Hello guys! Καινουριος στο αθλημα!

Ξεκίνησε από Spiros_M4, 16 Μαΐου 2009, 14:38:31 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

RamboGR

Geia sas paidia kai ego kainourios eimai sto airsoft kai exw parei eidi ena m15a4 r.i.s. apo classic army kai tha ithela na mou pei kapios ti anavathmisi na tou kano kai poso tha kostisi?Kai kati akoma,apo eksoplismo ti xriazomai gia na pekso?

Spiros_M4

Καλησπερα παιδες ;D!!  Ρε παιδια....  ψαχομαι εδω και δυο εβδομαδες, λογω του οτι ειμαι καινουριος στον χωρο, για το πρωτο μου οπλο.... 
Εχω ξεχωρισει λοιπον καποια οπλα και εχω ερθει αναμεσα σε 2 AEG: το Μ733 Commando kai to M4A1 Carbine!!!
Ποιο απο τα 2 μου προτεινετε να παρω και γιατι?  ::)  Ευχαριστω 8)

grenadier

Παράθεση από: RamboGR στις  18 Μαΐου 2009, 18:37:19 ΜΜ
Geia sas paidia kai ego kainourios eimai sto airsoft kai exw parei eidi ena m15a4 r.i.s. apo classic army kai tha ithela na mou pei kapios ti anavathmisi na tou kano kai poso tha kostisi?Kai kati akoma,apo eksoplismo ti xriazomai gia na pekso?

Πρώτον καλώς ήλθες στον χώρο, δεύτερον γιατί ακόμα δεν πήρες το AEG σου (που όπως βλέπω κιόλας είναι πολύ καλό) και θες να του κάνεις αναβάθμιση;;

Dadias

Παράθεση από: Spiros_M4 στις  18 Μαΐου 2009, 20:37:39 ΜΜ
Καλησπερα παιδες ;D!!  Ρε παιδια....  ψαχομαι εδω και δυο εβδομαδες, λογω του οτι ειμαι καινουριος στον χωρο, για το πρωτο μου οπλο.... 
Εχω ξεχωρισει λοιπον καποια οπλα και εχω ερθει αναμεσα σε 2 AEG: το Μ733 Commando kai to M4A1 Carbine!!!
Ποιο απο τα 2 μου προτεινετε να παρω και γιατι?  ::)  Ευχαριστω 8)

Παράθεση από: Dadias στις  17 Μαΐου 2009, 12:11:13 ΜΜ
Το συγκεκριμένο το έχω από την Tokyo Marui, το μέγεθός του είναι ιδανικό για c.q.b.-urban-woods, έχει κάννη 300mm και κάλη εμβέλεια για το μέγεθος του,σε επιδώσεις είναι ίδιο με το m4a1 αλλά είναι ποιό πρακτικό λόγο του ότι είναι ποιό μικρό και έχει λιγότερο βάρος, τα έχουμε συγκρίνει και τα 2 σε τεστ στην ομάδα και το m733 υπερτερεί , μπορεί να είναι λιγότερο εύστοχο από το m4a1 αλλά αυτό διορθώνεται με μία κάννη ακριβείας προσωπικά δεν την έχω αλλάξει ακόμα αλλά πάλι κάνει δουλειά  ;)

απειροελάχιστα ποιο ανακριβές σε κατάσταση που μπορεί να μην το καταλάβεις, βασικά πήγενε στο AirsoftCenter και δες τα από κοντά, αλλά προσωπικά σου λέω το m733, τα έχω και τα 2 και ξέρω τι σου λέω
plus το m733 έχει ένα επιπλέον , κάτω από τις χειρολαβές υπάρχει ένα ψέυτικο gas-tube (δεν υπάρχει στα άλλα m series) το οποίο κατά κάποιο τρόπο λύνει το barrel woble που παρουσιάζεται στα m series

Spiros_M4

Tnx Dadias, μπορω να πω οτι ησουν κατατοπιστικοτατος ;D

RamboGR

Παράθεση από: grenadier στις  18 Μαΐου 2009, 21:50:12 ΜΜ
Πρώτον καλώς ήλθες στον χώρο, δεύτερον γιατί ακόμα δεν πήρες το AEG σου (που όπως βλέπω κιόλας είναι πολύ καλό) και θες να του κάνεις αναβάθμιση;;
Apla epidi akouo pos oi perisoteroi apo esas exete kanei anavathmisi sta dika sas opla.Den einai aparetito?Na kano anavathmisi meta apo kapio xroniko diastima?

SAPPER

Αν σε ικανοποιεί η απόδοσή του μην το πειράζεις. ;)

nick

καλυτερα να ανοιξεις καινουργιο θεμα γι'αυτο....εδω ειναι τελειως εκτος.... :P