ΜΕΤΑΛΛΕΙΑ 29/1/2012 Operation "Greif"

Ξεκίνησε από grenadier, 30 Μαρ 2012, 13:34:06 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

grenadier

Μαζευτήκαμε χθες στα μεταλλεία περίπου μια ντουζίνα φιλαράκια - με βασικό κορμό την Ομάδα 731 - για να βγάλουμε τις φωτό μας, να τα πούμε και να ανταλλάξουμε τα μπιλάκια μας. Please enjoy  :D

Για οποιονδήποτε, λάτρη ή που καλοβλέπει τα παιχνίδια ιστορικού ενδιαφέροντος, ... ανοίξαμε και σας περιμένουμε.  ;D Στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνηση ή βοήθεια.

metallpontios

grenadier

Παράθεση από: metallpontios στις  30 Μαρ 2012, 13:51:00 ΜΜ
vietnam παιχνιδια 8α κανεται ??? ???
Βεβαίως και μάλιστα ελπίζουμε σύντομα. Οι περισσότεροι που βλέπεις στις φωτογραφίες και συμμετέχουν στα παιχνίδια Β' ΠΠ έχουν ήδη έτοιμες και στολές Βιετνάμ.  ;)

metallpontios

αρα βαλται απο τορα και την δικιαμου  σιμετοχει   ;D ;D

ΓΛΑΥΚΟΣ

ξερεις πολλους που να εχουν στολη βιετναμεζου και ακ 47 η προτεινεις οι αμερικανοι να κυνηγανε τον ισκιο τους ;) ;).
ασε που ελαχιστοι εκτος απο 731 εχουν υποδομη αμερικανου βιετναμ και μ16α1.
αν βρεθουν βιετναμεζοι προθυμοι σιγουρα θα γινει

grenadier

Παράθεση από: ΓΛΑΥΚΟΣ στις  30 Μαρ 2012, 13:56:06 ΜΜ
... ασε που ελαχιστοι εκτος απο 731 εχουν υποδομη αμερικανου βιετναμ και μ16α1.
αν βρεθουν βιετναμεζοι προθυμοι σιγουρα θα γινει
κι όμως εκτός από την 731 υπολόγιζε σχεδόν κι άλλους τόσους (καταγεγραμμένους ήδη) που είναι έτοιμοι και εξοπλισμένοι ως αμερικάνοι για ΝΑΜ.  ;)
Όσο για βιετναμέζους με ΑΚ47, black pyjamas look κλπ κλπ κι εκεί υπάρχουν αρκετοί που ενδιαφέρονται

ΓΛΑΥΚΟΣ

νικολα ασε με να κραταω μικρο καλαθι ειδικα για βιετ. ;) ;) ;) ;) ;) ;)
αλλα σιγουρα αν εκδηλωθει ενδιαφερον σοβαρο και αξιοπιστο αξιζει τον κοπο με χιλια

Arbiter

να και μερικες φωτο απο εμενα!!εγω βρισκομαι στις πρωτες για οποιον γουσταρει!χχαχααχα

Ghosts don't hide under your bed...they sleep inside your head

willakos.

Πολυ καλη η δουλεια στις στολες και στα οπλα σας
μπραβο που υποστηριζεται με τοσο καλη οργανωση τα σεναρια που σας αρεσουν.
KALAVRITA AIRSOFT TEAM

SUPERTSOU

Υπεροχες οι στολες σας καθως και το πεδιο δεν το ειχα ξαναδει !!!!!!!!!!!!
Λένε για τους ξενύχτηδες κακώς πως δεν κοιμούνται
μ' αυτοί βλέπουν το χάραμα που οι άλλοι το στερούνται

frenchy

θα ηθελα να καλοσορισω στις ταξεις της  ΟΜΑΔΑΣ 731,,,, ΤΟΥΣ  GRENADIER,  FRITS,  RED DEVIL , WELCOME  ,ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ Κ, ΚΑΛΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ...FRENCHY...

MitsoS_O_Yakuza

Μας ταξιδεψατε και μας μαγεψατε.Προσωπικα εχω μεινει στασιμος στο θεμα στολης Γερμανου αλεξιπτωτιστη λογο αλλον προτεραιοτητων γιαυτο και απεχω.Θα ειμαι εκει οταν εγω αποφασισω οτι η στολη μου ειναι πληρης
JapaN-PoweR-FroM-GreecE

chrisdeggestin

Eνα μεγαλο μπραβο σε ολους τους συμμετεχοντες για την προσπαθεια τους το μερακι ,τον χρονο και φυσικα τα χρηματα που διεθεσαν.Ειναι πραγματικα σαν να γυρισατε τον χρονο πισω και οι φωτογραφιες ειναι νομιζω η καλυτερη ανταμοιβη σας...
Μπραβο σας και ελπιζω καποια στιγμη να μπορεσω και εγω να συμμετασχω σε κατι τοσο ωραιο και δημιουργικο !!!!
Φιλε Αrbiter νομιζω οτι σου πανε καλυτερα τα χακι παρα τα μαυρα που εχουμε συνηθισει να σε βλεπουμε  ;) ;) ;)Παντος για αμερικανος commandos εσχισες!!!!!!!

Arbiter

χαχαχαχαχα να σε καλα Χρηστο σε ευχαριστω πολυ!!κατσε γιατι την κυργιακη θα με δεις και greek commando!!!

grenadier

Παράθεση από: MitsoS_O_Yakuza στις  01 Φεβ 2012, 11:44:43 ΠΜ
Μας ταξιδεψατε και μας μαγεψατε.Προσωπικα εχω μεινει στασιμος στο θεμα στολης Γερμανου αλεξιπτωτιστη λογο αλλον προτεραιοτητων γιαυτο και απεχω.Θα ειμαι εκει οταν εγω αποφασισω οτι η στολη μου ειναι πληρης
Ρεγούλαρέ τα εσύ τα πράματα όπως θέλεις κι εμείς εδώ θα είμαστε να σε υποδεχθούμε στις αγκάλες μας.  ;)

Παράθεση από: chrisdeggestin στις  01 Φεβ 2012, 11:59:44 ΠΜ
... Φιλε Αrbiter νομιζω οτι σου πανε καλυτερα τα χακι παρα τα μαυρα που εχουμε συνηθισει να σε βλεπουμε  ;) ;) ;)Παντος για αμερικανος commandos εσχισες!!!!!!!
Και που να τον δεις σε λίγο πόσο ακόμα περισσότερο θα του πηγαίνει η Γερμανική στολή  ;D

Να ευχαριστήσω επίσης όλη την φοβερή παρέα της ΟΜΑΔΑΣ 731 για την αποδοχή της στις τάξεις της. Καλά παιχνίδια να έχουμε.

Arbiter

αχαχαχ ισχιει ισχιει!!κατι ξερει ο Νικος!!!!

ILIAS

Κύριοι συγχωρέστε την άγνοιά μου, αλλά που βρίσκεται η περιοχή μεταλεία;   ??? 
ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΔΕΝ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΧΑΜΕΝΟ ΟΣΟ ΑΥΤΟ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΑ ΠΑΙΖΕΤΑΙ...

BESTMAN

Αυτή την φορά η 731 έκανε πραγματικά <<ιστορικές>> μεταγραφές.Θοδωρή,Νίκο και Μίλτο καλώς μας ήρθατε.

sticker

Μπορω να πω οτι ηταν μια πολυ καλη δουλεια απο ολους σας ,Μπραβω και απο την ομαδα loners , αξιζουν τετοια παιχνιδια ειναι το κατι παραπανω απο αυτα που παιζουμε τοσο καιρο και καλα κανατε και βγαλατε τοσες πολλες φωτο η μια καλυτερη απο την αλλη , το τηλ του φωτογραφου σας παρακαλω.... :D :D :D :D :D :D :D

Arbiter

αυτοπροσωπος!!χαχα ειπα να ψωνιστω λιγο!!!^^ δεν ειχαμε φωτογραφο σε αυτο το παιχνιδι,αλλα απο φωτογραφικες αλλο τπτ!!!^^