Αναβάθμιση AUG CA ή TM και M15

Ξεκίνησε από Aggelos91, 14 Μαΐου 2009, 03:54:30 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Aggelos91

Χαίρεται και πάλι. Ήθελα να ρωτήσω εάν μπορεί να γίνει αναβάθμιση σε αυτά τα όπλα που γράφω στον τίτλο. Δηλαδή εάν υπάρχει η δυνατότητα. Επίσης ήθελα να ρωτήσω εδώ τι είναι οι κάνες ακριβείας πόσο κοστίζουν και εάν μπαίνουν σε αυτά τα όπλα. Όταν λέω αναβάθμιση δεν εννοώ να κάνουμε το όπλο βίδες, απλά, να αυξηθεί η ευθυβολία του και αν γίνεται τα fps όσο το δυνατόν πιο κοντά στα 350 που είναι το όριο στα cqb ώστε να υπάρχει μια τρόπον τινά ισσοροπία ανάμεσα σε cqb και woodland. Εάν μπορείτε παρακαλώ αναφέρετε και τιμές σε ότι αναβάθμιση προτείνετε. Αυτά. Παρακαλώ μην βγαίνεται off topic και επίσης μην αρχίσετε παρακαλώ να ρωτάτε "γιατί τωράς" "γιατί θες να τα κάνεις αναβάθμιση" και όλες αυτές οι περιττές ερωτήσεις που δεν απαντάνε στο θέμα. Δεν το λέω με κακία απλά έχω παρατηρήσει ότι συμβαίνει σε πολλά topics και γίνεται κουραστικό. Περιμένω τις απαντήσεις σας. Ευχαριστώ. :)

Η συμβουλή μου για αυτό το παιχνίδι αν και είμαι νέος σε αυτό είναι να υπάρχει τιμιότητα. Να κοιτάμε να χαρούμε τίμια, έντιμα. Να μην θυμώνουμε με τους άλλους και να έχουμε καλή συμπεριφορά εντός του παιχνιδιού.

SAPPER

Ναι γίνεται, και σε αυτά που ρωτάς.

Η μαμά κάννες έχουν διάμετρο 6,08mm, ενώ η ακριβείας είναι πιο στενές με ιδανικό νούμερο για τα AEG το 6,03mm η 6,04mm και με καλής ποιότητας BBs όπως τα Marui για να αποφεύγονται τυχόν εμπλοκές στα υψηλά rate.
Αυτό συνεπάγεται ότι έχεις καλύτερη συγκέντρωση στα BBs και κερδίζεις και ένα μικρο ποσοστό σε FPS λόγο μικρότερης απώλειας αέρα από την διάμετρο της κάννης.
Το κόστος στης κάννες ακριβείας είναι 29 ευρώ για τα συγκεκριμένα AEG.

Επίσης μπορείς να ανεβάσεις και τα FPS κοντά στο όριο με ένα 100αρακι ελατήριο που έχει 10 ευρώ χωρίς εργασία και είσαι κομπλέ.

Aggelos91

Να 'σαι καλά Sapper ήταν ακριβώς αυτά που ήθελα να μάθω. Σε ευχαριστώ πολύ. Αν έχετε και οι άλλοι απόψεις παρακαλώ πείτε μου.
Η συμβουλή μου για αυτό το παιχνίδι αν και είμαι νέος σε αυτό είναι να υπάρχει τιμιότητα. Να κοιτάμε να χαρούμε τίμια, έντιμα. Να μην θυμώνουμε με τους άλλους και να έχουμε καλή συμπεριφορά εντός του παιχνιδιού.

Aggelos91

Σίγουρα δεν θα δοκίμαζα μόνος μου γιατί δεν ξέρω. Ποσα είναι τα έξοδα εργασίας? Επίσης ήθελα να ρωτήσω αν αυτή η αλλάγή του ελλατηρίου παρουσιάσει πρόβλημα στο όπλο.

SAPPER

Παράθεση από: Aggelos91 στις  14 Μαΐου 2009, 18:59:59 ΜΜ
Σίγουρα δεν θα δοκίμαζα μόνος μου γιατί δεν ξέρω. Ποσα είναι τα έξοδα εργασίας? Επίσης ήθελα να ρωτήσω αν αυτή η αλλάγή του ελλατηρίου παρουσιάσει πρόβλημα στο όπλο.

Όχι και δεν χάνεις και την εγγύηση αν γίνει από εξουσιοδοτημένο προσωπικό. ;)

Aggelos91

Αυτά είναι ! ! ! :) Να 'σαι καλά Sapper. Οπότε έτσι το σκέφτομαι: να πάρω το Tokyo Marui Aug (δεν μπορείτε να φανταστείτε πως μου αρέσουν τα aug. Και επειδή το tokyo marui έχει fps πολύ πιο κάτω από τα 350 να βάλω μία κάννη ακριβείας και ένα ελλατηριάκι και όλα τέλεια. Βέβαια χρειάζεται και επιπλέον γεμιστήρες γιατί με γεμιστήρα 80 bbs χωρητικότητα δεν πας πουθενά. Αλλά μην κάνω αυτό που είπα στους άλλους να μην κάνουν (off topic ;D). Απλά χάρηκα τώρα. Ευχαριστώ παιδιά για την βοήθεια που δίνεται πάντοτε.

Aggelos91

Τι να πω Ατσαλάκοτε (το nick σου είναι όλα τα λεφτά) δεν ξέρω. Οι περισσότεροι λένε ότι η tokyo marui είναι καλύτερη. Άλλοι λένε classic army. Μου λένε ότι η τόκυο είναι καλύτερη εσωτερικά και η κλάσσικ είναι καλύτερη εξωτερικά. Ισχύει? Εσείς τι λέτε τι προτεινεται. Και αν έχετε να πείτε για επιτροπή πείτε.