BATTLEFIELD Vol. 2 "Operation: Jihad" 11/12/11 -Woodland-

Ξεκίνησε από StarScream, 28 Νοε 2011, 19:08:19 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

UNSEEN

Απόλυτα σωστός. Απλά ενημερώστε αν θα υπάρχει η καντίνα για να ξέρω να μην πάρω τίποτα και να τα πάρω όλα απο εκεί. Νερά, καφέδες κλπ. Οντως είναι το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε.

Για φαγητό εγω λογικά ναι κατά 99%. Το 1% είναι το τσόκαρο της γυναίκας να καταφέρει να περάσει την κατσαρόλα - περικεφαλαία. Εχει κάνει κάποιες αναβαθμίσεις στον τρόπο ρίψης τελευταία και έχει ανεβάσει πολλά FPS. Οπότε... Αυτή είναι η αμυδρή επιφύλαξη.....  ;D ;D ;D

Demon

Εμεις δεν θα παρεβρεθούμε στο φαγητό μιας και η γυναίκα ενός συμπαίχτη απο την ομάδα εχει προμηθευτεί τα νεα τσοκαρα boomerang 50cal. που περνανε θωρακιση με φαλτσο  ;D ;D ;D ;D ;D
Οπότε δεν μας περνει μιας και θα βαλει το δικό του αμάξι!!!!  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D χαχαχαχαχαα

morfeus1712

Παράθεση από: Maleficus στις  08 Δεκ 2011, 10:28:37 ΠΜ
Καλησπέρα σας . Εγώ πήρα το πράσινο φώς και είμαι έτοιμος όπως βλέπετε απο τις φώτο.
Χωράει ακόμα ένας ;

εχεις ΠΜ φιλε μου ... οι συμμετοχες εχουν κλεισει ...

Nameless

Για υπηρεσιακους λογους δεν θα μπορεσω να παρεβρεθω....... >:( >:( >:( >:(

Αν υπαρχει λιστα αναμονης με παιχτες που επιθυμουν να συμμετεχουν και δεν προλαβαν να δηλωσουν συμμετοχης, παρακαλω να τους παραχωρηθει η θεση μου. Κριμα να μεινουν απ'εξω

cuspid

Για τον διαχωρισμό των ομάδων:
Παρακαλώ αν γίνεται να είμαστε όλοι μαζί με τους τρομοκράτες
149  cuspid
150  saladin
292  Eagle Eye
293  kaled Ben alwaleed
Οι 2 τελευταίοι δεν έχουν ξαναπαίξει, δεν έχουν σοβαρό εξοπλισμό και θα ήθελαν να  είμαστε μαζί, αν δεν χαλάμε το διαχωρισμό. Παρακαλώ να μου απαντήσετε αν γίνεται ή όχι.
Ευχαριστώ 
don't try to kill,
just try to stay alive

Revo

Παιδιά καλή επιτυχία σας εύχομε στο παιχνίδι και πραγματικά σας ζηλεύω και στεναχωριέμαι που δεν μπορώ να έρθω καλή επιτυχία και πάλι περιμένω να δω φωτογραφίες
Mors Ultima Ratio

morfeus1712

Παράθεση από: cuspid στις  08 Δεκ 2011, 18:43:00 ΜΜ
Για τον διαχωρισμό των ομάδων:
Παρακαλώ αν γίνεται να είμαστε όλοι μαζί με τους τρομοκράτες
149  cuspid
150  saladin
292  Eagle Eye
293  kaled Ben alwaleed
Οι 2 τελευταίοι δεν έχουν ξαναπαίξει, δεν έχουν σοβαρό εξοπλισμό και θα ήθελαν να  είμαστε μαζί, αν δεν χαλάμε το διαχωρισμό. Παρακαλώ να μου απαντήσετε αν γίνεται ή όχι.
Ευχαριστώ 

Πιστευω πως γινεται αλλα περιμενε απαντηση απο τον StarScream...  Για 2 ατομα δεν ειναι τιποτα αλλα αν αρχισουμε να αλλαζουμε τις ομαδες με το που θελει ο καθενας θα γινει θεμα καταλαβες ... παρολαυτα περιμενε να δουμε  8)

morfeus1712

Παράθεση από: Revo στις  08 Δεκ 2011, 19:19:33 ΜΜ
Παιδιά καλή επιτυχία σας εύχομε στο παιχνίδι και πραγματικά σας ζηλεύω και στεναχωριέμαι που δεν μπορώ να έρθω καλή επιτυχία και πάλι περιμένω να δω φωτογραφίες

Το ξερεις οτι εισαι αδικαιολογιτος ε????  :P :P :P  τουλαχιστων στειλε με καποιον την πορτα ψυγειου χαχαχαχα !!!!!!! ;D ;D ;D

Revo

Το ξέρω πιστεψε με οτι ηθελα παρα πολυ να ερθω αλλά κλείνει χρόνο που πεθανε ο πατέρας του Vladimir απο την ομάδα και πρεπει να είμαστε εκει γιατι φιλοι δεν ειμαστε μόνο για το airsoft αλλα σε ολα
Mors Ultima Ratio

morfeus1712

Παράθεση από: Ghost Rider στις  08 Δεκ 2011, 15:52:40 ΜΜ
Εμεις δεν θα παρεβρεθούμε στο φαγητό μιας και η γυναίκα ενός συμπαίχτη απο την ομάδα εχει προμηθευτεί τα νεα τσοκαρα boomerang 50cal. που περνανε θωρακιση με φαλτσο 

Eλα τωρα πες αληθεια ... ΑΡΧΙΣΕΣ ΔΙΑΙΤΑ ???   ;D ;D ;D ;D με τι θα παιξεις ???? με sniper? αν ναι φερε και το πανοφορι μαζι και βλεπουμε !!

Prom81

Θα μας χρειαστει... ταλιΜΠΑΜ και τα μυαλα τριγυρω

How to: Tie a Shemagh (Afghan Scarf)

(ΥΓ νομιζω απο Πετραν το βρηκα)

Demon

Παράθεση από: morfeus1712 στις  08 Δεκ 2011, 19:30:56 ΜΜ
Eλα τωρα πες αληθεια ... ΑΡΧΙΣΕΣ ΔΙΑΙΤΑ ???   ;D ;D ;D ;D με τι θα παιξεις ???? με sniper? αν ναι φερε και το πανοφορι μαζι και βλεπουμε !!
Μητσο με το Μ4 θα παίξω γιατι με bolt action δεν εχω τύχη με 340 ατομα.Θα δω μηπως φέρω την στολή απλα για να κρυβομαι και να κανω τον Αρτεμη Μάτσα χαχαχααχα ;D ;D ;D

Arbiter

κααλα ολα αυτα που λετε για μαντιλιες και για αλλα τετοια για τους αφγανους!εχετε δει κατι δελταδες αμερικανους με κατι tactical beards να σας φυγει το ματι!!!???? ετσι θα πρεπει να ειμασταν ολα τα αμερικανακια κανονικα!!
Ghosts don't hide under your bed...they sleep inside your head

StarScream

Εγινε αλλαγη στον χαρτη στο αρχικο post

SAPPER

Οι Ghost Recon μετά από τηλεφωνικές υποκλοπές που έκανε στους Taliban συγκέντρωσε το παρακάτω ηχητικό υλικό...

taliban funny

Κατόπιν τούτου στείλαμε κατασκόπους για να καταγράψουν την εκπαίδευση και τις δραστηριότητες τους και συλλέξαμε το παρακάτω οπτικό υλικό...

Terrorist Bloopers

Επίσεις εντοπίστηκαν οι αγγελίες που είχαν βάλει πριν το χτύπημα στους δίδυμους πύργους στην Χρυσή Ευκαιρεία όπου ζητούσαν πιλότους για 3ωρη απασχόληση στην Taliban Airways την μόνη εταιρία που σε πάει κατευθείαν στο γραφείο σου.  ;D  

Μετά από όλα αυτά τα στοιχεία και τον εντοπισμό χημικών στην Αποθήκη Πυρομαχικών τύπου "ARIEL", "TOY MPO FLO" & "AKOYAFORTE" από τον δορυφόρο LiakopoyloSAT το συμβούλιο ασφαλείας πείστηκε για την επέμβαση αυτή και την θεωρεί επιτακτική και αναγκαία...

nyo

Θα ηταν ευκολο να μπει στο αρχικο ποστ και ο χαρτης με το σημειο συναντησης για οσους επιθυμουμε να παμε "κομβοϊ" στο πεδιο, για εχει χαθει μεσα σε τοσες σελιδες και ειναι δυσκολο να ανατρεξουμε σε αυτον!

flowerboy

Καλησπέρα
Είδα στο αρχικό post ότι σβήστηκε από τους seals το προνόμιο του PMR δεν θα έχουμε ασυρμάτους ή θα έχουν και οι ταλιμπάν ?

StarScream

Παράθεση από: flowerboy στις  09 Δεκ 2011, 14:11:52 ΜΜ
Καλησπέρα
Είδα στο αρχικό post ότι σβήστηκε από τους seals το προνόμιο του PMR δεν θα έχουμε ασυρμάτους ή θα έχουν και οι ταλιμπάν ?
Θα έχουν όλοι φίλε μου. :)

Παράθεση από: nyo στις  09 Δεκ 2011, 12:25:18 ΜΜ
Θα ηταν ευκολο να μπει στο αρχικο ποστ και ο χαρτης με το σημειο συναντησης για οσους επιθυμουμε να παμε "κομβοϊ" στο πεδιο, για εχει χαθει μεσα σε τοσες σελιδες και ειναι δυσκολο να ανατρεξουμε σε αυτον!

Θα το περάσω το απόγευμα και εκει να τον βρίσκετε εύκολα.

ernestos

Kαλησπέρα παιδιά επειδή δεν ξέρω τι γίνετε με το μεταφορικό μας, μπορεί κάποιος να πάρει τρία άτομα? βάζουμε και βενζίνη αιγάλεω μένουμε

CORFU AIRSOFT TEAM (C.A.T)

http://www.corfuairsoft.gr

batrax

δυο και σημερα.............................. ;)
-CERBERUS-