ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΟ BOLT Β4Α1 ΤΙ ΛΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ??

Ξεκίνησε από hitman1975, 12 Δεκ 2011, 09:44:24 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

hitman1975

Sierraxray

"Ο ύπνος της λογικής γεννάει τέρατα" - Goya.

hitman1975

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑ ΟΠΟΤΕ ΝΑ ΥΠΟΘΕΣΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΛΟΓΗ :)

spirosleon

Παράθεση από: hitman1975 στις  12 Δεκ 2011, 10:29:02 ΠΜ
ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑ ΟΠΟΤΕ ΝΑ ΥΠΟΘΕΣΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΛΟΓΗ :)

πλακα πρεπει να μας κανεις....δεν μπορει......εδω λεμε να βγουμε στην ζητιανια για να το παρουμε και δεν κοιμομαστε τα βραδυα και εσυ ρωτας...... :P :P :P :P :P

Koukos

ειναι οντως πολυ ωραιο κ αρκετα ρεαλιστικο..αλλα οταν διαβασα τ fps στεναχωρη8ηκα λιγο..:-[
Τους Λαιστρυγόνας και τους Κύκλωπας,
τον άγριο Ποσειδώνα δεν θα συναντήσεις,
αν δεν τους κουβανείς μες στην ψυχή σου,
αν η ψυχή σου δεν τους στήνει εμπρός σου

Η Ιθάκη σ'έδωσε τ' ωραίο ταξείδι.
Χωρίς αυτήν δεν θάβγαινες στον δρόμο.

hitman1975

Koukos

ενοειτε οτι μπορεις με ελατηριο πιο σκληρο πχ.....εξαρτατε που παιζεις..αθηνα νομιζω ειναι μια χαρα οπως ειναι νομιζω εχει οριο 328 fps..αλλα εμεις ολοι παιζουν πανω απο 400-410..συνηθως 430-450..ε δε νομιζω με ενα απλο ελατηριο να του ανεβασω 100 fps θα χρειαστω και τπτ αλλο..οποτε καλα ειμαι ετσι :P παντως ειναι ωραιο σαν οπλο και αρκετα αληθοφανες...
Τους Λαιστρυγόνας και τους Κύκλωπας,
τον άγριο Ποσειδώνα δεν θα συναντήσεις,
αν δεν τους κουβανείς μες στην ψυχή σου,
αν η ψυχή σου δεν τους στήνει εμπρός σου

Η Ιθάκη σ'έδωσε τ' ωραίο ταξείδι.
Χωρίς αυτήν δεν θάβγαινες στον δρόμο.

hitman1975

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ

pilitsos

καλησπερα σας ειμαι κανουργιος στο forum  και θελω να μαθο ποσο εχει τελος παντον αυτο το bolt που ολι λετε?

ACIDBLACK

Με 315 FPS και μαμα κανη 6,03 Εχει πολυ καλο βεληνεκες ....επισης εισαι στα ορια της γεωγραφικης περιοχης της αθηνας που παιζονται μεγαλα παιχνιδια....τα πολλα FPS δεν θα σου κανουν καμμια τρομερη διαφορα .....3-4 ΜΕΤΡΑ ....
ΚΑΛΙΑ ΣΤΑ ΟΡΗ ΑΡΧΟΝΤΑΣ
ΠΑΡΑ ΣΤΟΝ ΚΑΜΠΟ ΔΟΥΛΟΣ
ΝΑ ΤΟΝ ΘΩΡΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ
ΚΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟΣ ΣΟΥ ΟΥΛΟΣ.

Dusty

καλησπερα και απο μενα αν και καπως παλιο το νημα ειπα να γραψω και γω κατι σχετικα μιας και ειμαι κατοχος του συγκεκριμενου οπλου. καταρχην για την αισθηση και το γενικοτερο feedback που σου δινει το οπλο ειναι απλα απιστευτο προσωπικα ειναι το 2ο Μ4 μου και απο το πλαστικο της ICS (αλλο σκυλι και αυτο δεν θα το αλλαξω ποτε μου) πηγα στο Β4Α1 και απλα δηλωνω κατα ενθουσιασμενος και επειδη τυχαινει να χω ριξει αρκετους γεμιστηρες με το tanio koba του φιλου μου σας πληροφορω οτι η αισθηση ειναι αμεσα συγκρισιμη αν οχι ολοιδια. τα fps του κυμαινονται στα 312-316 και οντως ακουγονται λιγα αλλα το βεληνεκες και η ευθυβολια ειναι υπερανω κριτικης (μην ξεχναμε οτι και τα fps των marui δεν χτυπανε ταβανι αλλα πετυχαινεις αναπτηρα). απο κει και περα για τον φιλο που ρωταει για αναβαθμισεις δεν θα το συνιστουσα εδω φαντασου το σκεφτομαι καλα-καλα αν θα βαλω επανω li-po μπαταρια αν μεχρι σημερα εχεις καταφερει και εχεις ενα τετοιο στο "οπλοστασιο" σου θα προτεινα υπομονη να δουμε τι παιζει παραεξω με μετατροπες κλπ και μετα βλεπουμε για αναβαθμισεις
αυτα απο μενα κατι μεταξυ review και απαντησης ηταν αυτο ελπιζω να βοηθησα για οτιδηποτε αλλο θα χαρω να απαντησω
φιλικα θωμας

tristan

ROOKIEJO

gr0007 πρωτες εντυπωσεις με μπιλιες

πολυ καλη κατασκευη στιβαρο βαρυ χωρις τζογους.
με καλης ποιοτητας μπιλιες φiνταρουν ακομα και οι δυστροπες king arms.
ευκολο και ακριβες hop up.
απο το υψος του ωμου οι μπιλιες πεφτουν στα 70 βηματα πολυ καλη αποσταση αν σκεφτει κανεις οτι το cyma mp5 με 420 φπς παει στα 86.
σε αποσταση 35 βηματων το κουτακι της μπυρας ειναι ευκολος στοχος με περισοτερες απο 6 στις 10 πανω του.
κλωτσημα που παραπεμπει σε πραγματικο χωρις να διαταρασει την ακριβεια βολης.
σε κανει να μετρας τις βολες σου κανοντας το ιδανικο, για mil sim.
οτι πρεπει για αρχαριο παιχτη για να μαθει να μην σπερνει κουβαδες μπιλιες.
οτι πρεπει για πεπειραμενο καθως ειναι σχεδον η απολυτη προσομειωση .

αν επρεπε να βρω αρνητικα θα προτιμουσα μια mid cup γεμιστηρα και οχι την 300αρα που δινει
στην μετατροπη σε MOE δεν υπαρχει αρκετος χωρος για μονοκομματη μπαταρια παρα το γεγονος οτι η μπαταρια που βρηκα lipo 7.4 12c ειναι αρκετα μικρη.
δεν δοκιμασα διαιρουμενη που μαλλον ειναι η λυση.
θα επανερθω με σχολια μετα απο παιχνιδι.
απο οτι ξερουμε η δυο εκδοσεις δεν εχουν παρα μονο διαφορετικο ελατηριο αρα μαλλον ευκολη υποθεση η αναβαθμιση.
βγαινει και εκδοση με ΜΟΕ στο εξωτερικο που ισως δινει απαντηση στο προβλημα χωρου για μονοκομματη μπαταρια ??? ??? ??? ??? ??? ???.
μεχρι στιγμης κανενα αρνητικο ,μαλλον χαμογελο μεχρι τα αυτια

Dusty

εκδοση στο εξωτερικο με moe? αυτο θα χε ενδιαφερον. παντως ουτε με την διαιρουμενη μπαταρια θα μπει το moe το δοκιμασα με μια της G&G και τπτ. για τις αναβαθμισεις λεω να περιμενω το λιγοτερο μεχρι το καλοκαιρι πριν προχωρησω σε κατι. περα απ αυτο θα συμφωνησω απολυτα με τον φιλο rookiejo χαμογελο μεχρι τα αφτια μονιμο.
ναι φιλε tristan επιτηδες  ;D :P

Dusty

συγνωμη ξεχασα να αναφερω οτι οι παρακατω γεμιστηρες feedαρουν κανονικα: d-boys (mid) magpul (original και....ιμιτασιον) original G&G

KOSTANTIUS

Παράθεση από: hitman1975 στις  12 Δεκ 2011, 09:44:24 ΠΜ
ΘΕΛΩ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

ερωτευσιμο το οπλο , χθες το επιασα πρωτη φορα στα χέρια μου , δεν υπάρχει .  Πάρτο αδερφέ το όπλο ειναι πρώτο.

Nameless

Εγω παλι θα σου ελεγα να κανεις λιγο υπομονη, να δεις τι θα πουν σε βαθος χρονου οι....συνηθεις υποπτοι των διεθνων φορουμς και αυτοι που το εχουν ηδη αγορασει εδω στην Ελλαδα.

Rodero

καλησπερα σκεφτομαι να αγορασω το Β4Α1 αλλα επειδη ειναι καινουργια εταιρια φοβαμαι για προβληματα.εσεις που εχετε το οπλο τι λετε?

Mujahideen

Παιδια ειδα ενα review που λεει οτι υπαρχει καποιο προβλημα με τον κοκκορα(για να τον τραβηξεις και να ανοιξει το κλειστρο πρεπει να ριξεις πρωτα,κατι τετοιο...)τσεκαρετε στο 7.04
Review: Bolt B4A1 Carbine
αν ξερει κανεις περισσοτερα να εξηγησει,η να με διορθωσει...Σκεφτομαι να το αγορασω απ'ο,τι ειδα οι κριτικες σας ειναι καλες,σαν οπλο για καινουριο παιχτη το προτεινετε?
εντιτ:Επισης λεει οτι το πισω πιστονι που δινει το κλωτσημα,κινειται οταν κανεις πανω κατω το οπλο,οποιος το χει ας βοηθησει...