Αρχάριος, πρώτος οπλισμός, ερωτήσεις για GR16 και CM16

Ξεκίνησε από The Eagle, 05 Σεπ 2011, 16:26:22 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

The Eagle

Καλησπέρα, θα μπω κι εγώ στο χωρο του Airsoft και σαν αρχάριος θέλω να μαθω από τους παλαιότερους: Είμαι ανάμεσα σε CM16 Raider ( http://www.airsoftclub.gr/eshop/product_info.php?cPath=26_28&products_id=2427 ) και GR16 Carbine ( http://www.airsoftclub.gr/eshop/product_info.php?cPath=26_28&products_id=1161 ). Διάβασα οτι και τα δύο είναι εκπληκτικά με αξιοπιστία και αξίζουν τα λεφτά του. Το CM16 είναι πιο φτηνό αλλά το Carbine είναι πιο ρεαλιστικό που όμως χρηματικά ξεφεύγει γιατί ούτε μπαταρίες και φορτιστή δεν έχει. Έχω διαβάσει όλα τα φόρουμ, οπότε μην αναλώνεστε και κουράζεστε να μου λέτε για τα R.I.S., και το βάρος κτλ. Τα γνωρίζω. Ερώτηση: Το Raider παίρνει εσωτερικές αναβαθμίσεις όπως κάνη ακριβείας κτλ (μπορείς να επενδύσεις πάνω του δλδ; ). Ύστερα διάβασα σε μία παρουσίαση ενώς μελλοντικού συνχομπίστα οτι το Carbine ξεπερνάει τα όρια των FPS. Γνωρίζουμε κάτι; Στην αρχή γίνεται αυτό επειδή είναι σφιχτό το ελατήριο και μετά στρώνει;
Συγνώμη για το μακροσκελές και κουραστικό κείμενο. Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις και τις γνώμες σας...

mirrage

Το ελλατήριο ποτέ δεν στρώνει τόσο ώστε να παίξεις.Θα πρέπει να το αλλάξεις.
Πρόταση...Αν θες πήγαινε και μόλις το τσιμπήσεις ζήτα άμεσα αλλαγή κάνης και
ελλατηρίου.Οι κάνες αλλάζουν πάντα.Δεν υπάρχει θέμα με αυτές.

tristan

1 καλη αρχη στο airsoft με καλα και ασφαλη παιχνιδια
2 οτι ειπαι ο φιλος mirrage +1 πηγενε στο καταστημα δες πιο aeg σου τεριαζι στα χερια το χρημα που θελης να ξοδεψης κανε και της αλλαγες που ανεφερε ο mirrage και εισαι ετημος και παρε και ενα ζεβγαρι καλα γηαλια παντα και οτι αλλο χριαζετε για την ασφαλια σου στα παιχνιδια που θα περνης μερος
  φιλικα  :D :D :D

The Eagle

-Ευχαριστώ Mirage! Καλή η προτασή σου... Αλλαγή ελατηρίου και κάνης εχεις ιδέα μήπως πόσο θα κάνει; Επίσεις δεν είναι καλή ιδέα να παρω το CM 16 Raider και να του βάλω αργότερα μία μακρύτερη κάνη ακριβείας για περισσοτερη ευθυβολία; είναι εφικτό αυτό;
-Ευχαριστώ πολύ Τρίσταν! Έχεις δίκιο. ότι μου ταιριάζει περισσότερο. 1 ερώτηση:
Το center έχει γυαλιά με μόλις 10 euro ( http://www.airsoftclub.gr/eshop/product_info.php?cPath=105_106&products_id=1664 ) ... Είναι καλά τώρα αυτά; πόσο περίπου κανουν τα ΚΑΛΑ;

tristan

καταρχας οπιο aeg να παρης αν μακρινης την κανη θα πρεπι να την καληψης με σηγαστηρα  οπιο aeg παρης φερτο στο οριο τον φπς 328+5% = 344 φπς
τα γιαλια τον 10 ευρο καπια στηγμι θα πρεπι να τα αλλαξις  δες στο e-shop του καταστηματος εχει διαφορα
η αλλαγι κανης και ελατηριο ηπολογισε 50-60 ευρο

The Eagle

Ευχαριστώ πολύ! και αυτά θα κάνω! Μία ερωτησούλα ακόμα και τελειώνει το πρίξιμο(!) :
Όταν θα πάω να πάρω οπλο, πως θα ξέρω πόσο είναι το fps του; μπορεί να το μετρήσει το μαγαζι ή ισχύει τα όρια που δίνονται από τον κατασκεβαστή; Και αν βγάζει "καταλαθως" παραπάνω, θα πάω για παιχνίδι, θα φάω το άκυρο και θα ξανακατεβαίνω άθήνα; (μένω και πολύ μακρυά).
--σορρυ για τις ερωτήσεις, απλά θέλω να είμαι σωστός και να απολαύσω το άθλημα χωρίς να ταλαιπωρούμαι ασκοπα...--

PanPan

Αττική θα παίζεις ή εκτός; Γιατί εκτός Αττικής τα όρια των fps είναι σε γενικές γραμμές μεγαλύτερα!

tristan

The Eagle

gioalex

Στο μαγαζί που θα το πάρεις τους βάζεις και το μετράνε για να το σιγουρέψεις...

The Eagle

Α, γίνεται να στο μετρήσουν στο μαγαζί; Σας ευχαριστώ πολυ για τις απαντήσεις σας. Με καλύψατε. Ανυπομονώ να ξεκινήσω και να σας συναντήσω στο "πεδίο μαχης"!!! :D

Greco

*

Horus

Παράθεση από: Greco στις  05 Οκτ 2011, 11:25:58 ΠΜ
Άμα είσαι κολλητός με τον διοργανωτή και 400fps να βγάζει θα παίξεις. Προσοπική εμπειρίας από ΟΛΑ τα παιχνίδια που έχω πάει. Ελλαδίστάν.

εχεις παιξει σε πολλα παιχνιδια φιλε? μην τα βαζεις ΟΛΑ στο ιδιο καζανι..

και εν πασει περιπτωσει αυτη δεν ειναι η σωστη προσσεγγιση για καποιο παιδι που αρχιζει τωρα (ή σκεφτεται να αρχισει) το airsoft.
τουλαχιστον για την Αθηνα, τα ορια ειναι γνωστα οποτε για να παιξει σε public παιχνιδι το οπλο πρεπει να ειναι μεσα στα ορια.
enemies..we need more enemies!!

Birankai

Athens Core Omega Birankai [ACO/005]

ernestos

Παράθεση από: Greco στις  05 Οκτ 2011, 11:25:58 ΠΜ
Άμα είσαι κολλητός με τον διοργανωτή και 400fps να βγάζει θα παίξεις. Προσοπική εμπειρίας από ΟΛΑ τα παιχνίδια που έχω πάει. Ελλαδίστάν.

και τον διοργανωτή να ξέρεις την ώρα που θα το μετράς δεν θα είσαι μονος σου, έχουν μαζευτεί 50 άτομα τριγύρω σου σου, εσύ λες να το δουν και να μην πούνε τίποτα?

CORFU AIRSOFT TEAM (C.A.T)

http://www.corfuairsoft.gr

chrisdeggestin

Μην προβαλλουμε παντα τις ασχημες και τις αδικες στιγμες .
Εχω παρει μερος σε αρκετα παιχνιδια και εχω δει με τα ματια μου ο διοργανωτης να αποκλεειι καποιον απο την ιδια του την ομαδα επειδη ηταν εκτος οριων.
Προεχει παντα η ασφαλεια μας και αυτο θα πρεπει να εχουμε ως αυστηρο κανονα για να καθαρισουμε και να ξεχωρισουμε τα ατομα που παντα λειτουργουν πονηρα...
Θα το κανουν μια δυο φορες την τριτη θα τον καταλαβουν και θα γινει ρεζιλι...
Δεν αξιζει τον κοπο... ;)
Σου ευχομαι καλα και ασφαλη παιχνιδια φιλε θα τα πουμε στα πεδια ;)

Greco

*