Χαλασμενα οπλα

Ξεκίνησε από nikolas_1997, 03 Σεπ 2011, 10:25:30 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

nikolas_1997

Γεια σας, ξερει κανεις που μπορω να βρω σπασμενα η χαλασμενα οπλα ( στο εσωτερικο παντα )που να μην επισκευαζονται και να μην λητουργουν ο λογος που τα θελω ειναι για συλογη οποις εχει τετειο οπλο και του πιανει χωρο η ξερει που να βρω ας επικινονησει
Τα οπλα δεν προκαλουν κακο μονο αυτοι που τα εχουν...

ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ

Εχε το νου σου στο φορουμ κατα καιρους κατι παιζει στις πωλησεις...
But who are ye, in rags and rotten shoes,You dirty-bearded, blocking up the way?

We are the Pilgrims, master; we shall go
Always a little further...

Nick_the_Greek

Χαλασμενα airsoft οπλα ή κονονικα?Αν θες κανονικα μπορω να σου βρω εγω,παλια ( δευτερου παγκοσμιου) μονο που ενοιτε οτι δεν δουλευουν ουτε μπορεις να τα κανεις να δουλεψουν.
Ο θάνατος δεν είναι το χειρότερο πράγμα, το χειρότερο είναι να ζεις μια ζωή που δεν επέλεξες

ACIDBLACK

καλημαρε λοχαγε

θα με ενδιεφερε ιδιαιτερα η επιλογη των απενεργοποιημενων οπλων ...ειναι μια ωραια νοτα κρεμασμενο στον τοιχο ενα τυφεκιο κομματι της ελληνικης ιστοριας παντα νομιμα μιλαμε ....

φιλικα
ΚΑΛΙΑ ΣΤΑ ΟΡΗ ΑΡΧΟΝΤΑΣ
ΠΑΡΑ ΣΤΟΝ ΚΑΜΠΟ ΔΟΥΛΟΣ
ΝΑ ΤΟΝ ΘΩΡΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ
ΚΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟΣ ΣΟΥ ΟΥΛΟΣ.

Nick_the_Greek

Ναι οντος ειναι.Εγω εχω δυο πιστολια Μ1911 και Ρ38,ενα τυφεκια ενα Κ98 και  θελω να παρω και ενα MG42 ή ενα ΜΡ40.
Ο θάνατος δεν είναι το χειρότερο πράγμα, το χειρότερο είναι να ζεις μια ζωή που δεν επέλεξες

vipergr

Nick_the_Greek

Ναι αλλα ειναι πραγματικα ( τις περισσοτερες φορες) σαβουρα:
Παράθεση από: dash στις  04 Φεβ 2010, 01:59:02 ΠΜ

vipergr

Κανεις λαθος Νικολα εχει και σε αρκετα καλη κατασταση και τα πουλαει κομπλε, απλα δεν ειναι λειτουργικα για ευνοητους λογους.

vek

Παράθεση από: ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ στις  03 Σεπ 2011, 10:37:02 ΠΜ
Εχε το νου σου στο φορουμ κατα καιρους κατι παιζει στις πωλησεις...

Επειδή από μια ματιά που έριξα στις αγγελίες των τελευταίων μηνών δεν είχα αποτέλεσμα, νόμιζα ότι γενικότερα δεν κυκλοφορούν μη λειτουργικά airsoft. Εφόσον όμως τα έχετε δει κατά καιρούς, θα ελέγχω πιο προσεκτικά.

Επομένως, ευχαριστώ για την επισήμανση!