Νέος , μόνος, ψάχνει....

Ξεκίνησε από Horseman, 07 Απρ 2012, 19:11:25 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Horseman

Καλησπέρα παιδιά,,

Μετά απο πολλή σκέψη είπα και εγω στα γεράματα να σχοληθώ με το airsoft,,,
Πού καιρό τώρα το τριγυρνάω στο μυαλό μου αλλά μόλις τώρα κατάφερα να ξελασκάρω απο χρόνο κάπως,,,

Χαίρομαι που βρήκα την παρέα σας ,, μου αρέσει η ζεστη-φιλκή σας ατμόσφαιρα και θα χαιρόμουνα να γνωριστούμε και να με βοηθήσετε ανεχόμενοι την ασχετότητά μου στο νέο αυτό για μένα hobby.

Έχω πλήρη εξοπλισμό εκτός όπλου, και θα ήθελα τις συμβουλές σας εδω.
Δεν πήρ ακόμη τίποτε μέχρι να διαμορφώσω άποψη αλλά και να δω η ομάδα μου τι χρειάζεται απο εμένα να της δώσω.
Προσωπικά , λογω ηλικίας  αλλά και ζημιών απο άλλα hobby , θα προτιμούσα ρόλους sniper, marksman (καλύτερα), support, spotter, και σχετικά τινα...

Ρουχισμός, εξοπλισμός, επικοινωνίες, NV, και πολλά άλλα είναι ready & hot

Πρέπει να δω τι κατηγορία ,, ελατηρίου ? , AEG (μάλλον)? ,  αερίου ?  τι ??
Α,, και κάτι άλλο σημαντικό,, είμαι αριστερόχειρας,, πηγα να δω ένα ενα Well L96 και δεν βόλευε να το οπλίσω (είχε και άλλο ελατήριο-σκληρότερο)
Μάλλον η κατηγορία ελατηρίου bolt με κιν.ουραίο δεν μου κάνει λόγω αρ.χεριού.
Οπότε θα πρεπει να πάρω κάτι σε επαναληπτικό,, θα μου πείτε,,,,,θα μου τα πέιτε όλα,, χεχε

Δεκτές και οι προσφορές για μεταχειρισμένα (των κατηγοριών που με ενδιαφέρουν) σε άψογη κατάσταση, με π.μ παρακαλώ

Περιμένω συμβουλές και νέα σας
Χάρηκα και πάλι

Horseman

irondeath

Καλως ηρθες στην κοινοτητα φιλε μου και σου ευχομαι τα καλυτερα.Καλα παιχνιδια να εχεις με ασφαλεια fair play και ευστοχες bbs.