BOLT B4A1 EBB "First impressions"

Ξεκίνησε από hargyr, 04 Μαρ 2012, 09:22:58 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

hargyr

ΗΡΘΑΝ, το ΕΙΔΑΝ, το ΔΟΚΙΜΑΣΑΝ και βιντεοσκοπήσαμε τις εντυπώσεις τους !!  ;D

BOLT B4A1 EBB "First impressions"
PLAY FAIR

ROOKIEJO

gr0007 πρωτες εντυπωσεις με μπιλιες

πολυ καλη κατασκευη στιβαρο βαρυ χωρις τζογους.
με καλης ποιοτητας μπιλιες φiνταρουν ακομα και οι δυστροπες king arms.
ευκολο και ακριβες hop up.
απο το υψος του ωμου οι μπιλιες πεφτουν στα 70 βηματα πολυ καλη αποσταση αν σκεφτει κανεις οτι το cyma mp5 με 420 φπς παει στα 86.
σε αποσταση 35 βηματων το κουτακι της μπυρας ειναι ευκολος στοχος με περισοτερες απο 6 στις 10 πανω του.
κλωτσημα που παραπεμπει σε πραγματικο χωρις να διαταρασει την ακριβεια βολης.
σε κανει να μετρας τις βολες σου κανοντας το ιδανικο, για mil sim.
οτι πρεπει για αρχαριο παιχτη για να μαθει να μην σπερνει κουβαδες μπιλιες.
οτι πρεπει για πεπειραμενο καθως ειναι σχεδον η απολυτη προσομειωση .

αν επρεπε να βρω αρνητικα θα προτιμουσα μια mid cup γεμιστηρα και οχι την 300αρα που δινει
στην μετατροπη σε MOE δεν υπαρχει αρκετος χωρος για μονοκομματη μπαταρια παρα το γεγονος οτι η μπαταρια που βρηκα lipo 7.4 12c ειναι αρκετα μικρη.
δεν δοκιμασα διαιρουμενη που μαλλον ειναι η λυση.
θα επανερθω με σχολια μετα απο παιχνιδι

nayl

υπερ.= φαντασου ενα μπιστολι αεριου να το βαλεις στον ωμο σου να δεις το κλωτσιμα.ετσι μονο 8α καταλαβεις το bolt b4a τι κανει.
αρκετα στυβαρο.χωρις περιεργα ακουσματα με πολυ ωραια αισ8ηση.
τα ΚΑΤΑ  του προσωπικα παντα μιλαω ειναι πολλα.  :o :o
α) δεν αντεχω την μουρμουρα της γυναικα σου
β)δεν εχω τωρα χρηματα για μια τετοια αγορα.
γ)δεν ανταλασεται με την γυναικα μου ;D ;D
η διαφορα του αντρα απο του παιδιου ειναι στην τιμη των παιχνιδιων τους

hitman1975

εγω προσωπικα το εχω αγαπηση εχει κανει 2 παιχνιδια και εχω μεινει ικανοποιημενος για να μην πω αφονος πολυ καλη ευθυβολια και αισθηση ειδικα στο κατα ριπας  gr0003

Nameless

Παράθεσηαν επρεπε να βρω αρνητικα θα προτιμουσα μια mid cup γεμιστηρα και οχι την 300αρα που δινει

Γιατι, δεν δεχεται οποιεσδηποτε MidCaps;  ???

Eιχα την πεποιθηση οτι δεχεται οποιεσδηποτε γεμιστηρες

Taylor

Πράγματι είναι συμβατό με πολλές μάρκες γεμιστήρων.Μάλλον δεν θα του αρέσουν οι High cap τύπου γεμιστήρες... :D

ROOKIEJO

σωστα
αφου ταιριαζουν οι δυστροπες king arms μαλλον δεν θα εχει θεμα με αλλλους mid cups που δεν εχω δοκιμασει.
με χαλαει οτι ενα τοσο ρεαλιστικο μοντελο δεν ειχε και καπως ποιο ρεαλιστικη γεμιστηρα.λογια να λεμε δηλαδη και σε δουλεια να βρισκομαστε :D :D :D :D :D :D :D :D

Nameless

Το οπλακι φαινεται να ειναι ο,τι φρεσκοτερο υπαρχει αυτη τη στιγμη στην αγορα.....σιγουρα ειναι στα υποψιν.

Ο μονος μου προβληματισμος ειναι οτι ειναι νεο οπλο και δεν υπαρχουν στο ιντερνετ ακομα αρκετα δεδομενα οσον αφορα την αξιοπιστια του και τα προβληματα που μπορει να βγαλει, ιδιαιτερα οσον αφορα το recoil  system.

Οποτε τι κανουμε, περιμενουμε ενα ευλογο χρονικο διαστημα και μετα το χτυπαμε......αχ καημενα μας λεφτακια!!!  ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Να υποθεσω οτι ειναι συμβατο με καλουδια του τυπου rails, κοντακια κτλ;

Επισης οσον αφορα τις μπαταριες του, με τι μπαταριες ερχεται / Τι μπαταριες προτινετε για το Β4;

spiros.k

τα ατομα που το διαφημισαν ενα και ενα επιλεγμενο ειναι χαχαχχαχαχαχαχαχαχ..γουσταρω μπαμπη χχιιχιχιχιχιχιχι

Nameless

Δυο μηνες αργοτερα, θα ηθελα να ακουσω σχολια απο τους κατοχους του Β4........κυριως εντυπωσεις και τυχων προβληματα, εαν υπηρξαν.

Faceman

Φιλε Nameless το βραδυ θα ανεβασω φωτο να δεις πως το εχω κανει και θα πω μονο μια λεξη...MAGPUL  ;)

Nameless

Και στην λεξη σου θα απαντησω με δυο λεξεις......

Old school

;D ;D ;D

G.P.S.

!!! Off topic !!!
Αλλο εντυπωσεις & αλλο Pimp my Gun.  8)

Γιαννο ανοιξε ρε συ, ενα νεο νημα να καμαρωσουμε το AEG σου. ;)

Faceman

Παράθεση από: G.P.S. στις  14 Mar 2012, 17:57:20 ΜΜ
!!! Off topic !!!
Αλλο εντυπωσεις & αλλο Pimp my Gun.  8)

Γιαννο ανοιξε ρε συ, ενα νεο νημα να καμαρωσουμε το AEG σου. ;)

σωστα...σορρυ...ανοιξα καινουριο νημα  ;)