03-05-09. 11:00 BROKEN ARROW

Ξεκίνησε από SAPPER, 29 Απρ 2009, 15:46:17 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

VagBlack

Παράθεση από: Shadow στις  04 Μαΐου 2009, 17:24:09 ΜΜ
...Δεύτερον είναι εφικτό ανάλογα με τις συμμετοχές πριν από κάθε game να χωρίζονται οι συμμετέχοντες σε 2 ομάδες στο forum ώστε οι μισοί πχ να έρχονται με lizzard και οι υπόλοιποι desert η Black στο πεδίο για καλύτερη διάκριση μέσα στο παιχνίδι;

Φιλικά Βασίλης

Αυτό είναι δύσκολο, από την άποψη ότι υπάρχουν ομάδες που φοράνε συγκεκριμένα ρούχα, όπως για παράδειγμα οι Ghost Recon, αλλά και όπως και η ομάδα στην οποία είμαι μέλος όπου ο ρουχισμός αλλάζει ανάλογα με το terrain.

general

Παράθεση από: SAPPER στις  04 Μαΐου 2009, 11:49:34 ΠΜ
Ευχαριστώ της δυνάμεις που λάβανε μέρος και απετράπει η παγκόσμια "απειλή". :D

Η χαμένη κεφαλή τελικά αφού καταφέραμε να αποκτήσουμε τους κωδικούς και να ανοίξαμε το υπόστεγο ανακτήθηκε με την δεύτερη προσπάθεια και την ανασυγκρότηση της δύναμης από τους συμμάχους, μιας και η αμυνόμενοι πρόβαλαν σθεναρή αντίσταση και η μάχες ήταν επικές.

Θέλω να ευχαριστήσω το σύνολο τον 80 ατόμων που ήρθαν και παίξαμε και περάσαμε μια όμορφη Κυριακή.

Επίσης να ευχαριστήσω τον Guest star των WEREWOLES τον Hawk20vt μιας από τις μεγαλύτερες ομάδες του Paintball που διοικούσε την Β υποομάδα κρούσης και έφυγε με τις καλύτερες εντυπώσεις για το Airsoft.

Πάμε για το επόμενο... ;)

Υ.Γ. 1 Παρακαλώ όσοι έχουν φωτογραφίες να της παραθέσουν στης φωτογραφίες του forum.  Εγώ έχω κάτι foto και 
2 video πώς όμως τα ανεβάζω στο forum:
Υ.Γ. 2 Έχω στην κατοχή μου μια μπαταρία που δανείστηκε σε μέλος της GHOST RECON από συναθλητή και στο τέλος του παιχνιδιού δεν τον βρίσκαμε,  (μάλλον θα έφυγε γρήγορα και το ξέχασε), να στείλει pm για να την πάρει.

EDIT

Εδω αν δεν εχετε κατι να προσθεσετε στην παραθεση να σβησετε το post.
I-4 AIRSOFT TEAM

Η σοφία είναι γνώση και, η σωστή χρήση της...δύναμη!

escobar

Παράθεση από: adreas στις  04 Μαΐου 2009, 13:31:37 ΜΜ
βασιλη τον μπαμπη τον επισες να παιζει airsof?????αυτο θα ειναι πραγματικη επανασταση....... 1 χρονο απο τοτε που αφησα τους johnie walker του πιπιλαω για το airsoft......
δεν ηταν και πολυ ευκολο να τον καταφερουμε αλλα τελικα ηρθε και ελπιζω να ερθει ξανα!!!

EDIT

Εδω αν δεν εχετε κατι να προσθεσετε στην παραθεση να σβησετε το post.

Falcon

Παιδες θα μας παραθεσετε φωτογραφιες απο το παιχνιδι?, αν βγαλατε φυσικα...

Θάνος

Παράκληση κι εγώ γιά φωτογραφίες, ή βίντεο, να έχουμε να δείχνουμε κάτι στα εγγόνια μας δηλαδή...;D...ευχαριστώ.

(Συγχωρέστε με που επαναλαμβάνομαι, αλλά δεν είδα να απαντάει κανείς...) :-[
keep safe distance...