Ποια παραλαγη να προτιμησω?

Ξεκίνησε από SerDakis, 30 Μαρ 2012, 18:38:13 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

SerDakis

Καλησπερα.Νεος οσο δεν παει στο αθλημα.

Απο οτι ειδα απο φωτογραφιες σας τα πιο πολλα παιχνδια ειναι σε περιβαλλον δασους(woodland).Να προτιμησω μια τετοια παραλαγη ή μια μονοχρωμη(μαυρη) που μου αρεσει πιο πολυ :) (κανει πιο κομμαντο :P)

Επισης δεν εχω καποια προσταστια για τα αυτια.Αν και δυσκολο να σε χτυπισουν εκει αν την φας θα πας ζημια λογικα.Υπαρχει καποια προστασια πλην του κρανους?

Ευχαριστω και καλες μας μαχες

Prom81

Καλησπερα και καλως ορισες,

η καθεμια παραλλαγη εξυπηρετει 2 σκοπους στην αεροσφαιριση: 1) να σε βοηθα στην καλυψη κλπ.. 2) να ικανοποιησεις την... επιθυμια σου.
Παιχνιδια γινονται στους βασικους τυπους (woodland- urban- cqb), οποτε οτι θεωρεις οτι θα σε βοηθα περισσοτερο. Λαμβανοντας και τον δευτερο παραγοντα υπ οψιν, περι ορεξεως.. παστιτσιο.  8)

Οσο για την προστασια της περιοχης των αυτιων, υπαρχουν οι raider masks http://www.airsoftclub.gr/eshop/product_info.php?cPath=105_110&products_id=2412, με μεταλλικο πλεγμα να τα καλυπτει επαρκως. Εαν σε βολευει παντα κλπ, καλο ειναι να δοκιμασεις πριν αγορασεις. Επισης και το full face/ balaclava βοηθα, (αν και την τελευταια φορα το τυμπανο βουιζε οπως στην σκηνη του Black Hawk Down- προσωπικη εμπειρια παντα).

tristan

περι ορεξεος η κολοκυθοπιτα  το παστιτισο ειναι βαρη..... χιχιχι  ;D ;D ;D

οτι σου προτηνε ο φιλος Prom81  ξερη ξερη.... ;D ;D ;D
καλα και ασφαλη παιχνιδια

Palladin

Χωρίς να θέλω να σε επηρεάσω αν έχεις την ελληνική lizzard ξεκίνα με αυτή, αν δεν έχεις καμία τότε δες ποια σου αρέσει πιο πολύ και ταιριάζει στα πεδία που θέλεις να παίξεις και βάλε το χέρι στην τσέπη, στην τελική όπως λένε και τα φιλαράκια μου από πάνω περί ορέξεως...

willakos.

Και εγω θα σου προτινα Ελληνικη lizzard για αρχη.....απο εκει και περα αναλογα τα γουστα σου εξοπλιζεσαι..
KALAVRITA AIRSOFT TEAM

wrangler

τη μαυρη καλυτερα να την αποφυγεις φιλε μου διοτι δε κανει ουτε για νυχτερινα σεναρια.
προτιμησε ειτε σε ελληνικη(greeek lizard) η καποια αλλη οπως  marpat- vegetata.
ΛΟΓΧΗ
                                      Hellenic Milsim Squad

remali

Μην σκας και τοσο αν ακολουθισεις το αθλημα σε λιγο καιρο δεν θα εχεις μονο ενα σετ αλλα πολλα. Ενα για καθε πεδιο ή περισταση. ;D ;D ;D

SUPERTSOU

Ελληνικη lizzard για αρχη .....................και μετα απο λιγο καιρο οτι γουσταρεις..............καλοριζικος
Λένε για τους ξενύχτηδες κακώς πως δεν κοιμούνται
μ' αυτοί βλέπουν το χάραμα που οι άλλοι το στερούνται

SerDakis

Επειδη υπηρετησα αεροπορια εχω.Αλλα δυστυχως εχει και λιγο μπλε μεσα.

Ελεος το ξερω :P χαχαχα

Σας ευχαριστω ολους.

@wrangler
Γιατι η μαυρη δεν κανει για νυχτερινα cqb?

@Prom81
Σε ποια σκηνη αναφερεσαι? Την ειδα την ταινια παλι χθες  :) Δεν θυμαμαι πια φορα ηταν

Prom81

@SerDakis ετουτη:

Black Hawk Down - "I Can Hear Bells Ringin!" - HD

Για να συμπληρωσω καποιες σκεψεις, ειναι ΟΚ να παιξεις με την παραλλαγη που εχεις ηδη, και αναλογως θα κινηθεις αγοραστικα στο μελλον φιλε μου. Σε καποιο σεναριο θα δεις κοσμο με διαφορες παραλλαγες και σιγουρα η καθε μια εχει την λειτουργικοτητα της ξεχωριστα. Οπως επισης θα δεις κοσμο με παραλλαγες μπλε ναυτικου ή camo αεροποριας, civilian ή ακομα ταλιμπαν να συνομιλουν φιλικα με US Marines.  ;D

Για να συντομευω, να εχεις στο νου σου ακομη, οτι σε καποια στιγμη ισως φτιαξεις/αποτελεσεις μελος μιας ομαδας (το συνηθες ειναι να εχουν καποιο συγκεκριμενο dress code), θα δεις οτι τα διαφορα παρελκομενα/εξοπλισμος σου οπως vest κλπ θα πρεπει να ειναι σε συναφεια με την παραλλαγη σου.

Εχει τοσες πολλες λεπτομεριες που μπορει να συναντησεις εαν ενδιαφερεσαι για ολα αυτα.
Ολα εν καιρω, προπαντων καλη αρχη

wrangler

Παράθεση από: SerDakis στις  30 Μαρ 2012, 19:59:43 ΜΜ

@wrangler
Γιατι η μαυρη δεν κανει για νυχτερινα cqb?

για cqb οκ...

αλλα για δασος οχι ... η μαυρη σιλουετα φαινεται φιλε παρα πολυ...ακομα και ενα μαυρο κρανος κανει διαφορα...
αν παλι τα παιχνιδια σου περιοριζονται μονο στο cqb τοτε εισαι οκ και με τη μαυρη! :)
ΛΟΓΧΗ
                                      Hellenic Milsim Squad

SerDakis

Σε ευχαριστω για τις συμβουλες. δεν μπορω να καταλαβω γιατι εχει μπλε μεσα η στολη της αεροποριας!! Να κρυβεσαι πισω απο αεροπλανα? Οπως λες θα αρχισω με αυτη αλλα ιδη νομιζω βρηκα ποια θα παρω http://www.airsoftclub.gr/eshop/product_info.php?cPath=105_139&products_id=1212

el.cind

καλησπερα φιλε serdakis καλη αρχη και καλα παιχνιδια να εχεις...καλη επειλογη η
multicam αλλα ρυξε μια ματια στο e-shop στης στολες γιατη την συγκεκρημενη δεν την εχει
εχει την απλη multicam.... 8)
παντα φιλικα el.cind

Demon

Η multicam αποτελει μια απο τις κατεξοχήν καλές επιλογές!!! Και εφόσον σου αρέσει ακομα καλύτερα!!!
Tωρα αν θες μια ακομη συμβουλή-πρόταση προσεξε σε οτι παρελκόμενα πρόκειται να αγοράσεις να κάνεις έξυπνες αγορές και να μην ξεχνάς πως οπως παντού ετσι και στο αθλημά μας οτι πληρωνεις περνεις,οποτε μην βιαστεις να παρεις πχ κάτι το οποιο θα σου κοστισει λιγο αλλα αργοτερα θα πρεπει παλι να το αντικαταστησεις γιατι θα χαλασει στα δυο παιχνιδια...ειναι προτιμοτερο να περιμενεις λιγο περισσοτερο για να αγορασεις κατι καλο που τελικα θα σου μεινει  ;)
Βεβαια σε αυτο παιζει ρόλο και η δική σου τσέπη..απλα επειδη ολοι μας ανεξαιρετως περασαμε απο το σταδιο που καναμε τετοια λαθη στο λεω μηπως και σε γλιτωσω απο καποια περιττα εξοδα και βεβαια απο το σπασιμο του να σου χαλασει κατι που σου αρεσει :) ;)
οτι χρειαστεις απλα ρωτα και σιγουρα θα βρεις απαντηση οπως βρηκαμε ολοι μας στις αρχες μας!! ;D

Φιλικά Ghost Rider

Palladin

Παράθεση από: SerDakis στις  30 Μαρ 2012, 23:03:38 ΜΜ
ιδη νομιζω βρηκα ποια θα παρω http://www.airsoftclub.gr/eshop/product_info.php?cPath=105_139&products_id=1212

Μην την πάρεις αυτή, είναι χάλιααααααα.... άσε πάρε καμιά άλλη καλύτερα... θα φαίνεσαι παντού, θα ξεχωρίζεις με τη μία... άσε σου λέω... πάρε καμιά άλλη...

;D ;D ;D ;D ;D

spirosleon

Παράθεση από: Palladin στις  31 Μαρ 2012, 00:17:53 ΠΜ
Μην την πάρεις αυτή, είναι χάλιααααααα.... άσε πάρε καμιά άλλη καλύτερα... θα φαίνεσαι παντού, θα ξεχωρίζεις με τη μία... άσε σου λέω... πάρε καμιά άλλη...

;D ;D ;D ;D ;D

ναι ελα ντε! παρε καμια αλλη! μπας και ξεχωρισεις δηλαδη@@χαχαχαχααχαχαχαχαχαχα εγραψες ΠΕτραν!!!

Palladin

Εμ... άδικο έχω?? Κοιτάξτε εδώ:

πως θα ξεχωρίζεις δηλαδή? Άμα είναι να γίνεσαι ένα με το περιβάλλον και να μη σε βλέπουμε... άστο... φόρα καλύτερα της αεροπορίας μπας και καταφέρνουμε να σου ρίξουμε καμιά μπίλια....  ;D ;D ;D ;D ;D

el.cind

Παράθεση από: spirosleon στις  31 Μαρ 2012, 00:23:10 ΠΜ
ναι ελα ντε! παρε καμια αλλη! μπας και ξεχωρισεις δηλαδη@@χαχαχαχααχαχαχαχαχαχα εγραψες ΠΕτραν!!!

πεστα ρε spirosleon γιατη την προιγουμενη κυριακη στο ελαιουργιο που ημασταν τον ειδες τον πετραν μοντελαρα ηταν μες στην multicam απο πανω εως κατο..... ;D ;D ;D ;D ;D ;D

spirosleon

ενα ματοχαντρο βαλε Πετρο!!!!! θα σε ματιασουμε!!!!!!

ζηλευω-ζηλευω........

Palladin

Διευκρίνιση: έχω παραγγείλει καινούργια γιατί αυτή που έχω ξέβαψε... και πλέον στις τσέπες κουβαλάω μονόσκορδα!  ;D ;D