BATTLEFIELD Vol. 2 "Operation: Jihad" 11/12/11 -Woodland-

Ξεκίνησε από StarScream, 28 Νοε 2011, 19:08:19 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

angel_metal

μπορει καποιος να μου πει μεχρι τι ωρα θα παιζουμε?

StarScream

folley

Δυστυχως, λογω οικογενειακων υποχρεωσεων που προεκυψαν δε θα μπορεσω να ερθω την Κυριακη.  :-[ Καποιος τυχερος μπορει να παρει τη θεση μου.

BladeGT

τωρα να κανω μια ηλιθια ερωτηση... επειδη εχω αγχωθει με τα ρουχα λιγο... Μιας και θα εχει κρυο και ψαχνω τι μπουφαν τι παντελονι να βαλω.. με τα πολλα οταν λεμε civilian εννοουμε οτι να ναι? ενα νορμαλ jacket  ενα τζην και καμια μαντιλα ειναι οκ?
Θελω ενα open game. Διχως κανονες διχως ορια που οι μονοι που δεν χωρανε σ αυτο να ειναι οι αθανατοι... :P

StarScream

Παράθεση από: BladeGT στις  10 Δεκ 2011, 00:55:56 ΠΜ
τωρα να κανω μια ηλιθια ερωτηση... επειδη εχω αγχωθει με τα ρουχα λιγο... Μιας και θα εχει κρυο και ψαχνω τι μπουφαν τι παντελονι να βαλω.. με τα πολλα οταν λεμε civilian εννοουμε οτι να ναι? ενα νορμαλ jacket  ενα τζην και καμια μαντιλα ειναι οκ?

Μια χαρα είναι..  ;)

CHOPPER

απο την ομαδα των spartans οι priest και mechanic λογο υποχρεοσεων δεν θα καταφερουν να ερθουν
οποτε ανοιγει η θεση για δυο ατομα

L-96

τις καλυτερες ευχες για να περασετε ολοι ομορφα και χωρις παρατραγουδα ....και φυσικα οι φωτογραφιες επιβαλονται  :) :) :) :)

paliou

Paliou και Atmoς δεν θα ερθουμε.
Στραβη της τελευταιας στιγμης με τις βαρδιες Σ/Κ.
Ελπιζω οι θεσεις μας να μπορουν να αξιοποιηθουν απο καποια αλλα παιδια.
Καλο παιχνιδι μαγκες

mirrage

Και εγώ μένω εκτός παιδιά.
Μεγάλος ο αριθμός συμμετοχών..

paloukilook

δυστυχώς δεν θα μπορεσω να ερθω  :-[ ελπιζω να βρεθει καποιος να παρει την θεση μου καλο παιχνιδι να εχετε!!

ΕΚΔΡΟΜΟΣ

Παράθεση από: KRITIKOS στις  07 Δεκ 2011, 20:33:38 ΜΜ
Για λογος υπηρεσιακούς δυστυχος ο Εκδρομος δεν θα παραβρεθει.

χε χε χε !!!!! κ ομως θα ερθω !!!! στο τελευταιο μου παιχνιδι, αλλα κ του ετους!!!!

Doctor

Απο Panzer division τα 2 αδερφια της παρεας δεν θα καταφερουνε να ερθουνε λογο οικογενειακης υποχρεωσης

τα ονοματα ειναι Doctor , Slayer , Dragonball , Don corleone , Φωτογραφος , Astor.

remali

Δυστυχως και απο εμας δυο απουσιες ο astrorambo και ο blackmountain.

batrax

Παράθεση από: StarScream στις  09 Δεκ 2011, 20:57:44 ΜΜ
Τις μετράς;;; Χαχαχα
Nαι ναι να δω πως θα κοιμηθω σημεραααααααα :D
-CERBERUS-

batrax

;)
Παράθεση από: BladeGT στις  10 Δεκ 2011, 00:55:56 ΠΜ

;) ναι μια χαρα...........
-CERBERUS-

lock

αμερικανοι παρατηστε τα οσο ειναι καιρος...δεν εχετε μελλον σ αυτο το πεδιο, καταπατησατε αυτη την γη, φυγετε οσο ειναι καιρος,μην σκοτωνοσαστε για τ αφεντικα σας, οι συναδελφοι σας δεν ειναι πλεον αιχμαλωτοι μας,ειναι μαζι μας οικιοθελος,ασπαστηκαν τον μεγαλο προφητη,αφησαν πισω την αμαρτωλη ζωη τους κ μαχονται πλεον για το ισλαμ...ακολουθηστε το παραδειγμα τους

Taliban Video of Captured U.S. Soldier

ο αλλαχ ειναι μεγαλος

;D

spiros.k

αλαχχχχχχχ αλα σαμ ταμ τουμ ταμ θα γινει αυριο μακελειονννννν  ;D ;D

tristan

Δεν μασαμε απο τετια θα σας παρουμε τα σκαλπ αυριο  χαχαχα  ;D ;D ;D ;D ;D ;D

lock

μ αγαπη στους αυριανους US Seals

Motörhead - God Was Never On Your Side

και στην τλκη αν σφιξουν τα πραγματα σαν ταλιμπαν τραβαμε το κορδονι κ παμε κατευθειαν στο πασχα!!!μπουμμμμμμ!!! :P

Arbiter

ελα να σας πορωσω λιγο εσας τους απιστους!!!  Islamic Call to Prayer - [Islam Calls You]  αρχηνατε να τραγουδατε οσο ειναι νωρις γιατι δεν εχει ουτε μελι ουτε ριζι ουτε γκομενες εκει που θα σας στειλουν οι σταυροφοροι αυριο!!!πειτε και κανα Allahu Akbar καλου κακου!!!
Ghosts don't hide under your bed...they sleep inside your head