παιχνίδι το Σ/Κ ;

Ξεκίνησε από Overlord, 20 Σεπ 2011, 12:12:18 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Overlord

παιχνίδι το Σ/Κ ;
ΝΑΙ κυργιακη 9.15 το πρωι οριο 328fps + 5% ελευσηνα
Αν προχωρήσω, ακολουθείστε με...
Αν υποχωρήσω, σκοτώστε με...
Αν σκοτωθώ, εκδικηθείτε με...

PanPan

Ψήνεται κανείς για βραδινό παιχνίδι Παρασκευή ή Σάββατο βράδυ;

Powerplant

Eγώ διαθέσιμος είμαι και για τις 2 μέρες. Βασική παράμετρος κανόνες ασφαλείας στα FPS.

Μαγκιές και εκπτώσεις με "μονή βολή στα κτίρια" και "όποιος έρθει θα παίξει" και μάλιστα σε ένα νυκτερινό είναι ιδιαίτερα επικίνδυνες (όχι ότι στα ημερήσια δεν είναι) είναι κάτι που δεν με ενθουσιάζει αντιθέτως θα έλεγα. Το λέω γιατί τελευταία έχουν μαζευτεί πολλοί "άνετοι" και ακόμα περισσότεροι "αλάνθαστοι" με μηδενική εμπειρία στο airsoft αλλά trigger discipline ενός SEAL με 10ετη εμπειρία και υπολογισμό αποστάσεων ενός sniper με 100 kills.

Αν λοιπόν παίξουμε μέχρι 350 ΑΥΣΤΗΡΑ είμαι μέσα. Για φακούς και light-stick δεν τα συζητάω καν.

ΥΓ. Μετρητή έχω αν χρειαστεί.

Birankai

Καλησπέρα παιδιά . θα ηθελα να ερθω αν γίνει σάββατο βράδυ. Δυστυχώς θα είναι το πρώτο μου και δεν ξέρω εάν είναι καλή ιδέα για τα άλλα παιδιά.....  τα μυαλά μου τα έχω μέσα στο κεφάλι και αντιλαμβάνομαι τους κινδύνους που εγκιμονούν λόγο της απειρείας μου  :( . θα το καταλάβω εάν αρνηθείτε και θα το σεβαστώ.
Athens Core Omega Birankai [ACO/005]

Jim21

kill or be killed

Jim21

Παράθεση από: Birankai στις  20 Σεπ 2011, 20:29:36 ΜΜ
Καλησπέρα παιδιά . θα ηθελα να ερθω αν γίνει σάββατο βράδυ. Δυστυχώς θα είναι το πρώτο μου και δεν ξέρω εάν είναι καλή ιδέα για τα άλλα παιδιά.....  τα μυαλά μου τα έχω μέσα στο κεφάλι και αντιλαμβάνομαι τους κινδύνους που εγκιμονούν λόγο της απειρείας μου  :( . θα το καταλάβω εάν αρνηθείτε και θα το σεβαστώ.
ελα μη μασας καλυτερα να παρεις και το βαπτισμα του πυρος παιξε κοντα με κανα παλιουρα και θα σαι μια χαρα

kill or be killed

Birankai

ok thanks !!! μέσα εάν γίνει σάββατο βράδυ ...  αναμενω λεπτομέρειες
Athens Core Omega Birankai [ACO/005]

BladeGT

δυσκολο το παιχνιδι το βραδυ παντως...αν και μυωπας...την τελευταια φορα πηγα να φυγω και εφτασα σε σημειο να θελω να σταματισω δεξια και να φωναξω να ερθουν να με παρουν απο την ζαλαδα!  Με τρωει πολυ η ιδεα να ξαναπαιξω βραδυ... Τουλαχιστον αν θα ερθει και κανας φιλος θα ερθω και γω να μην οδηγω εστω!

Και θα ηταν ωραιο να γινει καποιο ντου απο επιθεση στην αμυνα... Με σκοπετα κλπ..να εχει καποιο objective το game... Να μην ειναι ετσι απλα ντου με respawn κλπ..
Θελω ενα open game. Διχως κανονες διχως ορια που οι μονοι που δεν χωρανε σ αυτο να ειναι οι αθανατοι... :P

tristan

παιδες αν πατε βραδυ στην ελεφσινα μεγαλι προσοχη στο παιδιο εχει λακουβες και ανηχτα φρεατια για οσους δεν το ξερουν και ηδικα  για τους νεους που δεν το ξερουν  :o

μεγαλι προσοχη για την ασφαλιασας

Overlord

Σαν νέος κι εγώ θα έλεγα πως θα προτιμούσα να γινόταν μέρα το παιχνίδι ούτως ώστε να παίξουμε με λίγη περισότερη άνεση κι εμείς ::)

chrisdeggestin

Καλημερα συμφωνω απολυτα με τον φιλο Tristan ,ακομη και για εμενα που εχω παιξει πολλες φορες ,μερα στην  Ελευσινα ,τα πρωτα μου 2 ,3 νυχτερινα ηταν σαν να επαιζα αλλου. Ακομη και αν εισαι σιγουρος οτι γνωριζεις το πεδιο τελεια ,πριν το παιχνιδι καινε μια βολτα με το φακο σου γιατι μερα με την ημερα εχουμε εκπληξεις .Την μια μερα μπαζωνουμε τις τρυπες την αλλη τις βλεπουμε παλι ανοιχτες ,προσπαθουμε να επισημανουμε τα επικυνδηνα σημεια με ταινιες να βαλουμε λαστιχα σε τρυπες και την επομενη δεν υπαρχει τιποτα .
Η εμπειρια του νυχτερινου παιχνιδιου ειναι τελεια  απλα προσοχη να μην σας χαλασει η βραδια !!!!
Απογυγετε την σκαλα του πυργου και προσεχτε τις τρυπες μπροστα και αριστερα του πρωτου κτιριου (που χρησιμοποιειτε σαν safe house )καθως και τα συρματα περιμμετρικα της βασης!!!
Καλα να περασετε μαγκες !!!!!!!!!!!!!!!!

papaflesas

ειμαι μεσα ,για απογευματινο η νυχτερινο...
ποια  εχθρικη σφαιρα θα μου χαρισει εναν τελειο επιλογο μιας καλης ζωης?
μαχου και θνησκε υπερ πιστεως και πατριδος!!!   Μ.Α.Β.Η.
Rebels airsoft team

Overlord

Ποιοί είναι μέσα για Κυριακή πρωί;

papaflesas

Αν ειναι για 11 π.μ και μετα μπορω..   
ποια  εχθρικη σφαιρα θα μου χαρισει εναν τελειο επιλογο μιας καλης ζωης?
μαχου και θνησκε υπερ πιστεως και πατριδος!!!   Μ.Α.Β.Η.
Rebels airsoft team

topgun7

μεσα και εγω κατα 70%(βραδυνο) αλλα αμα το κανετε κυργιακη πρωι(100%) πιστευω οτι θα μαζευτει πολυς κοσμος οπως την κυργιακη που μας περασε μαζευτικα 20+ ατομα και παιξαμε τελεια!!! απλα δεν ξερω κατα ποσο το αλλο παιχνιδι θα επιρεασει την προσελευση???

Babis

Αν μαζευτει κοσμος για Κυριακη πρωι θα ηθελα να ερθω και εγω. Κυριως γιατι θα ειναι το πρωτο μου παιχνιδι και αγνωστο μερος + βραδυ= δυσκολα πραματα. Οποτε περιμενω να δω τι θα γινει.

Α επισης καλως σας βρηκα παιδες. Ελπιζω να μαθω οσα περισσοτερα μπορω απο εσας.

Overlord

Ωραία  βλέπω ότι μαζευόμαστε νέοι για την Κυριακή, κανένας πάλιουρας να μας μετρήσει και τα όπλα;

Shadowkiller

Παιδιά δεν έχω εξοπλισμό για βραδινό!Πρωί αν γίνει είμαι μέσα φυσικά!

pipilas

Με λίγα λόγια μπορείτε να πάτε και να παίξετε .......
Καλο θα ήταν βέβαια να ενημερώνεστε και απο τα 3 forum για να ξέρετε τι γεινεται.....
Καλοπροεραιτα μιλάω παντα!!!!!
Καλα να περάσετε πάντως !!!!!

Babis

Τελικα εχουμε κατι οριστικο οπως μερα ωρα και μερος?