DBoys PDW

Ξεκίνησε από indianos, 26 Οκτ 2011, 19:29:23 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

indianos

Ενδιαφέρομε για το συγκεκριμένο όπλο http://www.airsoftclub.gr/eshop/product_info.php?products_id=2618!!!!
Θέλω να μάθω από κάποιον που το έχει  το πόσο αξιόπιστο και καλό είναι και σε τι fps κυμαίνεται εάν το έχει μετρήσει!!!

spiros.k

ειναι στα 400 φπς ειναι αξιοπιστο και γεια τα λεφτα του μια χαρα.εγω εχω το vfc ειναι κορυφαιο οπλο το μονο που θα του αλαξεις ειναι μια κανη φλογερα της mad boul 6.03 και το εργαλειο θα ειναι πρωτο τσεκαρε και το λαστιχακι που θα αλαξεις κανη..αξιζει να το παρεις θα σε βολεψει πολυ..οσοι το εχουν ξερουν.. ;D ;D ;D ;D

nayl

αν εξαιρεσεις τον επιλογεα βολης το οπλακι ειναι τελειο.αν δεν σου βγαζει 400 fps και δεις κατι στο 370 τοτε αλλαξε ενα λαστιχακι  στο hpo up η marui h g&g πρασινο.τεριαζουν τελεια στο hop up που εχει απο μαμα.αν 8ες τωρα κ βαλεις hop up ολοκληρο το vfc ειναι πραγματικα αυτο που χρειαζεται.πηρα 15 -20 fps μονο απο αλλαγη κανης κ hop up .τελικα επειδη μου εδειχνε 370 το δικο μου ανοιξα gear box βασικα δεν μπορω να μην ανοιξω οπλο μου  :Pκαι βγαζοντας τα περιτα γρασσα αλλαζοντας ενα nozle που παρατηρησα οτι ψιλοεχανε κα8αρισα κυλινδρο και λαστιχακι κεφαλης απο γρασσο και εβαλα υγρη συλικονη 2-3 σταγονες ,ενα hop up λαστιχακι g&g και αυτο ηταν ...420-430 fps με το μαμα ελατηριο.βαζοντας ελατηριο 105 element εβγαζε 365-370....οποτε εβαλα ενα 110 ελατηριο madbul παλιο toy εδωσε τα 350-355 φπσ.
πρωσοπικη μου γνωμη το συγκεκριμενο οπλακι ειναι τελειο για τα λεφτα του και γενικα 8α ελεγα οπου το βρεις παρτο με κλειστα ματια.
υποψιν το εχω οπως κ τα αλλα μου τα κινεζικα με lippo 11,1 V αλλα δεν 8α στο πρωτεινα αν εισαι νεος στο αιρσηοφτ,για διαφορους λογους κυριως οτι μονο να χασεις εχεις παρα να κερδισεις κατι ;D
η διαφορα του αντρα απο του παιδιου ειναι στην τιμη των παιχνιδιων τους