ΟΧΙ 6/11/2011

Ξεκίνησε από ROOKIEJO, 12 Σεπ 2011, 13:00:32 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

ROOKIEJO

Η ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ AIRSOFT ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ ΤΟ "ΟΧΙ"

ΕΛΕΥΣΙΝΑ 6 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2011

Για να μην καταστραφεί το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου σε όποιον θα ήθελε να το εκμεταλλευτεί αλλά και για να γιορτάσει μαζί με την κοινότητα μας και με τον δικό μας τρόπο την επέτειο της ηρωικής αντίστασης των ελλήνων απέναντι στους κατακτητές κάνουμε την γιορτή μας μια εβδομάδα μετά .
Το σενάριο παραμένει σχετικά το ίδιο προσαρμοζόμενο όμως στην νέα ημερομηνία καθώς συμπίπτει σχεδον με την έναρξη της ελληνικής αντεπίθεσης.
Η πρώτη ευχάριστη αλλαγή είναι η συμμετοχή περισσοτέρων ομάδων στην συνδιοργάνωση της γιορτής και έπεται συνέχεια.

Μείνετε συντονισμένοι ακλουθεί συνέχεια...

Προετοιμαστείτε, στο πεδίο θα σας περιμένουν εκπλήξεις  !!

G.P.S.

Νομιζω οτι ξερεις σε ποια παραταξη θα με βαλεις !!!

salamine153

Δεν μπορεις να σταματισεις την ελευθερια

frenchy

γεια σας , παιδια καλο χειμωνα .... με στολες η χυμα .. hpstmfr/ SS LAH FRENCHY sq 731 ????

O.Y.K.1985

Μεσα και εγώ με στολή . ΑΝ και δεν πολέμησε στο Ελληνικο μέτωπο η συγκεκριμένη μεραρχία.
PEACE IS ALWAYS OBTAINED THROUGH SUPERIOR FIREPOWER

Iskios

Athens Core Omega

+4 (Iskios, Salomon(*?), Hitman_gg (*?), Prio)

*Θα γίνει update μόλις τους ανακοινωθούν οι βάρδιες τους

O.Y.K.1985

Παράθεση από: frenchy στις  12 Σεπ 2011, 18:11:31 ΜΜ
γεια σας , παιδια καλο χειμωνα .... με στολες η χυμα .. hpstmfr/ SS LAH FRENCHY sq 731 ????
Καλό χειμώνα θα φορέσω στολή αν φορέσεις και εσυ.
Obersrutmbannfuhrer  O.Y.K.  1st Panzer div waffen SS totenkopf LSAH.
Ολο αυτό το μακρινάρι είναι ο βαθμός και η μονάδα .  Ωραίο Ε?
PEACE IS ALWAYS OBTAINED THROUGH SUPERIOR FIREPOWER

Birankai

Καλησπέρα σας και καλό χειμώνα ... θα ήθελα να λάβω μέρος .... Δυστυχώς όμως δεν είμαι σε κάποια ομάδα ... υπάρχει πρόβλημα με αυτό ? και πια είναι η διαδικασία για την συμμετοχή μου ?
ευχαριστώ πολύ ... 
Athens Core Omega Birankai [ACO/005]

spiros.k

cobra μεσα 4 ατομα  ;) ;) ;) ;)

Palladin

Παράθεση από: Birankai στις  12 Σεπ 2011, 20:03:34 ΜΜ
Καλησπέρα σας και καλό χειμώνα ... θα ήθελα να λάβω μέρος .... Δυστυχώς όμως δεν είμαι σε κάποια ομάδα ... υπάρχει πρόβλημα με αυτό ? και πια είναι η διαδικασία για την συμμετοχή μου ?
ευχαριστώ πολύ ... 

Με μεγάλη μας χαρά να λάβεις μέρος φίλε μου, μπορεί να έρθει ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΟΜΑΔΑ ΕΙΤΕ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ. Αν χρειαστεί να δηλώσετε συμμετοχές θα ανακοινωθεί, αν όχι έρχεστε όπως είστε στο πεδίο την καθορισμένη ώρα.

Birankai

Ευχαριστώ Palladin ... το πρόγραμμα με ραντεβού κτλ .... θα αναρτηθει φαντάζομαι αργότερα .....
Athens Core Omega Birankai [ACO/005]

Palladin

Όλα με την σειρά τους  ;)

Revo

11 απο A.S.A.T. αν και το γνωριζει ο rookie φιλούμπες στα μουτσούνια
Mors Ultima Ratio

Arbiter

αντε βρε αλπου εχουμε καιρο να σε δουμε!!και εγω μεσα με 101 first airbone outfit!
Ghosts don't hide under your bed...they sleep inside your head

Revo

Κάθε μέρα μέσα είμαι μαναράκο μου  απλά μόνο διαβάζω τα θέματα θα τα πούμε απο κοντα σύντομα
Mors Ultima Ratio

Arbiter

εγινε!!σε περιμενω πως και πως!!καλα να περνας σου ευχομαι!!
Ghosts don't hide under your bed...they sleep inside your head

jumbo

ας αρχισουμε με τα απλα... απο rebels 7 ατομα...

παμε και στα δυσκολα.. ως ομαδα θα συμετασχουμε στην διοργανωση του σεναριου, αναλαμβανοντας την λογιστικη υποστιρηξη του σεναριου σε θεματα βαρεως οπλισμου και πυρομαχικων... :)

stay tuned... :) 
ΑΡΧΕΣΘΑΙ ΜΑΘΩΝ, ΑΡΧΗ ΕΠΙΣΤΗΣΕΙ

ΑΞΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΒΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΝΙΚΑΕΙ ΤΑ ΠΑΘΗ ΤΟΥ

Demon

Απο Cerberus Force 6 άτομα!
Νομίζω το οτι είμαστε δίπλα σας για οποιαδήποτε βοήθεια δεν χρειάζεται να το αναφέρω κάν ετσι???!!!
Φιλικά Ghost Rider!!!

Splinter-B

Η Shadow Squad θα συμμετάσχει.
Ακριβής αριθμός μελών θα αναρτηθεί με EDIT σ'αυτό το ποστ.
"Wise men talk because they have something to say, fools talk because they have to say something."

sticker

Και οι LONERS θα ειναι εκει θα ενημερωσουμε για τις συμμετοχες ονομαστικα σε λιγες μερες