LIPO σε Tokyo Marui Sopmod M4

Ξεκίνησε από lykos, 10 Δεκ 2011, 15:24:00 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

lykos

Καλησπερα,

Θελω να βαλω lipo μπαραρια στο Sopmod M4. Υπαρχει καποιος που εχει κανει αυτην την αλλαγη ή γνωριζει κατι πανω σε αυτο το θεμα ωστε να παρω μια ιδεα ακριβως τι πρεπει να κανω?

mirrage

Την έχω κάνει εγώ σε SOCOM (ίδιο με το SOPMOD με εξαίρεση το κοντάκι και τον χειροφυλακτήρα).
Δουλεύει άψογα.Κάντο!

WhiskeyX-ray

@mirrage: Στο Sopmod η μπαταρία είναι στο crane stock, όχι στον χειροφυλακτήρα.

@lykos: Για μένα η καλύτερη λύση θα ήταν να ανοίξεις τη μπαταρία του Sopmod, να αντικαταστήσεις τα υπάρχοντα στοιχεία με άλλα (π.χ. 1600mAh) και να προσθέσεις ένα ακόμη (σύνολο 8 στοιχεία), οπότε πας στα 9,6V. Δες και εδώ για περισσότερες πληροφορίες: http://www.airsoftclub.gr/forum/index.php/topic,4510.0.html

Αν τώρα θες οπωσδήποτε lipo, ή θα πρέπει να φέρεις τα καλώδια μπροστά και να βάλεις μια lipo μέσα στο RIS, ή να αγοράσεις μια έτοιμη από Αγγλία η οποία μπαίνει χωρίς μετατροπή, αλλά με αρκετά μεγάλο κόστος (της τάξης των 150 ευρώ). Τώρα αν κάποιος άλλος έχει καταφέρει να βρει άλλο τρόπο να βάλει lipo στο sopmod δεν το γνωρίζω...

mirrage

Το ξέρω ότι είναι πίσω η μπαταρία στο SOPMOD αλλά νόμιζα πως η ερώτηση
περιοριζόταν στη συμβατότητα της μπαταρίας και όχι στον τρόπο σύνδεσης.

Powerplant

Εγώ είχα κάνει την μοντίφα αλλαγή της "μαμά" μπαταρίας από 8,4 σε 9,6. Ναι έχει βελτίωση και είναι Low cost.

Το θέμα ήταν ότι είχα πάλι μόνο μια μπαταρία και αν σε ένα παιχνίδι έμενα τελείωνε τότε τέλος και παιχνίδι (και είναι ενεργοβόρα AEG). Οπότε άλλαξα την συνδεσμολογία, κατάργησα την ηλίθια πατέντα με τις επαφές, έβαλα κλασσικά καλωδιάκια με mini tamiya και πλέον βάζω ότι μπαταρία θέλω στο κοντάκι (στα πλαίσια του λογικού να χωράει στο κοντάκι, έτσι; ). Πληροφοριακά παίζω εδώ και καιρό με μια 9,9 LiFe μπαταρία που έχει τα συν της Lipo χωρίς τα αρνητικά της και back-up μια κλασσική 9,6 Nimh.

Η αλλαγή δεν είναι και καμιά τρελλή ιστορία πάντως και μετανοιώνω που δεν την έκανα από την αρχή και πλήρωνα λαλακίες.

salonikios

Το εκανα εγω με ενα 40ευρω περιπου σε εναν ηλεκτρονικο. Πραγματικα λειτουργει απιστευτα.

L-96

Παράθεση από: salonikios στις  10 Δεκ 2011, 19:14:04 ΜΜ
Το εκανα εγω με ενα 40ευρω περιπου σε εναν ηλεκτρονικο. Πραγματικα λειτουργει απιστευτα.

και ο νυν ιδιοκτητης ειναι πλεον πανευτυχης , αφου πλεον εχω 2 μπαταριες 7.4 lipo και το οπλο απλα κενταει  :) :) :) :)

gioalex

Παράθεση από: L-96 στις  10 Δεκ 2011, 19:32:53 ΜΜ
και ο νυν ιδιοκτητης ειναι πλεον πανευτυχης , αφου πλεον εχω 2 μπαταριες 7.4 lipo και το οπλο απλα κενταει  :) :) :) :)

Έχω πάρει και εγώ 2 των 7,4 για το ΤΜ G36C και απλά τα σπάει...

salonikios

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!  Ευγε    !!!!!!!!!!!!!!!!!!