RK47 TIS G AND G

Ξεκίνησε από g.r.b, 07 Μαρ 2012, 14:28:59 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

g.r.b

RK47 είναι το καινούριο μου απόκτημα θα ήθελα συμβουλές γνώμες και τα λιπα είμαι κενουριος στον κόσμο αυτό μόλις  δύο παιχνίδια έχω προλαύει να πεξω                                                        φιλικά g .r .b

Koukos

συμβουλη μου..
σαν νεος και γω αυτο που με βοηθησε παρα πολυ και στα 2 οπλα που εχω ειναι το διαδικτυο..δες πολλα βιντεο στο youtube που εχουν να κανουν με το οπλο σου...μπορει

καπου να ακουσεις κατι συμαντικο..καποιος να παρατηρησει κατι που εσυ δεν εχεις δει...ακομα και αυτα που δειχνουν πως λυνουν το οπλο..οχι για να το λυσεις εσυ

φυσικα αλλα για να δεις πως δουλευει το οπλο..το συγκεκριμενο οχι γενικα ενα aeg..αν μαθεις πως δουλευει το οπλο σου το χειριζεσαι και καλητερα..προσεχεις εκει που

χρειαζεται για να μην εμφανισει καποιο προβλημα..εδω μπορουν να σου πουνε καποια πραγματα αλλα πιο πολυ 8ελει ψαξιμο..και εχει και καμια φορα βιντεο που σου

δειχνουν πως να το αναβαθμισεις η πως να το σουλουπωσεις και πολλα αλλα.. βαλε και λεξεις οπως tips,review,upgrades,problems...

ελπιζω να βοηθησα λιγο..παντα με σεβασμο σε αυτους που ειναι πιο πολα χρονια στο χωρο του airsoft και ξερουν πιο πολλα...
Τους Λαιστρυγόνας και τους Κύκλωπας,
τον άγριο Ποσειδώνα δεν θα συναντήσεις,
αν δεν τους κουβανείς μες στην ψυχή σου,
αν η ψυχή σου δεν τους στήνει εμπρός σου

Η Ιθάκη σ'έδωσε τ' ωραίο ταξείδι.
Χωρίς αυτήν δεν θάβγαινες στον δρόμο.

g.r.b

φίλε μου ευχαριστώ πόλη και φυσικά η συμβουλές θα σου φανούν χρήσιμες και πάλι ευχαριστώ                                              φιλικά  g .r .b