BATTLEFIELD Vol. 2 "Operation: Jihad" 11/12/11 -Woodland-

Ξεκίνησε από StarScream, 28 Νοε 2011, 19:08:19 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

angel_metal

τελικα κατι προεκυψε και δεν θα μπορεσω να ερθω  :'(

tristan

καθιστε καλα θα φερω μπαλτα και θα πεσι κοψημο σε καθε απηστο που θα βλεπω χαχαχα ;D ;D ;D ;D

XARAMADAS

Δυστυχώς, λόγω έκτακτων υποχρεώσεων σε 4 από τα μέλη της ομάδας μας που επηρρεάζουν και τα υπόλοιπα μέλη, οι ομάδα Lost Patrol, προς μεγάλη μας απογοήτευση, δεν θα μπορέσει να παραβρεθεί σ' αυτό το σπουδαίο παιχνίδι. Σας ευχόμαστε καλό παιχνίδι αύριο παιδιά και ανυπομονούμε να διαβάσουμε τα σχόλιά σας.
Ο Θεός συγχωρεί τα λάθη, ο Χαραμάδας ποτέ...

batrax

Παράθεση από: spiros.k στις  10 Δεκ 2011, 20:35:33 ΜΜ
αλαχχχχχχχ αλα σαμ ταμ τουμ ταμ θα γινει αυριο μακελειονννννν  ;D ;D
salam alla xatammmmmm............
-CERBERUS-

StavrosKiller74

Αυριο θα μας κυνηγήσει η Greenpeace με τόσες "φώκιες" που θα φάμε λάχανο !!!! SALAMALEKUM!!!

Arbiter

χαχααχ βρεεε το σαλαμ αλεκουμ σημαινει γεια χαρα!!πειτε αλαχ χου ακμπαρ που σημενει ο αλαχ ειναι μεγας!αυτο να λετε οταν θα ανατιναζεστε η' θα σας ανατιναζουμε!!
Ghosts don't hide under your bed...they sleep inside your head

panoss12

Είμαι μέσα για να πάμε μαζί από Practiker Δημήτρη... Ωραία γιατί δεν ξέρω το δρόμο και είχα ψιλοαγχωθεί  :P
Θα είμαι με ενα πράσινο Ford Focus.

Gismo_ac

Δυστυχώς από Λαμία δεν θα έρθει ο Aris (298) για έκτακτους επαγγελματικούς λόγους. Για τους υπόλοιπους 3 αν και έστειλα pm, επειδή δεν είμαι σίγουρος ότι το έστειλα σωστά παρακαλώ τη διοργάνωση αν γίνεται να μας μεταφέρει στην Αλ κάιντα για λόγους ενδυμασίας.

Ευχαριστώ

O.Y.K.1985

Παράθεση από: StavrosKiller74 στις  10 Δεκ 2011, 21:32:34 ΜΜ
Αυριο θα μας κυνηγήσει η Greenpeace με τόσες "φώκιες" που θα φάμε λάχανο !!!! SALAMALEKUM!!!
ποιες φωκιες ? Εμεις τουριστες είμαστε και μας είπαν οτι το μέρος σερβίρει καταπληκτικο σηιτη γιαχνι.
PEACE IS ALWAYS OBTAINED THROUGH SUPERIOR FIREPOWER

el.cind

φιλε Ο.Υ.Κ 1985 φερε τα κρεμιδια εσυ να φερω εγω το κετσαπ.... ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
αντε και ο μορφεας θα βαλη της πιτσες... :P :P

Prom81

يارب اهدي الجميع إلى السراط المستقيم
;D

SAPPER

TIME HAS COME TALIBAN, SOON YOU MEET YOUR CREATORS.

US Navy Tribute - Hell Yeah (Music Video)

raven1970

α πολλες δηλωσεις χιχιχιχιχι αλλα το κτηνος μου(barrett) πειναει και θα το ταισω με φωκιες αυριο
Dead man walking!!!!!!

#LEONARDO-SWORDFISH#

;D ;D ;D לפני שאתם באים, אוכלים שעועית כמה

BladeGT

Παράθεση από: Arbiter στις  10 Δεκ 2011, 20:58:49 ΜΜ
ελα να σας πορωσω λιγο εσας τους απιστους!!!  Islamic Call to Prayer - [Islam Calls You]  αρχηνατε να τραγουδατε οσο ειναι νωρις γιατι δεν εχει ουτε μελι ουτε ριζι ουτε γκομενες εκει που θα σας στειλουν οι σταυροφοροι αυριο!!!πειτε και κανα Allahu Akbar καλου κακου!!!

αυτοι οι αμανεδες απευθειας απο μπουρναζι ειναι! Με ενα τουμπερλεκι για συνοδεια κανουν γαμω τα χορευτικα!
Θελω ενα open game. Διχως κανονες διχως ορια που οι μονοι που δεν χωρανε σ αυτο να ειναι οι αθανατοι... :P

BladeGT

Θελω ενα open game. Διχως κανονες διχως ορια που οι μονοι που δεν χωρανε σ αυτο να ειναι οι αθανατοι... :P

lock

Παράθεση από: BladeGT στις  11 Δεκ 2011, 02:34:49 ΠΜ
αυτοι οι αμανεδες απευθειας απο μπουρναζι ειναι! Με ενα τουμπερλεκι για συνοδεια κανουν γαμω τα χορευτικα!
seven nation army αλα talibanεζικα!!! 8)
SOLO AKIS POLYXRONOPOULOS TOUMPERLEKI RMX 2011(DJ BOOBYS)

spiros.k

τερμα τα αστεια ρεμαλιααα η ;D ;D ;)ρθε η μερα της αληθειας παρτε σακουλες κουβαδες και οτι αλλο χωραει μπιλακια να παρετε γεια το σπιτιιι....χαχαχαχαχαχαχχααχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχ ::) ::) ::) ::)

O.Y.K.1985

Παράθεση από: raven1970 στις  11 Δεκ 2011, 01:01:04 ΠΜ
α πολλες δηλωσεις χιχιχιχιχι αλλα το κτηνος μου(barrett) πειναει και θα το ταισω με φωκιες αυριο
Οκ!! αλλα απέναντι υπάρχει ενα Μ200 Ιntervention με καινουργιο ελατηριο και konus διοπτρα.  Οποτε προβλεπεται μονομαχια γιγαντων
PEACE IS ALWAYS OBTAINED THROUGH SUPERIOR FIREPOWER

lock

Εγερτήριο

εφτασε η ωρα για την μητερα των μαχων
καλημερες,ξεκιναμε