Magpul PTS MOE Deluxe Carbine

Ξεκίνησε από Kallistos, 28 Μαρ 2012, 16:04:21 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Kallistos

Αναφέρομαι  στο AEG που αποτελείται από Magpul εξωτερικά και Systema εσωτερικά. Υπάρχει κάποιος που έχει αυτό το AEG;  Η' κάποιος που έχει ανοίξει τέτοιο;
Οι ερωτήσεις μου είναι οι εξής:

• Το μοτέρ της Systema που έχει μέσα, έχει κάποιο διακριτικό πως είναι Systema όπως η φωτό  ή το μοτέρ είναι χωρίς αυτοκόλλητο σκέτο;

• Το gearbox στο δεξί του μέρος έχει χαραγμένο το λογότυπο Systema όπως όλα τα Systema gearbox που πουλιούνται ξεχωριστά στην αγορά;

Παρακαλώ η απάντηση στο θέμα αυτό να μην είναι υποθέσεις, αλλά να γνωρίζει το AEG και να το έχει ανοίξει, πχ τεχνικός ή κάτοχος.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Κάλλιστος
Ready... Steady... Fire...!!!

L-96

Παράθεση από: Kallistos στις  28 Μαρ 2012, 16:04:21 ΜΜ
Αναφέρομαι  στο AEG που αποτελείται από Magpul εξωτερικά και Systema εσωτερικά. Υπάρχει κάποιος που έχει αυτό το AEG;  Η' κάποιος που έχει ανοίξει τέτοιο;
Οι ερωτήσεις μου είναι οι εξής:

• Το μοτέρ της Systema που έχει μέσα, έχει κάποιο διακριτικό πως είναι Systema όπως η φωτό  ή το μοτέρ είναι χωρίς αυτοκόλλητο σκέτο;

• Το gearbox στο δεξί του μέρος έχει χαραγμένο το λογότυπο Systema όπως όλα τα Systema gearbox που πουλιούνται ξεχωριστά στην αγορά;

Παρακαλώ η απάντηση στο θέμα αυτό να μην είναι υποθέσεις, αλλά να γνωρίζει το AEG και να το έχει ανοίξει, πχ τεχνικός ή κάτοχος.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Κάλλιστος

καλησπερα φιλε μου
ειμαι ενας απο τους τυχερους κατοχους  του εν λογω οπλου , το gearbox οντως εχει χαραγμενο το SYSTEMA ,οσον αφορα το μοτερ δεν εχω φτασει μεχρι εκει για να ξερω τι εχει σαν διακριτικο  ,  επιδοσεις του θα σου πω αυριο μετα το παιχνιδι της Κοζανης  Επιχείρηση "ΟΙΔΙΠΟΥΣ ΤΥΡΑΝΝΟΣ"

Χρηστος

Kallistos

Σε ευχαριστώ πολύ Χρήστο.

Θα περιμένω να μου πεις μετα το παιχνίδι επιδόσεις.

Καλή διασκέδαση!
Κάλλιστος
Ready... Steady... Fire...!!!