0ΧΙ 6/11/2011 ΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ

Ξεκίνησε από ROOKIEJO, 15 Οκτ 2011, 09:25:13 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Albatros

καλημερα και απο μενα

prom81 σε εχαριστω για τα καλα σου λογια . πιστευω οτι εκανα κατι που θα εκανε ο καθε παικτης για τον αλλο, ειμαστε εκει για να διασκεδασουμε ολοι μαζι.

flying dragon επισης να σε συνγχαρω και εγω με την σειρα μου για το fair play στο τελευταιο toll, που αλιλοχτυπηθικαμε. (τεριαζεισ στην περιγραφη γιατι ειχα ενα αντιστιχο περιστατικο) φοραγα greek lizard μαυρο θωρακα κουκουλα και κρανος παραλαγη + ακ 47..  

εγω με την σειρα μου θελω να συνγχαρω πρωτα τον φιλο jumbo για την δοικιση των ελληνικων δυναμεων αλλα και για τους εμψυχοτικους λογους που εβγαζε γιαν να μας ντοπαρει στiς αντεπιθεσεις αλλα και τον συνπαικτη baliant (ελπιζω να το εγραψα καλα) που ηταν αξιοματικος και ηγηθηκε της ελληνικης αντεπιθεσης στα toll  και οργανωσε με πολυ καλο τροπο πολλες επιθεσεις. και βεβαιως να συνχαρω τουσ ελληνες οπλιτες για το πισμα τους αλλα και τουσ ιταλους για την σθεναρη τους αμηνα στο τελος.

τελος  εκ μερους των rebels  ευχαριστω ολους οσους παρευρεθικαν στο παιχνιδι που προσπαθισαμε να διοργανωσουμε με τους φιλους απο τα MAT. και του χρονου να ειμαστε καλα.  καλα παιχνιδια να εχουμε  με ασφαλεια.

Έλεγε λοιπόν, κλαίων ο Ισοκράτης (436-338 π.χ.) Η δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητος, διότι έμαθετους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ώς δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία...

Overlord

Να ευχαριστήσω και εγώ τους Μ.Α.Τ για την άψογη διοργάνωση του παιχνιδιού.
Να πώ ένα μεγάλο μπράβο στους Έλληνες αξ/κους κι οπλίτες για την απαράμιλλη γενναιότητα  που έδειξαν εχθές αλλά και στους Ιταλούς που με αυταπάρνηση υπερασπίστηκαν τα 2 τελευταία ΤΟΛ και με αντεπιθέσεις έφτασαν στο σημείο να ανατρέψουν την άμυνά μας.
Επίσης θα πρέπει να ζητήσω συγνώμη από τους Ιταλούς υπερασπιστές του 1ου Τολ διότι κρύφτηκα μέσα του αλλά δεν γινόταν διαφορετικά διότι η μάσκα μου είχε θολώσει εντελώς
Περιμένουμε με ανυπομονησία το επόμενο παιχνίδι και του χρόνου πιο πολλοί
Αν προχωρήσω, ακολουθείστε με...
Αν υποχωρήσω, σκοτώστε με...
Αν σκοτωθώ, εκδικηθείτε με...

Eagle

Καλή εβδομάδα σε όλους σας, ένα μεγάλο μπράβο για την διοργάνωση του σεναρίου, μπράβο στα παιδιά που το έτρεξαν και το ζούσανε ώστε να μπορέσουμε όλοι μας να το ευχαριστηθούμε. Συγχαρητήρια στους ΕΛΛΗΝΕΣ όπου το να ακούς την λέξη "ΑΕΡΑ" που την φωνάζανε τότε είναι πέρα για πέρα ανατριχιαστικό για τον κάθε εχθρό. Τιμή και δόξα στους πεσόντες ήρωες του έπους του 1940.

BALLIAN

Ενα ΤΕΡΑΣΤΙΟ ευχαριστω στην διοργανωση ηταν εξαιρετικο παιχνιδι, ευχαριστω για τη διασκεδαση την ενταση την συνεργασια,ευχαριστω ολλους τους παιχτες παιχτριες που ηρθαν στο παιχνιδι ,το στρατηγο μας jumbo  για την αμεση ενισχιση και παρουσια του οποτε υπηρχε αναγκη και τα λογια ενθαρυνσης των δυναμεων μας!!Ευχαριστω ολλους σας για τα καλα σας λογια.Ευχομαι οτι καλυτερο για την Ελλαδα μας,και να την τιμουμε ολοι μαζι σαν αδερφια  με τις πραξεις και την ζωη μας!ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ ΖΗΤΩ ΟΙ ΕΝΔΟΞΟΙ ΝΕΚΡΟΙ ΜΑΣ!!

jumbo

καταρχας θα ηθελα να ευχαριστησω τα παιδια των Μ.Α.Τ για την εξαιρετικη συνεργασια οσον αφορα την διοργανωση του παιχνιδιου, τον κ Αργυροπουλο Μπαμπη για την χορηγεια του παιχνιδιου οπως και τον κ Σουρπη Φραγκισκο, γιατρο του παιχνιδιου για την αφιλοκερδη ολοημερη παρουσια του στο παιχνιδι μας...  :)

απο εκει και περα....

θα ηθελα να ευχαριστησω ολα τα παιδια που ανηκαν στην ελληνικη πλευρα, για το θαρρος την καρτερικοτητα και την αποφασιστηκοτητα που εδειξαν σε ολο το διαστημα του παιχνιδιου...
ομως για να ειμαι δικαιος την αξια της ελληνικης πλευρας τη καθορισε το πολυ καλο επιπεδο της ιταλικης πλευρας...  :)

και του χρονου να ειμαστε καλα, να ξαναζησουμε τετοιες στιγμες...  :)
ΑΡΧΕΣΘΑΙ ΜΑΘΩΝ, ΑΡΧΗ ΕΠΙΣΤΗΣΕΙ

ΑΞΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΒΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΝΙΚΑΕΙ ΤΑ ΠΑΘΗ ΤΟΥ

cuspid

Αυτό ήταν το πρώτο παιχνίδι airsoft που έπαιξα και όπως λένε < η πρώτη εντύπωση είναι η σωστή >. Λοιπόν, πέρασα πολύ καλά και εντυπωσιάστηκα από την οργάνωση. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους διοργανωτές αλλά και όλα τα παιδιά που με κατατόπισαν. Το σενάριο ήταν καλοσχεδιασμένο και οι μικρές παρεξηγήσεις δεν χάλασαν το καλό κλίμα που υπήρχε από την αρχή. Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω τα παιδιά που παίξαμε πλάι πλάι!!!
ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΠΑΙΔΙΑ   
don't try to kill,
just try to stay alive

ROOKIEJO

αν αρχισω και εγω να ευχαριστω ολους οσους βοηθησαν στην υλοποιηση της γιορτης θα πρεπει να γραψω σελιδες ολοκληρες και να επαναλαβω αυτα που ηδη ειπωθηκαν
αντι γιαυτο θα σταθω σε καποια σημεια που ξεχωρισαν για μενα.

το τρελο πολυβολο κατα την διαρκεια της μετρησης που αποδειξε περιτρανα την σημασια των κανονων ασφαλειας και δικαιωσε την επιμονη μας σε αυτους.να θυμαστε ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ ΧΑΛΑΡΩΣΗΣ ΣΕ ΚΑΝΟΝΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ.

την επιστροφη του UZI στα πεδια γερου και ετοιμοπολεμου. περαστικα φιλε και καλως μας ηρθες.

μονο η διαθεση των συμμετεχοντων κανει ενα σεναριο πετυχημενο και ευτηχως απο ολους σας που πηρατε μερος ,διαθεση υπηρχε μπολικη και ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑΥΤΟ.

η αψογη συνεργασια αναμεσα σε ομαδες και φιλους ειναι μονοδρομος για μεγαλα και πετυχημενα σεναρια και τα Μ-Α-Τ ειχαν την τυχη και την τιμη να εχουν αψογους συνδιοργανωτες
REBELS  ,I-4  ,LONERS  ,SWAT και οχι μονο.υποχρεωμενοι σε ολους σας.

τον επαγγελματισμο και την εξαιρετικη διαθεση εκ μερους του AIRSOFT CLUB στο να κανουμε το χομπι μας καλυτερο και πιο ευχαριστο για ολους

Magicca

Να πω ένα μεγάλο μπράβο σε όλους σας νέους & παλιούς,για την ομαλή διεξαγωγή του παιχνιδιού (δεν θα σταθώ στα ελάχιστα & αμελητέα παρατράγουδα γιατί πάντα γίνονται,τα οποία όμως λήξανε αίσια και άμεσα) για την συμμετοχή σας (που ενώ είχε μια καταπληκτική ημέρα ήρθατε εν τέλει στο παιχνίδι) και να είμαστε όλοι καλά να μπορέσουμε και του χρόνου το ΟΧΙ να είναι πάλι καλύτερο και πολύ μεγαλύτερο στις συμμετοχές (γιατί φέτος ο Αρχάγγελος μας την έκανε μπαμπέσικα  ;D).Χαίρομαι που το χαρήκατε και πολλοί θεωρήσατε ότι ήταν καλύτερο από το περσινό.Άλλωστε κάθε χρόνο προσπαθούμε προς το καλύτερο!!Ευχαριστούμε όλα τα παιδιά για την βοήθεια στην διοργάνωση (φίλε Λευτέρη κράτα μου έναν όλμο για το σπίτι πακέτο παρακαλώ, έχω κάτι να κανονίσω ;D ) και ένα ευχαριστώ και από εμένα στο Airsoft Club για την χορηγία του & αντίστοιχη βοήθειά του.
Τέλος όλα τα παιδιά που βγάλανε φωτογραφίες είναι καταπληκτικές (Fanioles που είναι οι δικές σου οεο??) τους ευχαριστούμε.
Καιιιι ζητώ συγγνώμη που δεν μπορούσα να τρέξω όπως έπρεπε (όπως έκανα στο παιχνίδι Νήσος Vagso) να σας κρατάω σε μια "γραμμή" ωσάν διαιτητής (Συγγνώμη Ανέστη :-[) αλλά ακόμα αναρρώνω..Ευελπιστώ πως σε αντίστοιχο παιχνίδι θα ξαναγίνω η Μερκελοδιαιτητής σας ;D ;D ;D
I put a "spell" on you....because your mine..:)

Jim21

Μαζι ημασταν Arbiter μαζι πολεμαγαμε

kill or be killed

Palladin

Οι παραπάνω τα είπαν όλα, μόνο ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους που ήρθαν και έπαιξαν, σε όσους βοήθησαν και στο airsoft club για την υποστήριξη και τα δώρα που πρόσφερε. Να είμαστε όλοι καλά να ξαναγιορτάσουμε και του χρόνου μιας και ή 28η Οκτώβρη το 2012 είναι Κυριακή και από τη μεριά της ομάδας μας να είστε σίγουροι ότι θα προσπαθήσουμε να το οργανώσουμε ακόμα καλύτερα.