Πρόβλημα σε JG MP5-J

Ξεκίνησε από Cataphract, 10 Μαΐου 2009, 15:13:26 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Cataphract

Μετά το downgrade του JG μου, το οποίο τώρα φαίνεται να δουλεύει μια χαρά, παρουσιάστηκαν τα εξής προβλήματα:

Το ελάσσον είναι ότι στο semi auto η σκανδάλη δεν "επαναφέρεται" στη θέση της, πρέπει να τη σπρώξω με το δάχτυλο. Στο auto δεν έχει πρόβλημα ευτυχώς οπότε δεν έχω ιδιαίτερο πρόβλημα.

Το μείζον πρόβλημα είναι ότι η βίδα του magazine catch έσπασε κατά το ξεβίδωμα και τώρα δεν "πιάνει" ο γεμιστήρας, οπότε το όπλο είναι άχρηστο μέχρις επισκευής του... Καμιά βοήθεια;

Dadias

το catch διορθώνετε εύκολα δεν είναι κάτι τρελό,τώρα για την σκανδάλη μάλλον πρέπει να κεράσεις 2-3000 bb's σε αυτόν που το έκανε downgrade γιατί από ότι καταλαβαίνω δεν το "έδεσε" καλά το gearbox

Cataphract

Κρίμα είναι να γεμίσω BBs τον πατέρα μου ρε, έκατσε όλη μέρα (χωρίς πλάκα) να το φτιάξει μαζί μου  :P

Κοίτα πατέντα ίσως γίνεται με ταινία στην ανάγκη αλλά του κερατά, μια βίδα τέτοια δεν βρίσκεται;

Dadias

κρίμα είναι πράγματι  :D :D :P :P,το catch μπορείς να το αγοράσεις δεν είναι & πολυ ακριβό,πιστεύω στο airsoftcenter θα έχουν,πάνω από 5-10euro ολόκληρο δεν πιστεύω να κάνει,μπορείς επίσης να βρείς μια παρόμοια βίδα και να την βάλεις και να τελειώνεις απο αυτο,τώρα για την σκανδάλη πιστεύω οτί πρέπει να τοποθετηθεί καλά στο gearbox

Cataphract

Βασικά η βίδα έχει κοπεί και έχει μείνει μέσα στο catch οπότε θα πάρω αύριο να ρωτήσω αν υπάρχει όλο το catch ανταλλακτικό.