Ποια παραλαγη να προτιμησω?

Ξεκίνησε από SerDakis, 30 Μαρ 2012, 18:38:13 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

frintz

Επειδη στην αρχη  επι το πλειστον θα σε "φαει" η Ελευσινα (με την καλη εννοια... :) :)) εγω θα σου προτεινα να δεις κατι σε U.S Desert Digital που διαπιστωμενα πλεον κολλαει γαντι στο εν λογω πεδιο.
"Υπερ την νικην η δοξα"

sticker

εγω θα πρωτεινα την multicam που εχουμε σαν ομαδα και ας ειναι πολυφορεμενη  αλλα και η ελληνικη ειναι καλη για αρκετα πεδια

Arbiter

εγω θα προτεινα αμα το παιδι γουσταρει και οποιος αλλος θελει atacs να περιμενει λιγο καιρο γιατι βγενει οπου νανε και η αναβαθμισμενη εκδοση για δασικες περιοχες και ειναι απλα συκγινητικη,μην επενδυσετε αμεσως πανω της πριν βγει και η αλλη, και εγω ετσι ελεγα στην αρχη να παρω αυτην,αλλα ειπα να περιμενω για την καινουργια γιατι αξιζει πραγματικα, ριχτε μια ματια
Ghosts don't hide under your bed...they sleep inside your head

Palladin

... τα 'λεγα εγώ αλλά δεν με ακούει κανένας.... περιμένετε να βγει η πράσινη A-TACS έλεγα, στου κουφού τη πόρτα βρόνταγα... τέλος πάντων θα κάνω 3 επισημάνσεις και ας αφήσουμε το παιδί να διαλέξει ότι του αρέσει... Για το ελληνικό δάσος και γενικότερα woodland η ελληνική lizzard είναι η καλύτερη, για τα υπόλοιπα περιβάλλοντα η multicam με την ACU κοντράρονται στα ίσα, η μαύρη τύπου swat ΔΕΝ κάνει για τίποτα άλλο εκτός από CQB... Σε κάθε περίπτωση οι εικόνες  στο google θα βοηθήσουν πολύ για την όποια επιλογή.

Koukos

επιδη ειδα απο κοντα τη  Α-TACS καθως την παραγειλε γνωστος απο ελλαδα γιατι απο εξω ειναι λιγο περιεργα ακομα ειδικα η βουνισια σε στηλ μουλτικαμ ειναι σαν να εισαι κατω απο τον μαγικο μανδυα του harry potter..και η πρασινη επισης ειναι ολα τα λεφτα..απο κοντα δε σου γεμιζει καμια το ματι αλλα απο μακρια παιζει τοσο πολυ με τις σκιες το χρωμα που δυσκολα παρατηρειται..

και φυσικα το οπλο μου πολυ συντομα θα σταλει για βαψημο στα χρωματα της με Hydrographic...
Τους Λαιστρυγόνας και τους Κύκλωπας,
τον άγριο Ποσειδώνα δεν θα συναντήσεις,
αν δεν τους κουβανείς μες στην ψυχή σου,
αν η ψυχή σου δεν τους στήνει εμπρός σου

Η Ιθάκη σ'έδωσε τ' ωραίο ταξείδι.
Χωρίς αυτήν δεν θάβγαινες στον δρόμο.

Arbiter

Πετρο ναι τα σπαει η καινουργια ατακς αγρια!!!απλα εγω επιμενω για το παιδι εκτος απο ελληνικη ,να περιμενει αμα θελει να παρει την καινουργια ατακς,αλλιως μπορει κατευθειαν απο ebay αμα γραψει την εταιρεια propper atacs και μονο απο αμερικη που ειναι ηδη,
Ghosts don't hide under your bed...they sleep inside your head

SerDakis

Παιδια με βομβαριδασετε με πληροφοριες χαχαχ. Καλο ειναι αυτο! Απο οτι καταλαβα η multicam τα σπαει.Κριμα που δεν την εχει το καταστημα. Οσο για την atacs φαινεται πολυ ψαγμενη.

@koukos η βουνισια που λες ποια ειναι?

Επισης ποια η γνωμη σας για αυτη http://www.airsoftclub.gr/eshop/product_info.php?cPath=105_139&products_id=2923
Ποια η διαφορα με την multicam εκτος απο το χρωμα?

Koukos

Παράθεση από: SerDakis στις  31 Μαρ 2012, 17:46:45 ΜΜ
@koukos η βουνισια που λες ποια ειναι?

Επισης ποια η γνωμη σας για αυτη http://www.airsoftclub.gr/eshop/product_info.php?cPath=105_139&products_id=2923
Ποια η διαφορα με την multicam εκτος απο το χρωμα?
η στολη που δειχνεις ειναι διαφορετικη απο την μουλτικαμ γιατι ειναι αλλο στιλ..ειναι πιο μαχημη να το πω ετσι..με ραμενες επιγωνατιδες και τετια...
χεχεχε ;D αυτη ειναι η βουνισια ..κειταξτε κατω δεξεια αν δεν τον ειδατε με την πρωτη ματια ;D ;D

SerDakis

Και η multicam εχει επιγωνατιδες και νωμιζω εχει περισοτερες τσεπες  :) http://www.airsoftclub.gr/eshop/product_info.php?products_id=1212

L-96

φιλε μου απ'οτι καταλαβες ξεκινας με μια στολη και χωρις να το καταλαβεις εχεις 2 ή και 3 στην ντουλαπα και δεν ξερεις τι να φορεσεις .....

SerDakis

Ετσι ακριβως μου φαινεται θα γινει :P

Delta-7

Σου έστειλα Προσωπικό Μήνυμα; ;)

Φτιάχνεις μια όπως θες εσύ, είτε με συνδυασμό στόλων - υλικών η Θα πας σε ολοκληρωμένο σύνολο στολής ανάλογα τι λεφτά θες να διαθέσεις;

ξεκίνα με ελληνική παρλ/γη κ μετά βλέπεις τι θες.  8)
'' Η ΤΑΝ Η ΕΠΙ ΤΑΣ ''
<<ΕΚΔΡΟΜΟΣ>>

Nameless

Εγω παλι θα σου προτεινα να μην παρεις παραλλαγη, αλλα να παιξεις σε κατι πιο freestyle σε στυλ μισθοφορος, SAD operator, κτλ.

Μπορεις λοιπον να συνδιασεις στρατιωτικα και πολιτικα στοιχεια τα οποια μπορεις να φορεσεις και στην πολη.

Πχ.....Στρατιωτικο παντελονι, Πολιτικο Softshell, Chest rig

Koukos

φιλε μου παρε απλα οποια γουσταρεις..εγω πχ θα παρω μια τετια διπλα μου και κανεις δε προκειτε να με παρει χαμπαρι ποτε.. ;D ;D

Demon

Παράθεση από: Koukos στις  31 Μαρ 2012, 22:41:57 ΜΜ
φιλε μου παρε απλα οποια γουσταρεις..εγω πχ θα παρω μια τετια διπλα μου και κανεις δε προκειτε να με παρει χαμπαρι ποτε.. ;D ;D

Γιατι αντικειμενικα και να σε παρει ποιος νομιζεις οτι θα ασχοληθει μαζι σου και οχι με την κοπελα. οποτε πρακτικα απαρατηρητος θα περασεις.χαχαχαχαχχαχ. ;D ;D ;D

kaliostro

Η γνώμη μου είναι να παίξεις με της αεροπορίας μέχρι να δέσεις με κάποια άτομα στο χόμπι και να μπεις σε ομάδα... Μπορεί τώρα πάνω στα κέφια να χαλάσεις 90-100-200 ευρο για εξοπλισμό σε μούλτικαμ και ΤΑΝ π.χ. κ η ομάδα που θα μπείς να παίζει με πράσινα ή μάυρα. Τότε τί θα κάνεις? άλλα έξοδα?
Κάνε τον χαβαλέ σου κ με μπλέ κ με  κόκκινα κ με καλτσόν δυχτιοτό αν θές φίλε μου. Οι αποστάσεις είναι τόσο κοντινές που ΚΑΜΙΑ παραλαγή δεν κάνει ούτε στο 70% την δουλειά της. Απλά η παπάτζα είναι κ το στύλ της εκάστοτε ομάδας.
Φίλοι είναι...τα αδέρφια που επιλέγεις!!!

Έρχονται όσοι θέλουν.... Μένουν όσοι μπορούν!!!

christian514

2PAC

πιστευω οτι η multicam ειναι οτι καλυτερο για τα πεδια
που παιζουμε η γνωμη μου αυτη ειναι

alphacharlie

Επειδη στην Ελλαδα θα παιζεις που εχει καλοκαιρινο καιρο 8 μηνες τον χρονο oι καλυτερες στολες που ταιριαζουν με την ελληνικη φυση και το κλιμα της,ειναι κατα την γνωμη μου:

1) Greek desert lizard
2) British DPM desert
3) Multicam
4) A-TACS

Τις συγκεκριμενες τις εχω δει να τις φορανε παιδια σε παιχνιδια και τις περισσοτερες φορες ειναι ενα με το τοπιο.
Προσωπικα δεν θα επαιρνα ποτε και για κανεναν λογο digital παραλλαγη εκτος αν επαιζα σε urban πεδια,οποτε και θα προτιμουσα την ACU urban digital.
Τριτο ενικο με ΑΙ πχ τωρα παιζετΑΙ ενα παιχνιδι
Δευτερο πληθυντικο με Ε πχ εσεις παιζετΕ ενα παιχνιδι

Δεν ειναι τοσο δυσκολο.Ας σεβαστουμε λιγο την γλωσσα μας!