Αγορά Πιστολιού Αερίου

Ξεκίνησε από kimbo, 06 Νοε 2011, 22:56:02 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

kimbo

Θελω να παρω και εγω σαν καλο παιδι ενα πιστολι...ευτυχως εχω βρει μεσα στη ομαδα που παιζω δυο φιλους που πουλανε τα δικα τους σε αριστη κατασταση οποτε δεν θα χρειαστει να ψαξω και πολυ...Θελω λοιπον τις γνωμες σας για το http://www.airsoftclub.gr/eshop/product_info.php?cPath=39_40_166&products_id=2180 (1911 Desert Combat Elite) και για το http://airsoftclub.gr/eshop/product_info.php?products_id=774 (extreme 45 tokyo marui full automatic)...ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΟΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ !!!
«O καθένας μπορεί να θυμώσει  αυτό..... είναι εύκολο. Αλλά το να θυμώσει κανείς με το σωστό άτομο, στο σωστό βαθμό και στη σωστή στιγμή, για τη σωστή αιτία και με το σωστό τρόπο......, αυτό δεν είναι καθόλου εύκολο»
Αριστοτέλης, Ηθικά Νικομάχεια

Condor

και τα δύο πολύ καλά... Μαλλον το πρώτο θα έπαιρνα... μη με ρωτάς γιατί, απλά μου αρέσει  :) ... καλές μάρκες και οι δύο. Απλά δε μου αρέσει το πιστόλι να είναι αυτόματο. προτιμώ σέμι...
Οι Έλληνες δεν πολεμούν σαν ήρωες
   οι ήρωες πολεμούν σαν Έλληνες
                  "ΠΕΡΣΕΥΣ"

tristan

πολυ καλα και τα δυο αν το θελης για παιχνιδι παρε 1911  γιατι πιστολια με auto δεν θα σου επιτρεπου να παιξεις τα πιστολια ειναι για κοντινες αποστασης

queef

Παράθεση από: tristan στις  07 Νοε 2011, 01:18:40 ΠΜ
πολυ καλα και τα δυο αν το θελης για παιχνιδι παρε 1911  γιατι πιστολια με auto δεν θα σου επιτρεπου να παιξεις τα πιστολια ειναι για κοντινες αποστασης
???Που είδες να μην επιτρέπουν πιστόλια με αυτόματη βολή;
Δώσε στον στραβό μάτια κι εκείνος θα ζητήσει φρύδια ..

Ghillie

Παράθεση από: queef στις  07 Νοε 2011, 06:22:45 ΠΜ

+1, Παιζω με  g18c καιρο τωρα κ πρωτη φορα το ακουω αυτο. Δε σε κοβουν λογω αυτοματης. Απλως να ξερεις οτι η αυτοματη στο πιστολι ειναι μονο για παπατζα. Το blowback εχει υπερβολικα πολλη ανακρουση για να σημαδεψεις με ακριβεια πανω απο τα 10-15 μετρα με αυτοματη.

G.P.S.

Σε ορισμενα παιχνιδια οι διοργανωτες ειχαν ζητησει εντος κτιριων μονη βολη.
Σε διευκρινιστικες ερωτησεις απο τους συμμετεχοντες ζητηθηκε
απο τους διοργανωτες μονη βολη ακομα & απο τα πιστολια.

Δεν ειναι συχνο φαινομενο αλλα εχει γινει.

queef

Παράθεση από: G.P.S. στις  07 Νοε 2011, 11:06:55 ΠΜ
Δεν ειναι συχνο φαινομενο αλλα εχει γινει.

Θάνο και παιχνίδι με 450 όριο δεν είναι συχνό φαινόμενο αλλά έχει γίνει ;)Ας μιλάμε για την πλειονότητα των περιπτώσεων.

Σε κάθε περίπτωση,κατά την ταπεινή μου άποψη,δεν είναι επιχείρημα για επιλογή οπλισμού.
Δώσε στον στραβό μάτια κι εκείνος θα ζητήσει φρύδια ..

G.P.S.

Taylor

Πάρε το πρώτο είναι πολύ αξιόπιστο.Το έχω και είμαι πολύ ευχαριστημένος.
Έίναι και φτηνοί οι γεμιστήρες του. ;)

ADINOWS

Παράθεση από: queef στις  07 Νοε 2011, 06:22:45 ΠΜ

Εγω ο ιδιος ρωτησα την ωρα της ενημερωσης γιατι και εγω glock 18 εχω...
Ρε συ οντως  εγινε σε 2-3 παιχνιδια που εγιναν μετα το καλοκαιρι στην ελευσινα,ειπε ο διοργανωτης εντος κτηριων και τα πιστολια σε  μονη βολη.

Απο εκει και περα και τα δυο πιστολια που ενδιαφερεσαι ανηκουν σε καλες εταιριες.
COBRA TEAM

el.cind

θα συνφονησω με τον adinows...σε παιχνιδι στην ελευσινα ειχε συνχομπιστας πιστολι με fullauto
και ηταν μεσα σε κτιριο το οποιο μπεναμε μονο με τα πιστολια και οχι με τα aeg και ερειξε εξεπαφη ριπη σε αλλον συνχομπιστα... οντος υπαρχουν τετεια γεγονοτα... απλος δεν φτενε παντα τα οπλα αλλα και αυτος που το κραταει και πως το χηρηζετε
παντα φιλικα el.cind

dtz

κι εγώ είμαι κάτοχος του SOCOM GEAR, εδώ και 2 χρόνια, και δεν έχει παρουσιάσει ΤΙΠΟΤΑ !
Πράγματι οι γεμιστήρες φτηνοί, και παραδόξως οι 2 που έχω, ο ένας ο μαμά, ο άλλος WE Tech, κι αυτοί
δεν έχουν πάθει τίποτα ! Το συστήνω ανεπιφύλακτα  :)
Απροβλημάτιστο, κλασικό, όμορφο (υποκειμενικό αυτό!)
don 't get mad, get even