Operation "Strike Back'' - 25/09/2011

Ξεκίνησε από Bulldog, 14 Ιουλ 2011, 23:42:18 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Predator

Και από Dragon Squad ένα μπράβο στην διοργάνωση για το παιχνίδι!!!

#LEONARDO-SWORDFISH#

Ενα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ στους διοργανωτες για τον κοπο και το χρόνο που κατανάλωσαν για να περάσουμε
όλοι καλά.
Στο σημείο του πυραύλου αν εξαιρεθεί 1-2 περιπτωσεις " Βγαίνεις δε βγαίνω σε χτύπησα δε με χτύπησες"
και οι 2 πλευρές τα πήγαν περίφημα.

Τα γιουρουσια της επίθεσης ΄βρέθηκαν αντιμέτωποι με μία καλοστημένη άμυνα.

ΤΑ 15 άτομα της άμυνας έδιναν την εντύπωση οτι καλύπτοταν απο 115 και αυτό ωφειλέται από:

1- στο στήσιμο της Αμυνας από τον Mitso
2- στην άψογη επικοινωνία (pmr) και κάλυψη μεταξύ των παικτών
3- στη γρήγορη επιστροφή της 3αδας του respawn
(οι εντολές ήταν σαφείς.... ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΑΝΑΣΑ )
και φυσικά στα 2 πολυβόλα ΜΚ43 που είχαν καθηλώσει τους πάντες.
( ευχαριστώ τον Μιχάλη από την Πάτρα που μας διέθεσε το ένα ΜΚ43 )

Σε κάποιο σημείο του παιχνιδιού η Αμυνα έγινε επίθεση και η Επίθεση άμυνα,
Στις δυνατές επιθέσεις, 2 "φίδια" της άμυνας  ξεγλιστρούσαν μέσα από τη βάση του πυραύλου
και τα χτυπήματα στην πλάτη της επίθεσης ήταν καίρια.

Ο Πύραυλος είναι ακόμα στη θέση του.

Το κερασάκι  ήρθε στην εντολή να αφήσουμε τον πύραυλο και να ενισχύσουμε το camp.....
κάπου εκεί στην διαδρομή έχουμε αφήσει μερικά κιλά ο καθένας.  

Ολοι (Αμυνα-Επίθεση) τα πήγαν περίφημα.

Ευχαριστούμε   ;) !!!

Καλή Εβδομάδα σε ΟΛΟΥΣ !!!!

pi pi piravlosss

;D ;D ;D ;D ;D

mag10jm

Θα ήθελα με την σειρά μου να ευχαριστήσω τους διοργανωτές για το άψογο στήσιμο του παιχνιδιού και τις προσπάθειες που κατέβαλαν για να αρχίσει το παιχνίδι στην ώρα του.
Πάντα τέτοια παιχνίδια να έχουμε. ;D ;D ;D

wrangler

ενα μεγαλο μπραβο και ευχαριστω στην ομαδα των PILGRIMS εκ μερους των συμπαιχτων μου!
διεθεσαν κοπο χρονο χρημα( ; ) για να φτιαξουν τοσες ομορφες κατασκευες και να στησουν
το σεναριο αυτο!
παντα τετοια και τα λεμε στα επομενα  ;)

υγ. εχω παιξει σε παμπολα σεναρια ΄΄διοργανωτων΄΄ paintball ...  με πληρωμη φυσικα... τετοιες κατασκευες δεν εχω δει ουτε στα πιο τρελα μου ονειρα... αυτο για μερικους που κανουν αμαν
να ερθουν οι ιδιωτες και στο airsoft.... :P

ΛΟΓΧΗ
                                      Hellenic Milsim Squad

Iskios

Όπως προείπε ο wrangler, οι διοργανωτές διέθεσαν πολύ χρόνο και κόπο για ένα σενάριο αρκετά τολμηρό για την έκτασή του και επιτυχημένο από την έκβασή του...

Kazabubu Zulu blackberry banana dead  ;D

Bulldog

Από εμένα προσωπικά, αλλά και τους Pilgrims ένα ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε όλους όσους στήριξαν και τελικά κατάφεραν να φέρουν σε πέρας την επιχείρηση "Strike Back".
Ελπίζω να το ευχαριστηθήκατε όσο το ευχαριστηθήκαμε κι εμείς! ;)

Μας εύχομαι ένα καλό χειμώνα!

ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ

Κι εγω με την σειρα μου θελω να ευχαριστησω οσους μας τιμησαν με την παρουσια τους και φυσικα τα πρωτοπαλικαρα μου που εδωσαν την ζωη τους για να με προστατεψουν..Ελπιζω ολοι να περασαν καλα γιατι αυτος ηταν ο σκοπος του παιχνιδιου..Μετα τιμης
                     Στρατηγος Μουσταφα Γιακουμπου!!!
But who are ye, in rags and rotten shoes,You dirty-bearded, blocking up the way?

We are the Pilgrims, master; we shall go
Always a little further...