Αρχάριος και επιλογή οπλισμού !!!

Ξεκίνησε από KATADROMEAS, 28 Μαρ 2012, 02:06:20 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

KATADROMEAS

Καλησπέρα σε όλους.Είμαι νέος παίκτης του airsoft και αυτές τις ημέρες θα αγοράσω το όπλο μου.Είμαι όμως αρκετά μπερδεμένος.
Έχω καταλίξει ανάμεσα στα  MK 17 SCAR HCQC της VFC/GB TECHTAIWAN http://www.airsoftclub.gr/eshop/product_info.php?cPath=26_177&products_id=1233  και του H+K G36C της TOKYO MARUI(JAPAN) http://www.airsoftclub.gr/eshop/product_info.php?cPath=26_29&products_id=96.Τελικά τι να αγοράσω?Το μοναδικό πράγμα που με χαλάει στο G36 είναι τα χαμηλά fps 272.Είναι όντως χαμηλός αριθμός ή κάνω λάθος?
Και τα δύο όπλα μου αρέσουν στο χέρι και μου "κάθονται" καλά.
Σας παρακαλώ πάρα πολή να με βοιθήσετε γιατι πραγματικά έχω πελαγώσει!Σας ευχαριστώ.

willakos.

Kαλησπερα συνχομπιστα, εγω θα διαλεγα το scar κυριως λογω της εμφανησης του και του γεγονοτος οτι ειναι  50 fps πιο δυνατο αλλα και συμβατο με τα ορια που τηρουνται στα περισσοτερα games.
KALAVRITA AIRSOFT TEAM

KATADROMEAS

Σε ευχαριστώ!Απλά με τα 340 fps του scar  φοβάμαι μήπος βρεθώ κάποια μέρα εκτόσς ορίων γιατι απο ότι κατάλαβα οι μετρίσεις
έχουω  διαφορές  ανάλογα τον καίρο??????Σε ευχαριστώ κ πάλη.

ROOKIEJO

με απειραχτο vfc δεν υπαρχει περιπτωση να σε βγαλει κανεις εξω οτι καιρο και να κανει ;) ;) ;) ;) ;) ;) η οτι μετρητης να μετραει

paloukilook

Παράθεση από: ROOKIEJO στις  28 Μαρ 2012, 09:18:32 ΠΜ
με απειραχτο vfc δεν υπαρχει περιπτωση να σε βγαλει κανεις εξω οτι καιρο και να κανει ;) ;) ;) ;) ;) ;) η οτι μετρητης να μετραει
κ όμως φίλε μου γίνετε κ συνέβη σε μενα..εχω το vfc m4a1 sopmod κ στο πρώτο του παιχνίδι ο μετρητής ενός συνχομπηστα έδειχνε 352 ενώ στην μέτρηση του παιχνιδιού ο μετρητής που είχε ο διοργανωτής έδειξε 362 κ το όπλο έμεινε έξω από το παιχνίδι...

Predator

Γενικα μην βασιζεσαι και πολυ στα FPS  που λενε δεν ισχυουνε παντα και εμενα το VFC SCAR L αλλωτε στις μετρησεις ειναι οριακα κατω απο 350 αλλωτε ομως δειχνει 360 ,οποτε εαν σου τυχει το ιδο απλα το πας στο καταστημα και σου αλλαζουνε ελατηριο και ξεμπερδεψες. Οσον αφορα τα fps μιας και εισαι καινουργιος παιχτης  να ξερεις εχω βγαλει και παιχνιδι με Ηλεκτρικο πιστόλι Tokyo Marui USP που βγαζει 230 FPS . Θα αγορασεις αυτο που σου αρεσει περισσοτερο. Και η VFC και η TOKYO MARUI  ειναι πολυ καλες!

SUPERTSOU

Παρε το G36 θα το ευχαριστηθεις τα περισοτερα παιχνιδια γινονται σε κλειστους χωρους τωρα πιο αργοτερα μπορεις να παρεις καποιο δυνατοτερο
Λένε για τους ξενύχτηδες κακώς πως δεν κοιμούνται
μ' αυτοί βλέπουν το χάραμα που οι άλλοι το στερούνται

christian514

Καλημερα και απο μενα...εγω δεν πιστευω πως υπαρχει ''καταλληλο οπλο για αρχαριους'' ,αν και ειμαι και εγω πολυ προσφατος στο airsoft ,μιας και παιζαμε, που και που, paintball.Φυσικα η αποψη μου μπορει να σας φανει λαθος.
εγω πηρα σαν πρωτη επιλογη ενα m4cm16 αλλα περιοριστηκα πιο πολυ λογω της οικονομικης μου καταστασης.αν ειχα,αλλο θα επαιρνα.

tristan

φιλε καταδρομεα  παρε το g36 to εχει το αδελφακιμου και βαζη κατο πολα οπλακια με περισοτερα φπς
παρτο και βαλτου μια κανη ακρηβιας 6.3μμ και ενα λαστηχακι χοπ απ πρασηνο και θα φταση τα 300-310 φπς και εισαι οκ
ειναι σκηλος το aeg

willakos.

μετα απο καποια παιχνιδια λογικα το οπλο θα ριχνει με λιγοτερα fps....και αφου το παιδι ειναι καινουργιος και λογικα το οπλο θα το κρατησει για καποιο μεγαλο χρονικο διαστημα ειναι καλυτερα να αγορασει το πιο δυνατο απο τα δυο οπλα..
KALAVRITA AIRSOFT TEAM

tristan

το aeg to εχει 1.5 χρονο το αδελφακιμου και  βγαζη 280-290 φπς του βαλαμε μια κανη 6,3  300μμ και ευτασε 300φπσ σε μετριτι της ματπουλ  θα αλαξουμε και λαστηχακι και θα τσεποση και απο εκει κανα φπς
μην ξεχνας  φιλε willako  ειναι τοκιο μαρουι  :D :o

willakos.

οντος αυτο τον παραγοντα δεν τον ελαβα υποψιν...εχεις δικιο.
KALAVRITA AIRSOFT TEAM

KATADROMEAS

Αυτό που δεν έχω καταλάβει ειναι το τι σημαίνει fps!Οταν το g36 γραφει 272 fps ρiχνει 272 Fire Per Second?

Taylor

Όχι είναι feet per second ή μετριέται σε m/sec.Είναι η ταχύτητα της μπίλιας όταν φεύγει απο το όπλο.

christian514

φιλε καταδρομι εννοει την ταχυτητα με την οποια βγαινει η πλαστικη σφαιρα απο την κανη του οπλου,επειδη ειμαι και εγω ψαρακλας στο σπορ,υποθετω οτι εννοει feet per second

christian514

KATADROMEAS

Παιδία σας ευχαριστώ για τις συμβουλές σας!!!

el.cind

φιλε καταδρομε οπως σου ειπε και ο αδερφος μου ποιο πανω εχω ενα g36c TM ειναι το προτω μου aeg και δεν υπαρχη περειπτοση να το αλαξω ας ειναι και πλαστικο... 8)
ελπηζω να φενετε η φοτο κατω να το δεις
πανω του εχει 2 γεμηστηρες το 50ββς-  ενα grenaid της madbull και- ενα traicer TM
του εβαλα μια κανη ακριβιας 6.03 της madbull και φισαει...  ;D ;D ;D
εγω προτινω να πας σε ενα μαγαζι να τα πιασης στο χερι σου και τα δυο aeg η οποιο αλλο σου αρεση και να δεις ποιο σου τεριαζη εσενα παντος και η tokyo marui και η vfs ειναι η καλητερες στα aeg airsoft... καλη σου επειλογη και καλα παιχνιδια να εχεις
παντα φιλικα el.cind
http://i1235.photobucket.com/albums/ff426/el-cind/DSC00108.jpg