Μετατροπή Μ4 σε sniper.

Ξεκίνησε από Nick_the_Greek, 30 Μαρ 2012, 22:39:52 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Nick_the_Greek

Έχω ένα Μ4 το οποίο έχει ένα πρόβλημα και δεν ρίχνει αυτόματα και έτσι λέω να το κάνω sniper. Τι εξωτερικές μετατροπές λέτε να κάνω, γιατί εσωτερικά πιστεύω είναι οκ. Επίσης το όριο για τα fps είναι 350 και για τα AEG sniper;
Ο θάνατος δεν είναι το χειρότερο πράγμα, το χειρότερο είναι να ζεις μια ζωή που δεν επέλεξες

mirrage

Αν είναι να ρίξεις τόσο χρήμα για αναβαθμίσεις γιατί δεν επισκευάζεις το fire selector, γιατί εκεί πρέπει να είναι το πρόβλημα, και να είσαι οκ?

Nick_the_Greek

Ναι και εγώ εκεί πιστεύω ότι είναι το πρόβλημα αλλά, δεν νομίζω ότι θα πρέπει να ρίξω τόσα λεφτά για να το κάνω sniper.Βασικά δεν παίζω με αυτό και αν απλά το φτιάξω δεν νομίζω ότι θα παίζω με αυτό. Για αυτό και τόσο καιρό ( περίπου 5 μήνες ) δεν το έχω φτιάξει. Θέλω να το κάνω κάτι διαφορετικό από τα άλλα που έχω. 
Ο θάνατος δεν είναι το χειρότερο πράγμα, το χειρότερο είναι να ζεις μια ζωή που δεν επέλεξες

vales z-mak

Παράθεση από: Nick_the_Greek στις  30 Μαρ 2012, 23:10:07 ΜΜ
Ναι και εγώ εκεί πιστεύω ότι είναι το πρόβλημα αλλά, δεν νομίζω ότι θα πρέπει να ρίξω τόσα λεφτά για να το κάνω sniper.Βασικά δεν παίζω με αυτό και αν απλά το φτιάξω δεν νομίζω ότι θα παίζω με αυτό. Για αυτό και τόσο καιρό ( περίπου 5 μήνες ) δεν το έχω φτιάξει. Θέλω να το κάνω κάτι διαφορετικό από τα άλλα που έχω. 
[/quo
ΜΙΑ ΑΡΑΒΙΔΑ ΓΙΝΕΤΑΙ SNIPER ? ΑΝΤΕ ΝΑ ΗΤΑΝ Μ16 ΛΕΩ ΕΝΤΑΞΕΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΚΡΟΒΟΛΙΣΜΟ ΑΛΛΑ ΤΟ Μ4 ?
Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΜΑΚΡΙΑ

Nick_the_Greek

Είχα δει να το έχουν κάνει σε κανονικό Μ4 άνδρες της αντιτρομοκρατικής νομίζω πριν λίγο καιρό σε ένα περιοδικό αλλά δεν θυμάμαι πιο ήταν και δεν μπορώ να το βρώ. Οπότε όντος γίνεται. 

vales z-mak

Παράθεση από: Nick_the_Greek στις  30 Μαρ 2012, 23:39:16 ΜΜ
Είχα δει να το έχουν κάνει σε κανονικό Μ4 άνδρες της αντιτρομοκρατικής νομίζω πριν λίγο καιρό σε ένα περιοδικό αλλά δεν θυμάμαι πιο ήταν και δεν μπορώ να το βρώ. Οπότε όντος γίνεται. 

ΩΡΑΙΟ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΣΑΝ ΟΝΕΙΡΟ ΨΑΞΕ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΒΑΣΙΜΗ ΠΛΥΡΟΦΟΡΙΑ ΚΑΙ ΑΝΕΒΑΣΕ ΤΗΝ ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΤΗΝ ΔΩ...ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΕΡΓΟ
Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΜΑΚΡΙΑ

PanPan

Περιοδικό καταδρομή και ασφάλεια τεύχος οκτωβρίου-σεπτεμβρίου

Nick_the_Greek

Θα ψάξω να το βρω αλλα τα έχω διάσπαρτα μέσα στο σπίτι και δεν είναι τόσο εύκολο.

arghles

κοιταξε εξαρταται αν θες να αντιγραψεις κατι που χρησιμοποιειται η να φτιαξεις ενα δικο σου προτζεκτ.Υπαρχει με διαμετρημα 5,56 το ρετσε ριφλε που χρησιμοποιουν οι σεαλ η το σπρ που χρησιμοποιουν οι αμερικανοι πεζοναυτες αλλα θα πρεπει να αλλαξεις το μπροστινο τμημα του οπλου αποφασισε τι θες να κανεις και μην ξεχνας οτι οι ειδικες δυναμεις μετατρεπουν τα οπλα τους συμφωνα με τις αναγκες του μερους που υπηρετει η μοναδα και του καθε μελους για αυτο και βλεπεις στρατιωτες της ιδιας μοναδας να εχουν διαφορετικα οπλα.ελπιζω να σε βοηθησα!!!

PanPan

Εντελώς τυχαία πέτυχα αυτο το λινκ που έχει τις φωτό από το περιοδικό. Φαίνεται το Μ4 που το χουν κάνει κάτι μεταξύ sniper/dmr http://www.ellinikos-stratos.com/forum/forum_posts.asp?TID=2874&SID=2483z8489621f6fe3c2fb531a13c3c76&PID=281708#281708