0ΧΙ 6/11/2011 ΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ

Ξεκίνησε από ROOKIEJO, 15 Οκτ 2011, 09:25:13 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

satrapis1984

Ενα μεγαλο ευχαριστω απο τους Freedom Fighters σε οσους διοργανωσαν το παιχνιδι περασαμε υπεροχα τρεξαμε ιδρωσαμε και φαγαμε bbs!!
Eπισης ενα μεγαλο ευχαριστω στον Jumbo  για τη διαχειριση των ενισχυσεων και την απιστευτη αντεπιθεση στο τελευταιο τολ!!
Οποιες αναποφευκτες παρεξηγησεις λυθηκαν επιτοπου 'η με την παρεμβαση των διαιτητων
Αναμενουμε το επομενο ΟΧΙ!
Nemo me impune lacessit

Admax

Ήταν από τα καλητερα παιχνίδια! Μπράβο στους διοργανωτές και στα παλικαρια που έφτιαξαν τους όλμους! :P (τους άλλαξα τα φώτα από την μέση του παιχνιδιού :P )

πραγματικά ήταν πολύ διασκεδαστικά! :)

Περιμένουμε τις φωτογραφίες και τα βίντεο! :)

georgeSK

Mε τη σειρα μας θελουμε να ευχαριστησουμε τα παιδια της διοργανωσης για το φοβερο παιχνιδι, περασαμε πολυ καλα και ριξαμε καλο τρεξιμο!!
Maverick Warfare

uNick

απλα καταπληκτικο παιχνιδι!!! Να ευχαριστισω τους σπονσορες,τους διοργανωτες.. και πανω απολα τα παιδια που δεν παιξαν για να μπορεσουμε να παιξουμε εμεις και ηταν στις θεσεις των κριτων!

ο ρωσος τελικα που ειναι???? :P

Spartan

Συγχαρητηρια σε ολους οσους κοπιασαν για το παιχνιδι, αλλα και στους συμμετεχοντες!
Οσο για τα μικροπαρατραγουδακια καλο θα ηταν να συγκρατειτε τα νευρα σας γιατι δεν αξιζει να χαλατε τις καρδιες σας για μικρο@@@@ιες....
Καλα να περνατε!!!
ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

salamine153

το παιχνιδι ηταν παρα πολυ ωραιο, νομιζω πως ηταν καλητερο απο το αντιστοιχο περσι 8) τωρα τι γινεται - καλως δεν επαιζαν τα σπιτια αλλα τουλαχιστον το δημαρχειο επρεπε να το αφησουμε να παιζει :-\
Δεν μπορεις να σταματισεις την ελευθερια

PANZO

Καθε φετος και καλυτερα !!! Ενα μεγαλο ευχαριστω σε οσους αφιερωσαν χρονο ,και κοπο προκειμενου ολοι εμεις σημερα να απολαυσουμε ενα καταπληκτικο παιχνιδι ,μα περισσοτερο στην ομαδα των ΜΑΤ για την αψογη παρουσια που ειχαν στο  παιχνιδι σαν βασικοι διοργανωτες ,παντα τετοια παιδια .Καλη εβδομαδα σε ολους.

ernestos

Mπράβο για το παιχνίδι στους διοργανωτές και στον χορηγό για τα δώρα το παιχνίδι ήταν πολύ καλο. πάντα τέτοια. Kαλή βδομάδα σε όλους

CORFU AIRSOFT TEAM (C.A.T)

http://www.corfuairsoft.gr

sticker

MΠΡΑΒΩ και απο την ομαδα LONERS πολυ καλο παιχνιδι με μια πολυ  καλη μερα, πολυ τρεξιμο , πολλα bbs, πολλα γεμισματα , πολυ κοσμο και πολυ διαθεση απο ολους,
Μια φιλικη συμβουλη να μην αλλαζετε καποιους κανονες ασφαλειας  οπως το παρλε και το μπαμ γιατι γινανε πολλα και αλλη το τιρουσαν και αλλοι οχι .
παντος ηταν πολυ καλυτερο απο το περσινο μπραβω και παλι καθε χρονια γινομαστε ολο και καλυτεροι

Condor

To παιχνίδι ήταν φοβερό, πολλά μπράβο στους διοργανωτές και το χρόνο που αφιερώσανε, η οργάνωση ήτανε τέλεια με διαιτητές, φωτογράφους, γιατρό κτλ. και φυσικά μπράβο στην συμπεριφορά των συμπαιχτών (εγώ τουλάχιστον δεν είχα κανένα πρόβλημα με κανένα) που ήταν άριστη. Πάρα πολύ καλό παιχνίδι που έληξε αφήνοντας πίσω μας τις γλώσσες μας και τον ιδρώτα μας. Εγώ βέβαια αφησα πίσω μου και δύο επιγονατίδες οι οποίες έσπασαν στη μέση, και το καινούριο grip-δίποδας έγινε grip-μονόποδας! Βεβαια το καταευχαριστήθηκα! Και πάλι μπράβο!
Οι Έλληνες δεν πολεμούν σαν ήρωες
   οι ήρωες πολεμούν σαν Έλληνες
                  "ΠΕΡΣΕΥΣ"

TSAKOS

Μπραβο σε οσους και οπως βοηθησαν για την διεξαγωγη του παιχνιδιου.Πολυ καλο και ζορικο.Αντε και του χρονου...
"The man who chases rabbits...cathes NEITHER." - Confucius
"They chases you..." - Tsakos

Arbiter

και απο εμενα ενα μπραβο σε ολους,στην διοργανωση και σε ολους τους νεους φιλους που γνωρισα και τους κατα ευχαριστω πολυ ιδικα στο παιδι που παιξαμε μαζι και του εφαγα ολες τις μπιλιες!!και ενα μεγαααλο ευχαριστω στον υπερτατο αξιωματικο που υπηρετησα υπο τις διαταγας του τον BALIAS που με την επιθεση που κυριολεκτικα ηταν πρωτεσταντης κατω απο βαργια εχθρικα πυρα καταφερα και γαζωσα 15 και βαλε ατομα σε λιγοτερο απο ενα λεπτο με το καινουργιο μου τομσον πανω στην τρελη επιθεση που ελαβα μερος με διψαζμενους για ιταλικο αιμα αιρσοφτερς!,δεν εχω καταευχαριστηθει τοσο ενα παιχνιδι,αυτα ειναι και που δινουν και το νοημα πιστευω στην παρεα μας,παροτι οτι ειδα αργοτερα με κανει ολο και πιο πολυ να μετανιωνω που ασχολουμε με το αθλημα και που παταω στα παιχνιδια.εχω ενα μονο να πω που ειναι και εφαμιλο της τουτης μερας! ΑΜΑΝ - Αγορά σημαίας  και ναι ας συγκρατουμε τα νευρα μας γιατι αιρσοφτ ειναι.....οχι πολεμος....
Ghosts don't hide under your bed...they sleep inside your head

tristan

Να ευχαριστισω τους διοργανωτες για το πολυ καλο παιχνιδι και  την ομαδα  των BLACK MAMBA για την συνεργασια στον τομεαμας   :D :D

Condor

"Eιδικα στο παιδι που παιξαμε μαζι και του εφαγα ολες τις μπιλιες!!" Αν είσαι ο φίλος που ήμασταν στο τελευταίο σημείο-πόλη και μου άφησες 5 μπίλες (το σακουλάκι μου δεν είχε και πολλές, σιγά) και σου είπα "ειναι για την αίσχάτη αντίσταση" και μου είπες "μια για τον καθένα για να αυτοκτονήσουμε!" (  ;D ) τοτε χαρά μου. Αυτά είναι που μετράνε, η αλληλοβοήθεια και που δίναμε τα χέρια (και με τους έλληνες στο τέλος)... Περάσαμε πολύ ωραία...
                  "ΠΕΡΣΕΥΣ"

Condor

(Αξίζει να τα αναφέρουμε και αυτά) Μπράβο για το fair play με το παιδί στο τελευταίο σημείο-πολη στην "καμινάδα" που πυροβολήσαμε σχεδόν ταυτόχρονα και ο ένας πέτηχε τον άλλο και σηκώσαμε και οι δύο το χεράκι, εξω, και ρωτήσαμε ο ένας στον άλλο άν είναι οκ!
                  "ΠΕΡΣΕΥΣ"

Arbiter

θυμασε μηπως τι φοραγα για να σε καταλαβω??εγω ειμουν με την αμερικανικη στολη αλεξιπτωτιστης ειχα και κοτσιδα και φουμο,μαζι ειμασταν???
Ghosts don't hide under your bed...they sleep inside your head

Condor

Μπα, μάλλονδεν εισαι αυτος!! χαχα!! Με μαύρη στολη ήμουν (ολόμαυρη, κατράμι) με προστασία προσώπου μέχρι τη μύτη (μαυρη!)...
                  "ΠΕΡΣΕΥΣ"

spiv

ένα μεγάλο μπράβο στους MAT στο χορηγό αλλα και στα υπόλοιπα παιδιά που βοήθησαν στην διοργάνωση αυτού του υπέροχου παιχνιδιού.

D.K.S

Ενα μεγαλο ΜΠΡΑΒΟ και ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στους ΜΑΤ και σε ολους οσους ασχοληθηκαν για να βγει ενα τοσο ωραιο παιχνιδι.....
Φιλε '' Flying Dragon '' αρχικα ευχαριστω για τις μπιλιες και για το γελιο που ριξαμε..... Παλι καλα που δεν χρειαστικαμε και τις 5 απο το σακουλακι...  ;D

D.K.S

Παράθεση από: tristan στις  06 Νοε 2011, 22:18:29 ΜΜ
Να ευχαριστισω τους διοργανωτες για το πολυ καλο παιχνιδι και  την ομαδα  των BLACK MAMBA για την συνεργασια στον τομεαμας   :D :D

Και εμεις ευχαριστουμε για την αψογη συνεργασια!!!!  ;D