OPER BABYSITTER "WALK IN THE PARK" 5 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2012 ΜΑΛΑΚΑΣΣΑ

Ξεκίνησε από spirosleon, 21 Μαρ 2012, 14:22:07 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Demon

Ολο αυτο το ξεπουλημα και η υπερβολικη ταση μισθοφοριας σε αυτο το game μου μυριζει σουβλ.... εεεεεεεεεεεεεεεεεε  ΜΑΤ εννοω απο πισω ή μηπως ειναι η ιδέα μου ?  ;) ;) ;D ;D ;D ;D ;D
Βαλατε το χερακι σας φιλοι μισθοφοροι εεεεε? περιμενω προτασεις για μπυρ....εεεε δουλεια εννοω !!! ;D ;D ;D ;D χαχαχαχαχ

με εκτιμηση και μαχαιροπιρουνα στο χερι  ;D
Ghost Rider

spirosleon

Παράθεση από: Ghost Rider στις  23 Μαρ 2012, 22:20:21 ΜΜ
Ολο αυτο το ξεπουλημα και η υπερβολικη ταση μισθοφοριας σε αυτο το game μου μυριζει σουβλ.... εεεεεεεεεεεεεεεεεε  ΜΑΤ εννοω απο πισω ή μηπως ειναι η ιδέα μου ?  ;) ;) ;D ;D ;D ;D ;D
Βαλατε το χερακι σας φιλοι μισθοφοροι εεεεε? περιμενω προτασεις για μπυρ....εεεε δουλεια εννοω !!! ;D ;D ;D ;D χαχαχαχαχ

με εκτιμηση και μαχαιροπιρουνα στο χερι  ;D
Ghost Rider

εαν τους ακολουθησεις παντα θα περνας καλα και θα τρως...ακομα καλυτερα!!!!!!
εβαλαν το μαγικο χερακι τους και παλι!!!
;D ;D ;D

Palladin

Παράθεση από: Ghost Rider στις  23 Μαρ 2012, 22:20:21 ΜΜ
Ολο αυτο το ξεπουλημα και η υπερβολικη ταση μισθοφοριας σε αυτο το game μου μυριζει σουβλ.... εεεεεεεεεεεεεεεεεε  ΜΑΤ εννοω απο πισω ή μηπως ειναι η ιδέα μου ?  ;) ;) ;D ;D ;D ;D ;D

με εκτιμηση και μαχαιροπιρουνα στο χερι  ;D
Ghost Rider
Μα γιατί το λες αυτό τώρα?  ;D ;D  :P  :P

spirosleon

Mandis

Manolo και Λοξίτης  για συμμετοχή σε Α Group

με Greek Lizard.  

Οπλισμός ΑΚ.

Υ.Γ. Καλή επιτυχία στην διοργάνωση και διεξαγωγή του παιχνιδιού.
Δως μοι πα στω και ταν γαν κινάσω...

Arbiter

arbiter με greek lizard gear και m4-grenade launcher+glock 18 για A group ισως και με αλλους 2 συντομα. δεν ξερω ακομα και σε ποια ομαδα να στειλω,αν γουσταρει καποιος φερνω και μπιλιες που μου εχουν περισσεψει κατι κοιλα για σκοτωμα!!!!!^^
Ghosts don't hide under your bed...they sleep inside your head

spirosleon

Παράθεση από: Arbiter στις  24 Μαρ 2012, 12:24:28 ΜΜ
arbiter με greek lizard gear και m4-grenade launcher+glock 18 για A group ισως και με αλλους 2 συντομα. δεν ξερω ακομα και σε ποια ομαδα να στειλω,αν γουσταρει καποιος φερνω και μπιλιες που μου εχουν περισσεψει κατι κοιλα για σκοτωμα!!!!!^^

ξεκίνησαν και οι δωροδοκίες....χαχαχα

Nameless

Μήπως να τεθει απο νωρις το απαραίτητο dress code για τις ομαδες ωστε οι ενδιαφερομενοι να προβουν σε απαραιτητες αγορες;

Εκτος απο το προφανες, πχ greek lizard, θα παιξουν και αλλες; Πχ κατι σε πιο freestyle, πχ πανω DPM smock,  κατω OD

spirosleon

Παράθεση από: Nameless στις  24 Μαρ 2012, 15:13:29 ΜΜ
Μήπως να τεθει απο νωρις το απαραίτητο dress code για τις ομαδες ωστε οι ενδιαφερομενοι να προβουν σε απαραιτητες αγορες;

Εκτος απο το προφανες, πχ greek lizard, θα παιξουν και αλλες; Πχ κατι σε πιο freestyle, πχ πανω DPM smock,  κατω OD

στο αρχικο ποστ, εχουν αναρτηθει , οι ομαδες οι οποιες εως και τωρα εχουν δηλωσει συμμετοχη με το αντιστοιχο dress code τους.το πρωτο group παικτων εχουν civilian, swat, greek lizard και μονοχρωμα/ες στολες . οτιδηποτε αλλο οπως δηλαδη αυτο που αναφερεις dpm smock πανω και od απο κατω ή οποιοσδηποτε αλλος συνδυασμο πετυχει, παει με το δευτερο group. (ολες οι αλλες παραλλαγες)
μεχρι τις 31/1 θα "μαγειρευτουν"  οι συμμαχιες και θα πρεπει να μας ανακοινωθουν τα dress code τους, και 2/2 θα αναρτηθουν οι ομαδες και τα group. οποτε εχεις καιρο για αγορες....
;)

Arbiter

χαχαχα ειναι που δεν εχω και τι να τις κανω και τοσο καιρο λεω να τις αδειασω!!!! :P
Ghosts don't hide under your bed...they sleep inside your head

Albatros

ωχ βλεπω οικογενεισ να διαλιωνται και σπιτια να κλεινουνε!!!
Έλεγε λοιπόν, κλαίων ο Ισοκράτης (436-338 π.χ.) Η δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητος, διότι έμαθετους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ώς δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία...

Nameless

μεχρι ποτε υπαρχει προθεσμια συμμετοχης μεμονωμενων παιχτων;

spirosleon

Παράθεση από: Nameless στις  24 Μαρ 2012, 18:49:34 ΜΜ
μεχρι ποτε υπαρχει προθεσμια συμμετοχης μεμονωμενων παιχτων;

το πολυ μεχρι της 2/2 πρεπει να εχουν σχηματιστει οι ομαδες, πρεπει να εχουν γινει οι μεταγγραφες και το παρε δωσε με τις ομαδες. Μην αρκειστε στην συμμετοχη σας και μονο, ελατε και εσεις σε επαφη με τις ομαδες για συνεργασια....

godfather

εμεις σαν ghost division ειμαστε ανοιχτοι σε προτασεις!!!!

spirosleon

Chemical

Θα θέλαμε και εμείς ως Lost Patrol να δηλώσουμε τι συμμετοχή μας, για το πρώτο σας σενάριο με 7 παρουσίες, και να σας ευχηθούμε καλή επιτυχία.
Η ενδυμασία μας είναι ACU Digital και ίσως 1-2 άτομα με "Marpat", αν μας επιτραπεί.
1. Chemical (Leader)
2. Count X
3. Bope
4. Dr. Pain (Sniper)
5. Haramadas
6. Wolverine
7. Genocide
Ευχόμαστε όλα να κυλήσουν ομαλά και να ευχαριστηθούμε το παιχνίδι όλοι μας.
Είμαστε έτοιμοι να δεχτούμε και 4 ακόμη άτομα για να συμπληρώσουμε την 11αδα.

Chemical
Lost Patrol
On the 7th day, while God rested, we over-ran his perimeter and stole the globe, and we've been running the show ever since.

spirosleon

Παράθεση από: Chemical στις  25 Μαρ 2012, 14:30:48 ΜΜ

Η ενδυμασία μας είναι ACU Digital και ίσως 1-2 άτομα με "Marpat", αν μας επιτραπεί.

no problem....

Overlord

Σαν Ghost Division έχουμε ήδη απλώσει τα πλοκάμια μας και περιμένουμε εξελίξεις για να ανακοινώσουμε την τελική μας σύνθεση  ;) ;)
Αν προχωρήσω, ακολουθείστε με...
Αν υποχωρήσω, σκοτώστε με...
Αν σκοτωθώ, εκδικηθείτε με...

cuspid

Συμμετέχουμε 4 ή 5:

1) cuspid
2) Saladin
3) alwaleed
4) Phycho
και 1 ακόμα νέος, αλλά δεν είναι σίγουρο.

Ελληνική παραλλαγή ή μονόχρωμη 

Περιμένουμε προτάσεις και προσφορές!!!!!!!!!!!!!!!  ;D
don't try to kill,
just try to stay alive

TSAKOS

99% Μεσα και οι Ι-4 καμια 10 ατομα για bravo group με ελληνικη ερημου,αμερικανικη ερημου,ιταλικη και διαφορες αλλες παραλλαγες.Αυριο θα ενημερωσω για σιγουρα και ακριβες αριθμο ατομων...Ευχαριστω
"The man who chases rabbits...cathes NEITHER." - Confucius
"They chases you..." - Tsakos