Πρόβλημα με Marui Glock+ Guarder parts

Ξεκίνησε από PanPan, 07 Μαρ 2012, 20:06:55 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

PanPan

Έχω ένα glock 17 της marui και άλλαξα τα εσωτερικά του με το κιτ της guarder. Επίσης άλλαξα και το κλείστρο με το μεταλλικό της Guarder. Όλα λειτουργούσαν μία χαρά αλλά από όταν άλλαξα το πλαστικό μέρος του όπλου (λαβή, σκανδάλη κτλ) με ένα άλλο βαμένο σε Atacs και χωρίς να έχω κάνει κάποιο λάθος στην συναρμολόγηση, το κλείστρο δεν πηγαίνει μέχρι πίσω όταν ρίχνω με αποτέλεσμα να μην οπλίζει το πιστόλι μόνο του μετά από κάθε βολή. Παίζει λόγω κρύου το Green gas να είναι ανεπαρκές για το βάρος του μεταλλικού κλείστρου;;;;

Koukos

Μηπως το βαμενο μερος εχει γδαρθει?μη βγηκε κανα κομματι μπογια η καπου να κολαει...
Τους Λαιστρυγόνας και τους Κύκλωπας,
τον άγριο Ποσειδώνα δεν θα συναντήσεις,
αν δεν τους κουβανείς μες στην ψυχή σου,
αν η ψυχή σου δεν τους στήνει εμπρός σου

Η Ιθάκη σ'έδωσε τ' ωραίο ταξείδι.
Χωρίς αυτήν δεν θάβγαινες στον δρόμο.

PanPan

Βασικά δεν το έβαψα εγώ, το παρήγγειλα έτοιμο από redwolf και είναι βαμένο με water transfer απότι καταλαβαίνω. Είναι αυθεντικό πλαίσιο Marui. Πάντως στο κλείστρο δεν υπάρχουν σημάδια ξεφτίσματος ::)

el.cind

mirrage

Παίζει το κλείστρο να βρίσκει κάπου.
Αν συμβαίνει αυτό 2 είναι οι λύσεις...
1 Με τον καιρό θα στρώσει...
2 Βρίσκεις που τρώει το σκάλωμα και
   το τρίβεις με ένα γυαλόχαρτο προσεκτικά.

Δοκίμασε και να το λιπάνεις.

Ερώτηση...Οι γεμιστήρες σου δίνουν τον ίδιο αριθμό βολών μετά τις αλλαγές?

chris21

θελει πιο δυνατο ελατηριο επαναφορας λογω του μεταλικου κλειστρου,η' μπορεις να χρησιμοποιησεις το μαμα ελατηριο  βαζοντας κατι σαν αποστατη γυρω απο τον αξονα του ελατηριου ωστε το ελατηριο να ειναι προφορτισμενο.
ca slr105a1 compact
cyma aks74u
kjw m700p
tm glock18c custom
cyma glock18c
we hi-capa 7.0 black dragon

mirrage

Παίζει και αυτό που λέει ο Chris21.

PanPan

Βασικά έχω βάλει το ελατήριο που δίνει το κιτ της Guarder θεωρητικά δεν είναι πιο σκληρό από το Marui? Εl. Cind δοκίμασα την συμβουλή σου αλλά δυστυχώς δεν δούλεψε. Mirrage νομίζω ότι βγάζουν λιγότερες βολές αλλά όχι καμιά δραματική μείωση τώρα δεν θυμάμαι ακριβώς. Το έχω τρίψει ήδη αρκετά γιατί στην αρχή κόλλαγε και από λάδι σιλικόνης έχει φάει πολύ. Θα δοκιμάσω και άλλο τρίψιμο αλλιώς θα προσπαθήσω να φτιάξω αποστάτη για το ελατήριο

chris21

Αν το φτιαξεις γραψε τι εκανες,να υπαρχει και για αλλους.Κ εγω εχω αλλαξει κλειστρο σε G18c marui( PGC slide) και ελατηριο της nineball το οποιο εχει 2 αποστατες αλλα δεν αφηνει το κλειστρο να κανει ολη την διαδρομη,και πρεπει να αφαιρεσεις τον 1 για να δουλεψει.
ca slr105a1 compact
cyma aks74u
kjw m700p
tm glock18c custom
cyma glock18c

PanPan

Ok. Θεωρητικά πάντως το ελατήριο που δίνει η  Guarder είναι πιο σκληρό σωστά; Μπορείς να μου δείξεις κάποια φωτό από αυτούς τους αποστάτες;

PanPan

http://www.airsoftclub.gr/eshop/product_info.php?cPath=67_163_151&products_id=1050

Στο παραπάνω λινκ φαίνεται το guarder ελατήριο και ένα δαχτυλιδάκι από σύρμα μήπως αυτό είναι ο αποστάτης;

chris21

το guarder δεν το εχει ,σου εστειλα  pm το λινκ να το δεις τι εννοω,γιατι ειναι απο μαγαζι του εξωτερικου κ δεν επιτρεπεται το post νομιζω
ca slr105a1 compact
cyma aks74u
kjw m700p
tm glock18c custom
cyma glock18c

mirrage

Παράθεση από: PanPan στις  08 Μαρ 2012, 14:09:50 ΜΜ
Mirrage νομίζω ότι βγάζουν λιγότερες βολές αλλά όχι καμιά δραματική μείωση τώρα δεν θυμάμαι ακριβώς.

Αν μπορείς μέτρα τις και πες μου.Εμένα πλέον με το ζόρι ρίχνει 10
και αναρωτιέμαι αν φταίνε οι γεμιστήρες η οι αλλαγές.

PanPan

Εσύ πιο ελατήριο χρησιμοποιείς; Θα τις μετρήσω μόλις το κάνω να δουλέψει όπως πρέπει

mirrage

Demon

Πανο καλησπέρα...
Βρες κατα τη γνώμη μου και δοκίμασε και ένα ποιο σκληρό ωστε να αποκλύεις σιγά σιγά πιθανότητες και έπειτα προχωράς παρακάτω....

PanPan

Σωτήρη αυτό θα κάνω και θα ενημερώσω! Ευχαριστώ όλους για την βοήθεια!