡΑΝΑΖΙ Η ΣΟΥ ΚΑΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑ Η ΜΕΙΝΕΙΣ ΑΠΟ ΜΠΑΤΑΡΙΑ Η ΣΟΥ ΚΟΛΛΗΣΕΙ Η ΣΚΑΝΔΑΛΗ ΟΠΩΣ ΕΠΑΘΑ ΕΓΩ ΠΡΟΧΤΕΣ ΜΕ ΤΟ ΜP5.ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΟ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΨΕΚΑΖΕΙΣ ΟΤΙ ΒΡΕΙΣ..ΕΧΕΙΣ 32 ΜΠΙΛΙΕΣ MAXIMUM ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΤΙΣ ΡΙΞΕΙΣ.ΕΠΙΣΗΣ ΕΧΕΙ ΡΥΘΜΙΣΤΗ FPS ΑΝΑΛΟΓΑ ΣΕ ΤΙ ΠΕΔΙΟ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΤΙ ΚΑΙΡΟ ΕΧΕΙ.   ΕΙΝΑΙ ΔΥΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΥΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΡΟΥΣΗ.

Nick_the_Greek

Υπάρχει κανείς που να έχει GBBR της KJ για πάνω απο 1 χρόνο;Για να μας πει αν του έχει παρουσιάσει τίποτα προβλήματα.
Ο θάνατος δεν είναι το χειρότερο πράγμα, το χειρότερο είναι να ζεις μια ζωή που δεν επέλεξες

magnett

To έχω 1,5 χρόνο, το έχω λαδώσει μόνο 3-4 φορές και δουλεύει άψογα! Είνια ότι πιο αξιόπιστο κυκλοφορεί. Πάντως από θέμα recoil, το WE είναι σαφέστατα καλύτερο (το έχω και αυτό), αλλα από την άλλη το KJ είναι ο βασιλιάς της αξιοπιστίας στα GBBR...

G.P.S.

Παράθεση από: magnett στις  05 Φεβ 2012, 08:28:05 ΠΜ
To έχω 1,5 χρόνο, το έχω λαδώσει μόνο 3-4 φορές και δουλεύει άψογα! Είνια ότι πιο αξιόπιστο κυκλοφορεί. Πάντως από θέμα recoil, το WE είναι σαφέστατα καλύτερο (το έχω και αυτό), αλλα από την άλλη το KJ είναι ο βασιλιάς της αξιοπιστίας στα GBBR...
Magnett = Εγγυηση στα GBB
Αφου εγκρινει ο magnett ψηνομαι & εγω !!!