Μία είναι η ουσία ... τελικά υπάρχει αθανασία !!!

Ξεκίνησε από Overlord, 25 Σεπ 2011, 20:59:48 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Overlord

Τελικά ο Highlander υπάρχει και είναι Έλληνας!!!
Σήμερα πήρα το '' βάπτισμα του πυρός'' σε ένα χαλαρό παιγνίδι στη Ελευσίνα και συνάντησα τον ξακουστό Ντάνκαν Μακ Λάουντ τον οποίο τον σημάδευε η μισή ομάδα μου και μετά από κανα δυό γεμιστήρες αποφασίσαμε να εμπλέξουμε και τους υπόλοιπους αντιπάλους .
Ερώτηση : Πρέπει να του κόψεις το κεφάλι για να βγεί έξω;  ;) ;) ;)

(το σχόλιο γίνεται με χιουμοριστική διάθεση και επουδενη για να ανάψουνε τα αίματα)
Αν προχωρήσω, ακολουθείστε με...
Αν υποχωρήσω, σκοτώστε με...
Αν σκοτωθώ, εκδικηθείτε με...

ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ

καλως ηρθες στο club που οσο σε κανει να χαιρεσαι σε ξενερωνει..
But who are ye, in rags and rotten shoes,You dirty-bearded, blocking up the way?

We are the Pilgrims, master; we shall go
Always a little further...

salamine153

Δεν μπορεις να σταματισεις την ελευθερια

Palladin

Παράθεση από: Overlord στις  25 Σεπ 2011, 20:59:48 ΜΜ
Τελικά ο Highlander υπάρχει και είναι Έλληνας!!!
Σήμερα πήρα το '' βάπτισμα του πυρός'' σε ένα χαλαρό παιγνίδι στη Ελευσίνα και συνάντησα τον ξακουστό Ντάνκαν Μακ Λάουντ τον οποίο τον σημάδευε η μισή ομάδα μου και μετά από κανα δυό γεμιστήρες αποφασίσαμε να εμπλέξουμε και τους υπόλοιπους αντιπάλους .
Ερώτηση : Πρέπει να του κόψεις το κεφάλι για να βγεί έξω;  ;) ;) ;)

(το σχόλιο γίνεται με χιουμοριστική διάθεση και επουδενη για να ανάψουνε τα αίματα)
Με την ίδια χιουμοριστική διάθεση επέτρεψε μου να σου απαντήσω στο ερώτημα σου, ΝΑΙ υπάρχουν, υπήρχαν και θα συνεχίσουν να υπάρχουν. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να τον αγνοήσεις γιατί αλλιώς θα σε χαλάσει και θα χαλάς τις μπίλιες σου άδικα, ΑΛΛΑ είσαι 1000% σίγουρος ότι τον πέτυχες?? Δεν θέλω να κάνω τον συνήγορο του διαβόλου αλλά επειδή την έχω πατήσει και γω νομίζοντας ότι πετυχαίνω αλλά περνούσε και δεν ακούμπαγε πρέπει να είσαι σίγουρος ότι πέτυχες τον άλλο. Θα μου πεις ναι οκ αλλά αυτός θα συνεχίσει να μου ρίχνει και εγώ θα σου απαντήσω άλλαξε μεριά και πήγαινε μακρυά του, έτσι κι αλλιώς θα υπαρχει εμπλοκή και κάπου αλλού. Πρέπει να καταλάβετε ότι ο μόνος τρόπος να μειωθεί η αθανασία είναι ΝΑ ΑΠΟΜΟΝΏΣΕΤΕ αυτούς τους καραγκιόζηδες....

salonikios

Η λυση κυριοι ειναι μια... Dan wesson 580 fps+0.30 bb's... Στην Μακεδονια επειδη ειχαμε συχνα τετοια φαινομενα παντα ενας στην ομαδα κουβαλουσε εναν τετοιο θυριοδαμαστη για τα κακα αγορια... Μπορω να πω πως πλεον δεν εχω συναντησει μεχρι στιγμης καποιον υποψηφιο να τον κανω προξενιο με τον φιλο μου τον WESSON.......

Overlord

Παράθεση από: Palladin στις  25 Σεπ 2011, 22:35:55 ΜΜ
Με την ίδια χιουμοριστική διάθεση επέτρεψε μου να σου απαντήσω στο ερώτημα σου, ΝΑΙ υπάρχουν, υπήρχαν και θα συνεχίσουν να υπάρχουν. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να τον αγνοήσεις γιατί αλλιώς θα σε χαλάσει και θα χαλάς τις μπίλιες σου άδικα, ΑΛΛΑ είσαι 1000% σίγουρος ότι τον πέτυχες?? Δεν θέλω να κάνω τον συνήγορο του διαβόλου αλλά επειδή την έχω πατήσει και γω νομίζοντας ότι πετυχαίνω αλλά περνούσε και δεν ακούμπαγε πρέπει να είσαι σίγουρος ότι πέτυχες τον άλλο. Θα μου πεις ναι οκ αλλά αυτός θα συνεχίσει να μου ρίχνει και εγώ θα σου απαντήσω άλλαξε μεριά και πήγαινε μακρυά του, έτσι κι αλλιώς θα υπαρχει εμπλοκή και κάπου αλλού. Πρέπει να καταλάβετε ότι ο μόνος τρόπος να μειωθεί η αθανασία είναι ΝΑ ΑΠΟΜΟΝΏΣΕΤΕ αυτούς τους καραγκιόζηδες....

Τον ''λούζαμε'' 5 άτομα για κάμποση ώρα... ΜΙΑ δεν τον πέτυχε;
Τέλος πάντων κάλα να' μαστε να ΒΒκιαζόμαστε

Albatros

Έλεγε λοιπόν, κλαίων ο Ισοκράτης (436-338 π.χ.) Η δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητος, διότι έμαθετους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ώς δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία...

Palladin

Δεν μπορώ και δεν θέλω να κρίνω αν αυτός ήταν αθάνατος ή εσείς τον πετυχαίνατε αλλά θα σου πω και άλλη μία λύση, εγώ ξέρω ένα παίκτη ο οποίος είναι εκ πεποιθήσεως αθάνατος, μιλάμε δεν βγαίνει ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ όσες φορές έχει τύχει να παίξουμε αντίπαλοι, γι' αυτό λοιπόν και εγώ επιδιώκω να παίζουμε σύμμαχοι ώστε να μη χρειάζεται να βρεθούμε να ανταλλάζουμε μπίλιες, αυτό βέβαια δεν γίνεται πάντα γιατί τον ξέρουν όλοι και όλοι θέλουν να κάνουν αυτό που κάνω εγώ. Τώρα λοιπόν αφού τον γνωρίζετε πλέον μπορείτε να κάνετε το ίδιο και εσείς.

Birankai

καλημέρα παιδιά .... συγνώμη φίλε palladin , αλλά είναι λύση αυτό ?  αν όλοι παραδειγματιστούν από τον αθάνατο , όλοι θα γίνουν αθάνατοι .... και τότε άστο να καθόμαστε σπίτι μας ... 
Αυτός ο εν λόγω αθάνατος όταν πετυχαίνει κάποιους , βγαίνουν έξω ? (μιας και έχεις παίξει μαζί του .. )
Athens Core Omega Birankai [ACO/005]

Prom81

Σε καθε περιπτωση οταν σε χτυπαει το ΒΒ σηκωνεις χερακι και βγαινεις.. εκεινος που δεν παιζει δικαια, αργα ή γρηγορα απομονωνεται.. και καληνυχτα του.

tristan

φιλε Οverlord γιατι δεν το αναφερατε στον διοργανοτι που αποτι ειδα εκανε πανο κατο το πεδιο και επεξε και προδοσια υπερ τον κοκκινον

Υ.Ρ σε πια ομαδα εισουνα και που πετηχατε τον αθανατο αν επιτρεπετε γιατι ημουνα στο παιχνιδι ???

Overlord

Παράθεση από: tristan στις  26 Σεπ 2011, 13:21:26 ΜΜ
φιλε Οverlord γιατι δεν το αναφερατε στον διοργανοτι που αποτι ειδα εκανε πανο κατο το πεδιο και επεξε και προδοσια υπερ τον κοκκινον

Υ.Ρ σε πια ομαδα εισουνα και που πετηχατε τον αθανατο αν επιτρεπετε γιατι ημουνα στο παιχνιδι ???

Φίλε tristan και στον διοργανωτή το είπαμε και γεμιστήρες αδιάσαμε τίποτα ο immortal, ο οποίος είχε καβατζώσει την πλαϊνή πόρτα του πύργου και ψέκαζε νεκρούς και ζωντανούς.  Εγώ ήμουν με τους κόκκινους και δεν το λέω γιατί ''χάσαμε'' ,ούτως ή άλλως πιστεύω ότι δεν θα νικούσαμε λόγω απειρίας μας και ανοργανωσιάς κάτι που η μπλέ ομάδα υπερτερούσε και στα δύο, αλλά ΜΙΑ μπίλια από τις ΤΟΣΕΣ δεν τον πήρε;
Τέλος πάντων δεν ξενερώνουμε και πάμε για άλλες μάχες  ;)

Arbiter

παιδες αν δεν βλεπετε τις μπιλιες να αναπηδουνε πανω του μην ειστε απολυτοι,την εχω πατησει και εγω,με εχουν πει αθανατο σε παιχνιδι που δεν φοραγα κυριολεκτικα τιποτα και απλα περναγαν οι μπιλιες διπλα μου,και ταυτοχρονα εριχνα σε αλλον που ουτε εκεινος εβγαινε και ειμουν σιγουρος οτι τον πετυχα,οποτε αγανακτισα και βγηκα,καλυτερα να μιλατε με το ταδε ατομο πρωτα πολιτισμενα και οχι με κριτη για να ανεβαινουν τα αιματα,ενα παιχνιδι ειναι στο κατω κατω,παντα θα γινονται λαθοι, θυμαμε το κορυφαιο παραδειγμα το επαθα στο τελευταιο παιχνιδι με πιστολια στην ελευσινα στο οποιο γαζωσα ενα παιδι που κρατουσε καραμπινα με το αυτοματο μου γλοκ,το παιδι εφυγε 3 μετρα πισω λογο τις μπιλιας που εσκασε πανω του και παρολα αυτα μου λεει οχι δεν με πετυχε τπτ,αλλα ντακς τι να πεις εκει,και παρολα αυτα κακιες δεν κραταω,γιατι ειναι παιχνιδι,και οταν ακουω βρισιδια στο παιχνιδι,ειτε για αθανατους ειτε για δηθεν επειγουσες τακτικες που δεν πειγαν σωστα και χεστη... αν πηγεναν ειτε γιατι δεν καλυπτεσε γιατι δεν γουσταρω να καλυφθω ειτε γιατι συνεχιζεις ρε που.... να με χτυπας ενω δειχνω χερι γαμ.... εμενα με κανουν να μισω το χομπι που δηθεν παμε για να ξεσκασουμε και οχι να βγαλουμε αποθημενα.
Ghosts don't hide under your bed...they sleep inside your head

Shadowjack

Επίσης αν ο "αθάνατος"  βρίσκεται πίσω από συστάδα θάμνων και εξοστρακίζονται οι μπίλιες, οι θάμνοι θεωρούνταιι "σταθερό κάλυμμα". Εμένα μου έχουν ρίξει εκατοντάδες μπίλιες κυριολεκτικά από δύο AEG στα 10 περίπου μέτρα. Βρισκόμουν μπρούμητα μέσα σε μια συστάδα θάμνων και προσπαθούσα να τραβήξω τα πυρά από ένα bunker επάνω μου. Ο διαιτητής στεκόταν δίπλα και περίμεναν oi "εν τω bunker" να πει ότι είμαι έξω. Δεν με πήρε ούτε μία μπίλια όμως και το ευχάριστο ήταν ότι όλα γίνανε μπροστά στα μάτια του διαιτητή. Εν τω μεταξύ, τους δύο ταμπουρωμένους υπερφαλάγγιζαν δύο δικοί μου, που ήταν και το νόημα του τεχνάσματος, και βρέθηκαν έξω οι ίδιοι ακριβώς επειδή είχαν "κολλήσει" με εμένα τον "αθάνατο".   

Σε πραγματική συμπλοκή η θέση ποπυ βρισκόμουν δεν θα ήταν όχι cover, ούτε καν concealment, αλλά οι κανόνες του airsoft καλύπτουν τέτοια περίστατικά.  Οπότε αν ρίχνεις και δεν βγαίνει, ξαναρρίξε και ίσως βγει.

"You have enemies? Good. That means you've stood up for something, sometime in your life." 
- W.S. Churchill

G.P.S.

Παράθεση από: Shadowjack στις  26 Σεπ 2011, 14:17:31 ΜΜ
Επίσης αν ο "αθάνατος"  βρίσκεται πίσω από συστάδα θάμνων και εξοστρακίζονται οι μπίλιες, οι θάμνοι θεωρούνταιι "σταθερό κάλυμμα". Εμένα μου έχουν ρίξει εκατοντάδες μπίλιες κυριολεκτικά από δύο AEG στα 10 περίπου μέτρα. Βρισκόμουν μπρούμητα μέσα σε μια συστάδα θάμνων και προσπαθούσα να τραβήξω τα πυρά από ένα bunker επάνω μου. Ο διαιτητής στεκόταν δίπλα και περίμεναν oi "εν τω bunker" να πει ότι είμαι έξω. Δεν με πήρε ούτε μία μπίλια όμως και το ευχάριστο ήταν ότι όλα γίνανε μπροστά στα μάτια του διαιτητή. Εν τω μεταξύ, τους δύο ταμπουρωμένους υπερφαλάγγιζαν δύο δικοί μου, που ήταν και το νόημα του τεχνάσματος, και βρέθηκαν έξω οι ίδιοι ακριβώς επειδή είχαν "κολλήσει" με εμένα τον "αθάνατο".   

Σε πραγματική συμπλοκή η θέση ποπυ βρισκόμουν δεν θα ήταν όχι cover, ούτε καν concealment, αλλά οι κανόνες του airsoft καλύπτουν τέτοια περίστατικά.  Οπότε αν ρίχνεις και δεν βγαίνει, ξαναρρίξε και ίσως βγει.
Για αυτο τον λογω ειδικα σε woodland συνηθως χρησιμοποιουμε 0,23 ή 0.25 bbs
αφου λογω του βαρους τους εχουμε περισοτερες πιθανοτητες να περασουν απο τον θαμνο.

Arbiter

θυμηθυκα τωρα εναν κανονα τωρα με αυτο που ειπες θανο για το βαρος,στο paintball ειχα ακουσει αν εισαι πισω απο θαμνο και το χρωμα παραυτα σε βαθει οπως σκαει στα φυλα πρεπει να βγεις,αλλα δεν ξερω αν ειναι σωστο αυτο,αλλα ετσι και αλλιως ειναι αλλο στο αιρσοφτ

tristan

φιλε overlord  εγω ημουν  στους μπλε ξερης σε ποσους εριξα στο κτηριο απεναντι απο τον πυργω στην μεγαλη πορτα και εγω για αθανατους του ελεγα ειμαι σηγουρος οτι τους πετηχα  ??? ???
Για τους νεκρους που ανεφερες εριξα και εγω σε δυο που καθονταν πισω απο δεντρο και κητουσαν χορις να εχουν το χερι σηκομενω η να πιγενουν στο ρησπων απλα κτουσαν

οποτε να μην ξεμαλιαστουμε στο ποστ χορις να εισαι 100% σηγουρος καλο ειναι να μην γραφετε γιατι πεφτι ξεμαλιασμα

Overlord

''...εριξα και εγω σε δυο που καθονταν πισω απο δεντρο και κητουσαν χορις να εχουν το χερι σηκομενω η να πιγενουν στο ρησπων απλα κτουσαν''

Και καλά τους έκανες, ήμουν μπροστά στο σκηνικό και εγώ το ίδιο θα έκανα στην θέση σου, για να λέμε τα πράγματα με τ' όνομά τους

queef

Παράθεση από: Arbiter στις  26 Σεπ 2011, 15:32:17 ΜΜ
θυμηθυκα τωρα εναν κανονα τωρα με αυτο που ειπες θανο για το βαρος,στο paintball ειχα ακουσει αν εισαι πισω απο θαμνο και το χρωμα παραυτα σε βαθει οπως σκαει στα φυλα πρεπει να βγεις,αλλα δεν ξερω αν ειναι σωστο αυτο,αλλα ετσι και αλλιως ειναι αλλο στο αιρσοφτ

Είναι λάθος αυτό που λες.Αν σου έρθει spray είσαι μέσα,αν σε χτυπήσει η χρωματόσφαιρα είσαι έξω
Δώσε στον στραβό μάτια κι εκείνος θα ζητήσει φρύδια ..

Arbiter

οχι στο λεω γιατι του το ειπε κριτης σε εναν φιλο μου που πηγε να παιξει πανω στο παιχνιδι και εφυγε αρων αρων για αιρσοφτ,