Tokyo Marui SCAR-H (Recoil Shock)

Ξεκίνησε από hargyr, 23 Οκτ 2011, 20:35:18 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

mirrage

Από redwolfairsoft με τα φθηνότερα μεταφορικά έχουμε...
SOPMOD  με
ΤΜ μπαταρία
ΤΜ φορτιστή
ΤΜ γεμιστήρες 2pcs

όλα αυτά με 557 ευρώ.Αν υποθέσουμε ότι θα σκάσουμε κανονικά φορούς
κτλ τότε θα μας πάει +23% δλδ 685 ευρώ.Πείτε 695 η 700 αν υπάρξει και
κάτι που δεν υπολόγισα...
Από Ελλάδα πάνε 791 χωρίς ΤΜ φορτιστή.

Ποιος από εσάς θα πετάξει 91 ευρώ (η μετριοπαθής διαφορά) σε ελληνικό
κατάστημα?Μην μου πείτε για ταλαιπωρίες κτλ..Έχω αγοράσει απ'έξω και από
Ελλάδα και ξέρω τι γίνετε.Όλα τα υπέρ και τα κατά...

Επίσης δουλεύω στην πώληση εδώ και 5 χρόνια και έχω δει πως βγαίνουν οι τιμές...
Όχι σε πώληση ειδών airsoft.

elricd

Παράθεση από: Nick_the_Greek στις  24 Οκτ 2011, 16:08:26 ΜΜ
Mαλλον δεν λεμε το ιδιο μαγαζι.

Μιλαω για το βιντεακι της παρουσιασης... Εχει διπλα τιμουλα σε yen? Μπορει να κανω κ λαθος...
'Well, you know huntin' wabbits, like?... well it's the same 'xept dem wabbits fire back at ya

PanPan

Όπως είπε και ο G.P.S μιλάω για το sopmod της MARUI με το Recoil

Powerplant

Επειδή με τις τιμές ναι με θα συμφωνήσω αλλά όσα επιχειρήματα και αν παραθέσουμε, ο εκάστοτε επιχειρηματίας θα θέσει την τιμή που εκτιμά ότι τον συμφέρει. Και επειδή σε άλλο thread συζητιέται το θέμα αγορά από Ελλάδα-Εξωτερικό, δεν θα πω παραπάνω επί αυτού και θα μείνω επί του τεχνικού θέματος με την ευκαιρία της παρουσίασης.

Ωραία η παρουσίαση, ωραίο το βιντεάκι, μαμάτα τα μεταλλικά απάρτια του εξωτερικού "σώματος" του όπλου, μια χαρά και μια νέα πλατφόρμα με recoil μετα το ΑΚ, G36, M4 αλλά θα ήθελα να ρωτήσω τον Μπάμπη που πήγε στην παρουσίαση και είναι και επίσημος αντιπρόσωπος:
1. Έγινε κάποια αναβάθμιση στα εσωτερικά του gearbox ώστε να μπορεί να αναβαθμιστεί χωρίς να διαλυθεί; Τα κινέζικα κοροιδεύουν κάποιοι αλλά με ένα reshiming και σωστό γρασσάρισμα με 330 εως και 380 FPS έπαιζαν χωρίς πρόβλημα μέχρι που τα πούλησα και συνεχίζουν και παίζουν ακόμα από όσο γνωρίζω. Ένα οποιοδήποτε ΤΜ δεν θα άντεχε ούτε για πλάκα τέτοια νούμερα.
2. Υπάρχει δυνατότητα για feed-back μέσω της εδώ αντιπροσωπείας; Προσωπικά έχω αρκετά παράπονα για τα προιοντα της ΤΜ αν υπολογίσω και τις τιμές που πλήρωσα.
3. Δεν με λένε ούτε Χοντα, ουτε Γιαμαμότο, ούτε Τακέσι. Η πλειοψηφία των χρηστών των προιόντων της ΤΜ δεν είναι στην Ιαπωνία και συνεπώς οδηγίες και site σε άπταιστα Γιαπωνέζικα ειλικρινά δεν βοηθάει. Θα μπορούσε να κάνει η τοπική αντιπροσωπεία κάτι ώστε να ενημερωθεί η εταιρεία για αυτό;
4. Κατα πόσο είναι προετοιμασμένη η εδώ αντιπροσωπεία για υποστήριξη των παλαιών recoil αλλά και των νέων μοντέλων;
5. Το νέο SCAR απαιτεί ειδικού τύπου μπαταρία; Οι γεμιστήρες του SOPMOD να υποθέσω δεν είναι συμβατές με το SCAR-L;

Τα παραπάνω δεν έχουν καμιά αρνητική διάθεση για την εδώ αντιπροσωπεία.

mirrage

Παράθεση από: elricd στις  24 Οκτ 2011, 21:39:36 ΜΜ
Μιλαω για το βιντεακι της παρουσιασης... Εχει διπλα τιμουλα σε yen? Μπορει να κανω κ λαθος...

Και όμως έχει!!!
62,800 δλδ...595 ευρώ με την τρέχουσα ισοτιμία...
Βέβαια είναι και ολοκαίνουργιο μοντέλο.

dtz

Παράθεση από: Powerplant στις  24 Οκτ 2011, 22:06:08 ΜΜ

5. Το νέο SCAR απαιτεί ειδικού τύπου μπαταρία; Οι γεμιστήρες του SOPMOD να υποθέσω δεν είναι συμβατές με το SCAR-L;

Απ' ότι έχω δεί, καθ' ότι και εγώ υποψήφιος  ;D και οι γεμιστήρες είναι συμβατοί, και η μπαταρία είναι κοινή (ευτυχώς)  :)
don 't get mad, get even

G.P.S.

Παράθεση από: dtz στις  25 Οκτ 2011, 10:49:10 ΠΜ
Απ' ότι έχω δεί, καθ' ότι και εγώ υποψήφιος  ;D και οι γεμιστήρες είναι συμβατοί, και η μπαταρία είναι κοινή (ευτυχώς)  :)
Σε καποια site αναφερουν οτι θελει νεου τυπου γεμιστηρες
& σε καποια reviews λενε οτι κανουν οι ιδιοι με του Μ4.

Για αυτο νομιζω ζητησε επιβεβαιωση ο συνχομπιστας Powerplant.

kaliostro

595 euro με την σημερινή ισοτιμία... + 23% Φ.Π.Α., + έξοδα τελωνίου, + κέρδος μαγαζιού... περίπου στα 750-800 το κόβω να βγαίνει... απαπαπαπα 1 μηνιάτικο για εμένα... Θα συμφωνήσω κάθετα, οριζόντια,διαγώνια, με καμπύλες κ όπως αλλιώς γουστάρετε στο ποστ του Powerplant για τα κίνεζικα που ΑΝΤΕΧΟΥΝ τα κέρατα τους με το 1/3 (μαζι με ανταλακτικά) της τιμής, αυτής που υπολογίζω οτι θα κάνει, το ονειρεμένο κατα τα άλλα SCAR της ΤΜ (το οποίο λογικά θα είναι με 1 γεμηστήρα κ χωρίς μπαταρία, φορτιστή)
Φίλοι είναι...τα αδέρφια που επιλέγεις!!!

Έρχονται όσοι θέλουν.... Μένουν όσοι μπορούν!!!

ΕΚΔΡΟΜΟΣ

Παράθεση από: kaliostro στις  25 Οκτ 2011, 20:20:50 ΜΜ
595 euro με την σημερινή ισοτιμία... + 23% Φ.Π.Α., + έξοδα τελωνίου, + κέρδος μαγαζιού... περίπου στα 750-800 το κόβω να βγαίνει... απαπαπαπα 1 μηνιάτικο για εμένα... Θα συμφωνήσω κάθετα, οριζόντια,διαγώνια, με καμπύλες κ όπως αλλιώς γουστάρετε στο ποστ του Powerplant για τα κίνεζικα που ΑΝΤΕΧΟΥΝ τα κέρατα τους με το 1/3 (μαζι με ανταλακτικά) της τιμής, αυτής που υπολογίζω οτι θα κάνει, το ονειρεμένο κατα τα άλλα SCAR της ΤΜ (το οποίο λογικά θα είναι με 1 γεμηστήρα κ χωρίς μπαταρία, φορτιστή)

++++++++ ;) ;) ;) k πολλα like!!!!!

Powerplant

Θανάση ούτε τα 600, ούτε τα 800 είναι χρήματα που μπορούν πλέον πολλοί να δώσουν (μεταξύ αυτών και εγώ).

Και ας μην βασιζόμαστε σε ένα ξεκάρφωτο νούμερο που είδε κάποιος στο βίντεο. Μπορεί να είναι ενδεικτική λιανικής για την Ιαπωνία ή τιμή κάποιου πακέτου. Έτσι και αλλιώς άλλη τιμή  θα πάρει ο έμπορος με 1000 κομμάτια παραγγελία και άλλη αυτός με 10. Και αυτή την τιμή δεν πρόκειται να την μάθουμε ποτέα αλλά είναι και ψιλο-αδιάφορο.

Το θέμα μου είναι ότι πληρώνουμε φύκια για μεταξωτές κορδέλες στην τελική και μάλιστα σε μια εταιρεία που βαυκαλίζεται ότι είναι Νο1 στον χώρο και από after sales είναι επιπέδου ότι να'ναι.

Και αν τελικά συνεχίσουν την αποτυχημένη πατέντα με την μπαταρία του SOPMOD που οι μισοί και παραπάνω χρήστες του έχουν πληρώσει έξτρα λεφτά για να βρουν λύση και έχουν καταφυγει σε αγορές ή τροποποιήσεις για να είναι τα όπλα λειτουργικά, σημαίνει είτε ότι δεν έχει ιδέα τι συμβαίνει (χλωμό) είτε ότι συνεχίζει να κοροιδεύει τους πελάτες της.

Και επαναλαμβάνω τα παραπάνω δεν έχουν σχέση με τον εδώ αντιπρόσωπο αλλά καθαρά με την πολιτική της εταιρείας.

Giokrik

Έχουμε αρχίσει τέτοιες ρέπλικες να τις βλέπουμε σαν...Ferrari!
Φάτε μάτια ψάρια....

Uploaded with ImageShack.us

G.P.S.

Ειμαι ενας ευτυχης κατοχος ενος TN Scar-L.
Αναμεινατε για πρωτες εντυπωσεις...

satrapis1984

G.P.S περιμενουμε εντυπωσεις!!
Nemo me impune lacessit

mirrage

Παράθεση από: Powerplant στις  25 Οκτ 2011, 20:49:36 ΜΜ
Θανάση ούτε τα 600, ούτε τα 800 είναι χρήματα που μπορούν πλέον πολλοί να δώσουν (μεταξύ αυτών και εγώ).

Και ας μην βασιζόμαστε σε ένα ξεκάρφωτο νούμερο που είδε κάποιος στο βίντεο. Μπορεί να είναι ενδεικτική λιανικής για την Ιαπωνία ή τιμή κάποιου πακέτου. Έτσι και αλλιώς άλλη τιμή  θα πάρει ο έμπορος με 1000 κομμάτια παραγγελία και άλλη αυτός με 10. Και αυτή την τιμή δεν πρόκειται να την μάθουμε ποτέα αλλά είναι και ψιλο-αδιάφορο.

Το θέμα μου είναι ότι πληρώνουμε φύκια για μεταξωτές κορδέλες στην τελική και μάλιστα σε μια εταιρεία που βαυκαλίζεται ότι είναι Νο1 στον χώρο και από after sales είναι επιπέδου ότι να'ναι.

Και αν τελικά συνεχίσουν την αποτυχημένη πατέντα με την μπαταρία του SOPMOD που οι μισοί και παραπάνω χρήστες του έχουν πληρώσει έξτρα λεφτά για να βρουν λύση και έχουν καταφυγει σε αγορές ή τροποποιήσεις για να είναι τα όπλα λειτουργικά, σημαίνει είτε ότι δεν έχει ιδέα τι συμβαίνει (χλωμό) είτε ότι συνεχίζει να κοροιδεύει τους πελάτες της.

Και επαναλαμβάνω τα παραπάνω δεν έχουν σχέση με τον εδώ αντιπρόσωπο αλλά καθαρά με την πολιτική της εταιρείας.

Προφανώς και δεν μπορούμε να βασιστούμε στο video...

dtz

Παράθεση από: satrapis1984 στις  04 Νοε 2011, 20:54:42 ΜΜ
G.P.S περιμενουμε εντυπωσεις!!

αμάν πιά, φαγώθηκες  ;D ;D πρέπει να σου χορηγηθεί αντιβίωση  ;D ;D
don 't get mad, get even

kaliostro

Ο Μπάμπης μπορώ να πώ οτι με διάψευσε ευχάριστα στην τιμή που υπολόγιζα για το συγκεκριμένο αεροβόλο.
610 ευρό κύριοι το έχει το airsoft club.
Μπράβο Μπάμπη!!!
Φίλοι είναι...τα αδέρφια που επιλέγεις!!!

Έρχονται όσοι θέλουν.... Μένουν όσοι μπορούν!!!