Ερώτηση για μπαταρία MP5k

Ξεκίνησε από Vangelis, 11 Δεκ 2011, 23:36:17 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Vangelis

Καλησπέρα σε όλους,

Πρόσφατα προσπάθησα να αντικαταστήσω την κλασσική 8,4V stick battery που χρησιμοποιεί το MP5k Galaxy, με μια 9,6V Firefox.
Το πρόβλημα που αντιμετωπίζω είναι ότι η 9,6V Firefox δεν μπορεί να εφαρμόσει στον υποδοχέα της μπαταρίας του αεροβόλου, λόγο  μεγαλύτερου πλάτους της μπαταρίας.

Δοκίμασα και μια Hot-Power 7.4V 12C, η οποία δυστυχώς είχε μεγαλύτερο πλάτος ακόμα και από την 9,6V firefox!

Η ερώτηση μου είναι αν κάποιος γνωρίζει να μου προτείνει κάποια μάρκα μπαταρίας 9,6V stick mini που να έχει όμως το πλάτος της κλασσικής 8,4V stick battery?

Το όπλο Galaxy MP5k:

Απεικόνιση του υποδοχέα μπαταρίας:

Δοκιμές με διαφορετικούς τύπους μπαταριών.
Ξεκινώντας από πάνω προς τα κάτω έχουμε:
- Hot-Power 7.4V 12C
- 8,4V stick battery
- 9,6V Firefox

Απεικόνιση του πλάτους των μπαταριών:
Ξεκινώντας από αριστερά προς τα δεξιά έχουμε:
- 9,6V Firefox
- 8,4V stick battery
- Hot-Power 7.4V 12C
(Ελπίζω να είναι ευδιάκριτες οι διαφορές στο πλάτος και των τριών μπαταριών).

Ευχαριστώ,
Vangelis
Vangelis aka IronHawk

Τό νικάν σαυτόν πασών νικών πρώτη τε καί αρίστη.

ROOKIEJO

Vangelis

Τελικά λύσεις βρέθηκαν... και σας τις παρουσιάζω.

Λύση Νο.1:
FIREFOX superpower Li-Polymer 20C - 1600mAh 7.4V (Ταιριάζει ακριβώς, χωρίς να αφήνει κενά)
Διαστάσεις: 17cm x 1.1cm x 1.7cm [Μήκος - Πλάτος - Ύψος]

Λύση Νο.2:
FIREFOX superpower Li-Polymer 20C - 1200mAh 7.4V (Ταιριάζει, αλλά αφήνει λίγο κενό χώρο αφού οι διαστάσεις είναι ποιο μικρές από την αντίστοιχη 1600mAh)
Διαστάσεις: 17cm x 1.0cm x 1.3cm [Μήκος - Πλάτος - Ύψος]

Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τους:
- G.P.S: Για την απόλυτη επιτυχία που είχε στην εύρεση των σωστών διαστάσεων των παραπάνω μπαταριών. Θάνο, πραγματικά με "έσωσες" και σε ευχαριστώ πολύ!
- ROOKIEJO: Για την απίστευτη καλοσύνη του να μου προσφέρει βοήθεια με τις πολύτιμες συμβουλές του. Γιάννη να είσαι καλά και σε ευχαριστώ πολύ!
Vangelis aka IronHawk

Τό νικάν σαυτόν πασών νικών πρώτη τε καί αρίστη.