CRYPTO CODES IV - 22.01.2012 - ΕΛΕΥΣΙΝΑ

Ξεκίνησε από #LEONARDO-SWORDFISH#, 17 Μαρ 2012, 13:06:39 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Father

Συγχαρητήρια για το ποιο πετυχημένο crypto codes ως τώρα! Είχα καιρο να ευχαριστηθω παιχνίδι τόσο πολυ! Τελικά τα καταφέραμε οι κίτρινη αν κ είχαμε μια ομάδα υποστήριξης η οποια μας έβγαλε τη Παναγία! Τα σέβη μου στη Τ1!!!

Μπράβο σε όλα τα παιδιά που πήραν μέρος, καλή εβδομάδα να εχουμε!

gougoulis

Πολύ καλό παιχνίδι παιδιά συγχαρητήρια!!!!! Όσο για κάποια παιδιά που γκρίνιαζαν για το ποιός χτύπησε ποιόν καλό θα ήταν να καταλάβετε ότι παίζουμε με μπιλάκια και όχι με αληθινές σφαίρες άρα με τον εξοπλισμό που κουβαλάμε είναι πιθανό να μη καταλάβει κάποιος ότι χτυπήθηκε. Γι' αυτό σαν καλά παιδιά φωνάζουμε στον αντίπαλο ότι τον χτυπησαμε. Αυτό συναίβει και με μένα και μόλις μου το έιπε το παλικάρη βγήκα χωρίς δεύτερη σκέψη. Και ας μη κατάλαβα ότι με χτύπησε. Βέβαια πάλι γκρίνιαζε αλλά δεν πείραζει. Καλή καρδιά να υπάρχει και όλα λύνονται!!!

Jim21

Παράθεση από: gougoulis στις  22 Μαρ 2012, 19:54:16 ΜΜ
Πολύ καλό παιχνίδι παιδιά συγχαρητήρια!!!!! Όσο για κάποια παιδιά που γκρίνιαζαν για το ποιός χτύπησε ποιόν καλό θα ήταν να καταλάβετε ότι παίζουμε με μπιλάκια και όχι με αληθινές σφαίρες άρα με τον εξοπλισμό που κουβαλάμε είναι πιθανό να μη καταλάβει κάποιος ότι χτυπήθηκε. Γι' αυτό σαν καλά παιδιά φωνάζουμε στον αντίπαλο ότι τον χτυπησαμε. Αυτό συναίβει και με μένα και μόλις μου το έιπε το παλικάρη βγήκα χωρίς δεύτερη σκέψη. Και ας μη κατάλαβα ότι με χτύπησε. Βέβαια πάλι γκρίνιαζε αλλά δεν πείραζει. Καλή καρδιά να υπάρχει και όλα λύνονται!!!
με τον εξοπλισμο που κουβαλαμε ακουγετε το μπιλακι αδερφε;-)

kill or be killed

gougoulis

Παράθεση από: Jim21 στις  22 Μαρ 2012, 19:59:40 ΜΜ
με τον εξοπλισμο που κουβαλαμε ακουγετε το μπιλακι αδερφε;-)

Στο επόμενο παιχνίδι να με βρείς να το δοκιμάσουμε αυτό. Να τρεχεις στο συγκεκριμένο έδαφος και να σου ρίξω μία να μου πεις αν ακουστεί.

Jim21

Παράθεση από: gougoulis στις  22 Μαρ 2012, 20:09:02 ΜΜ
Στο επόμενο παιχνίδι να με βρείς να το δοκιμάσουμε αυτό. Να τρεχεις στο συγκεκριμένο έδαφος και να σου ρίξω μία να μου πεις αν ακουστεί.
εγω ετρεχα και βγηκα

kill or be killed

gougoulis

Παράθεση από: Jim21 στις  22 Μαρ 2012, 20:11:05 ΜΜ
εγω ετρεχα και βγηκα

Εγώ δεν βγήκα γιατί δεν το άκουσα. Βγήκα μετά.

Jim21

kill or be killed

BoBKiD

Παίδες, γι' αυτό έγινε το debriefing μετά το game, ώστε να λυθούν τυχών παρεξηγήσεις και για να μην "ξεσπάμε" στα forum. Καλο είναι να γίνεται σε κάθε παιχνίδι, ώστε να εξαλείφονται όλα τα "στραβά", να μαθαίνονται οι κανόνες και τα λάθη, και το βασικό, να μην φεύγουμε από το πεδίο τσαντισμένοι, αλλά με χαμόγελα.
No worries, πάντα θα υπάρχουν τέτοια, και ΠΑΝΤΑ είναι στο ΧΕΡΙ μας να τα λύνουμε ΕΠΙΤΟΠΟΥ.  ;)

Leo, το παιχνίδι ήταν πολύ καλό. "Έλιωσα" με τα σχόλια που είχες γράψει στα χαρτιά που ήταν μέσα στα κουτιά! Μπράβο στους κίτρινους που κυριολεκτικά μας "ρήμαξαν"!  ;D
Η πρότασή μου (και λίγο παράπονο), όπως είπα και στο debriefing, ήταν πως θα έπρεπε οι δύο ομάδες να ξεκινούν σε ίσες αποστάσεις από την βάση, αλλά παίζοντας βρίσκουμε και διορθώνουμε και, στην περίπτωση του Leonardo, κάθε φορά το παιχνίδι γίνεται ακόμα καλύτερο!  :)

Καλή εβδομάδα σε όλους!

BoBKiD

Όταν θέλεις, ψάχνεις τρόπους...Όταν δεν θέλεις, ψάχνεις αιτίες...!
Diligentia, Vis, Celeritas

salamine153

Το παιχνιδι ηταν πολυ ωραιο. Μπραβο στα παιδια που μου δωσανε τις μπαταριες ;) τους ;) και στον ΜαD MAX για την επιστροφη  ;)
Δεν μπορεις να σταματισεις την ελευθερια

Erevuss

Εκ μερους της ΟΠΛΟΝ ευχαριστουμε τον Λεο και ολους τους συμμετεχοντες για το σημερινο  φοβερο παιχνιδι.Επισης ευχαριστουμε τα υπολοιπα μελη της Τ3 για την ωραια συνεργασια .Καλη βδομαδα σε ολους !
"Many Enemies bring much Honour ..."

Kallistos

Παράθεση από: Erevoss στις  22 Μαρ 2012, 23:06:45 ΜΜ
Εκ μερους της ΟΠΛΟΝ ευχαριστουμε τον Λεο και ολους τους συμμετεχοντες για το σημερινο  φοβερο παιχνιδι.Επισης ευχαριστουμε τα υπολοιπα μελη της Τ3 για την ωραια συνεργασια .Καλη βδομαδα σε ολους !

Ωραίο παιχνίδι.
Erevoss κατα όλη την διαρκεια του παιχνιδιού πρέπει να βγάλαμε ο ένας τον άλλο αρκετές φορές. Είχε πολύ πλάκα... οπου πήγαινα ή σε πετύχαινα (ή το αντίθετο!!!)  ;D
Ready... Steady... Fire...!!!

fox3

Πολλά συγχαρητήρια στον Λεωνίδα και την TAS για την διοργάνωση του παιχνιδιού...

Άψογη δουλειά και συνεργασία με την Τ1 και πολλά μπράβο και στις 2 παρατάξεις...

Τέλος, μικρο-παρεξηγήσεις θα υπάρχουν πάντα...το θέμα είναι να υπάρχει καλή διάθεση για να λύνονται όλα στο πεδίο και να φεύγουμε όλοι με χαμόγελα ;)...

Καλή βδομάδα σ όλους!!!
Try to hunt,not to be hunted...

hitman1975

hitman1975

Arbiter

Παράθεση από: gougoulis στις  22 Μαρ 2012, 19:54:16 ΜΜ

νομιζω πως το ειχαμε ξεκαθαρισει αυτο και παλιοτερα πως δεν ειναι ωραιο να πριζουμε και να φωναζουμε ουτε οταν χτυπαμε καποιον ουτε να ψαχνουμε ποιος μας χτυπησε και να χαλαμε το παιχνιδι,ας αφησουμε τις μπιλιες να μηλισουν και οχι τα στοματα οπως εχουν δειξει και τα πολλα ευτραπελα,λιγο ασχετο με το θεμα το ξερω αλλα εκρινα σωστο να το αναφερω,παραυτα δεν ηρθα στο παιχνιδι και ζηλευω τωρα που βλεπω τις φωτο!!!
Ghosts don't hide under your bed...they sleep inside your head

jayk

Λοιπόν παιδιά για να μην παρεξηγούμαστε γιατί δεν έχουμε τίποτα να χωρίσουμε. Αδερφέ Jim21  ήμουν μπροστά στη φάση μόλις του είπες ότι τον πέτυχες δίχως δεύτερη σκέψη βγήκε. Αλλά αλλού ήθελα να  εστιαστώ. Είτε μας πέτυχε είτε όχι αν θές βγαίνεις αν δεν θές κάθεσαι και γίνεσαι αθάνατος γιατί να χαλάμε τις καρδίες μας για τέτοια ενώ έχουμε πιο σοβαρά προβλήματα όπως το ότι δεν κατάφερε να παίξει το οπλάκι μου διότι ξεπέρασε κατά λίγο, ελάχιστο μπορώ να πω το όριο των fps. Ήμουν μόλις 100 fps πάνω από το όριο και δεν κατάφερα να το βάλω στο παιχνίδι. Θα ήθελα λοιπόν να παρακαλέσω να εφαρμόσουμε και στο airsoft  το ίδιο σύστημα με την κυβέρνηση όταν θα είσαι λίγο κλέφτης με λίγα fps πάνω από το όριο να τιμωρήσε παραδειγματικά με διαπαντός αποκλεισμό ενώ όταν θα είσαι μόλις 100 fps  πάνω από το όριο να μπορείς να παίξεις τιμής ένεκεν. Συγχαρητήρια για την διοργάνωση εγώ πέρασα πολύ ωραία και ας έκανα τη lara Croft  με τα δύο πιστολάκια.

Jim21

Παράθεση από: jayk στις  23 Μαρ 2012, 12:10:15 ΜΜ
Λοιπόν παιδιά για να μην παρεξηγούμαστε γιατί δεν έχουμε τίποτα να χωρίσουμε. Αδερφέ Jim21  ήμουν μπροστά στη φάση μόλις του είπες ότι τον πέτυχες δίχως δεύτερη σκέψη βγήκε. Αλλά αλλού ήθελα να  εστιαστώ. Είτε μας πέτυχε είτε όχι αν θές βγαίνεις αν δεν θές κάθεσαι και γίνεσαι αθάνατος γιατί να χαλάμε τις καρδίες μας για τέτοια ενώ έχουμε πιο σοβαρά προβλήματα όπως το ότι δεν κατάφερε να παίξει το οπλάκι μου διότι ξεπέρασε κατά λίγο, ελάχιστο μπορώ να πω το όριο των fps. Ήμουν μόλις 100 fps πάνω από το όριο και δεν κατάφερα να το βάλω στο παιχνίδι. Θα ήθελα λοιπόν να παρακαλέσω να εφαρμόσουμε και στο airsoft  το ίδιο σύστημα με την κυβέρνηση όταν θα είσαι λίγο κλέφτης με λίγα fps πάνω από το όριο να τιμωρήσε παραδειγματικά με διαπαντός αποκλεισμό ενώ όταν θα είσαι μόλις 100 fps  πάνω από το όριο να μπορείς να παίξεις τιμής ένεκεν. Συγχαρητήρια για την διοργάνωση εγώ πέρασα πολύ ωραία και ας έκανα τη lara Croft  με τα δύο πιστολάκια.
με κανεναν δεν ηρθα σε αντιπαραθεση γιατι να παρεξηγηθω οχι προβλημα  αδερφε

kill or be killed

Erevuss

Παράθεση από: Kallistos στις  23 Μαρ 2012, 00:46:28 ΠΜ
Ωραίο παιχνίδι.
Erevoss κατα όλη την διαρκεια του παιχνιδιού πρέπει να βγάλαμε ο ένας τον άλλο αρκετές φορές. Είχε πολύ πλάκα... οπου πήγαινα ή σε πετύχαινα (ή το αντίθετο!!!)  ;D
Ναι φιλος ισχιει    :) γινανε καλες σκηνες μαχης μεταξι μας, και θαυμαζω την ρυθμιση που εχεις κανει στο αεροβολο σου ωστε να ριχνει σε μεγαλυτερη αποσταση.Πολυ καλο παιξιμο απο ολες τις αποψεις.
"Many Enemies bring much Honour ..."

#LEONARDO-SWORDFISH#

Eυχαριστώ όλους για την παρουσία σας
και την  άψογη συμπεριφορά  για το τελικό αποτέλεσμα
που αναδείχτηκε, μεσα απο αυτήν, για  να φύγουμε όλοι ευχαριστημένοι.

Το μόνο στενάχωρο είναι οτι μετά το πετσόκομα της Βάσης
(της νόμιμης υλοτόμησης- μετά από έρευνα δημοσιογράφου airsofter)
δε μπορει να ανταπεξέλθει σε απαιτητικά σενάρια το πεδιο,
κάτι που το καθιστά "άχρηστο" για καλά παιχνίδια.

Ευχαριστώ τον Father(FoxDie) και τον Τag21 για τη βοήθεια του στις μετρήσεις.

Δε ζητώ συγνώμη για τα aeg που δεν έπαιξαν και όπως σας ανέφερα και το λόγο στο breefing...
ο χαβαλές και η ανοχή ΤΕΛOΣ.
Κόπηκαν όπλα με 353-54-56 fps.

Ηταν μεγάλη η χαρά μου που επέστρεψε ο UZI στα παιχνίδια μετά τον τραυματισμό του 
στο "Scud Hunting" ... ΣΙΔΕΡΕΝΙΟΣ!!!!

Αυτά τα ολίγα...Καλή εβδομάδα σε όλους.

Και επί τη ευκαιρία....χάθηκε απο το safe house, που γινόντουσαν οι μετρήσεις, ένας  XCORTECH

Παρακαλώ την ΑΜΕΣΗ επιστροφή του.

nitrox

Και οι BRAVO 3 ZERO σε ευχαριστούν για την ωραία Κυριακή . Τα παράπονα και τα παρατράγουδα πάντα θα υπάρχουν όταν συναθροίζονταν τόσοι διαφορετικοί  χαρακτήρες . Πέρα από εκεί είναι μεγάλα ... παιδιά ... και δεν μπορείς να να βρίσκεσαι παντού και μαλώνεις τους ... κακούς...    8) 8) 8)