AEGS EKTOΣ Ε.Ε.

Ξεκίνησε από el_ninio, 30 Οκτ 2008, 13:25:37 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

el_ninio

ΝΑΙ ! σημερα ολη η ελληνικη κοινοτητα του AIRSOFT γιορταζει γιατι :

Η ΓΑΔΑ έχει στείλει χαρτί στο τελωνείο και πιο συγκεκριμένα στο τμήμα διεύθυνσης τελωνείων αερολιμένα Ελ. Βενιζέλος (Αθηνών) στης 6/8/2008 με αριθμό πρωτοκόλλου 670/16/8-208621
Για περισσότερες πληροφορίες αν υπάρχει κάποια απορία τηλ. 210 6476322 ΓΑΔΑ.
Από ότι ρωτήσαμε και μάθαμε κάποιος έκανε αγωγή και κέρδισε την δίκη οπότε βάση του δεδικασμένου μπορούμε πια να φέρουμε AEG από χώρες εκτός Ε.Ε.
Στο τελωνείο βέβαια κανείς δεν έχει ιδέα αλλά μετά από τηλεφωνική επικοινωνία στο 210 6476322 μας είπαν ότι πάμε και παραλαμβάνουμε βάση του χαρτιού που έχουν στείλει με τον παραπάνω αριθμό πρωτοκόλλου.

ναι κυριες και κυριοι τωρα μπορουμε να παρουμε αεροβολα και εκτος Ε.Ε.

-Knights of Avalon-

el_ninio

Τηλ. Εξυπηρετησης πελατων ΕΛΤΑ
800 11 82000

Τηλ. Τελωνειου Πειραια
210-4612343 - 210 4613365
(Απο καραβι-Κος Γκουβερης)

Τηλ. Τελωνειων Αθηνων Αερολ.
210 3542122 (κεντρικα)
210 3538116-117 (ΕΛΤΑ τελων.)
210 3538130-144-145 (Για παραγκ. με κοδ. CP)
210 3538172 (Κεντρο κατ. δεματων)
210 3538122 (Παραλ. Κα Τενια)

-Knights of Avalon-

akis

kala ta les alla tora proekipse kati kainourio, to telonio zitaei xarti , sto opoio prepi na pistopoiite apo tin armodia ipiresia tis astinomias ,oti to sggekrimeno AEG pou ine mesa sto paketo ,den mpori na metatrapi se otidipote allo peran apo auto pou ine.

WARLORDS

Spook

Ένας φίλος πάντως αγόρασε δύο όπλα, απο κατάστημα στο Hong Kong και του ήρθαν μέσα σε 3-4 μέρες (χθες) και δεν κόλησαν καθόλου στο τελωνείο...σφραγιδίτσα και τα παρέλαβε στον χώρο του κανονικότατα... Βέβαια στην χώρα που ζούμε αυτό μπορεί να αλλάξει ή δεν ξέρω και εγώ τι, αλλά δεν νομίζω να ήταν "ή" περίπτωση αυτός που δεν κόλλησε στο τελωνείο...(βασικά και εμένα εντύπωση μου έκανε... ???). Η ουσία πάντως είναι ότι παρέλαβε χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα. :)
The circle is a perfect form...
in nature is repeated without end...
The power of the world always works in circles...

el_ninio

Παράθεση από: akis στις  12 Νοε 2008, 12:45:24 ΜΜ
kala ta les alla tora proekipse kati kainourio, to telonio zitaei xarti , sto opoio prepi na pistopoiite apo tin armodia ipiresia tis astinomias ,oti to sggekrimeno AEG pou ine mesa sto paketo ,den mpori na metatrapi se otidipote allo peran apo auto pou ine.

se lew exw parei 4 fores apo eksw kai perimenw kai mia twra sfragida kanonika kai mou to parelava xeris kanena provlima, twra an esena einai mia memonomenh periptesh epeidh stravwse o telwnhs..... ???

-Knights of Avalon-

BoBKiD

Είναι στην κρίση του κάθε τελωνειακού να ζητήσει την βεβαίωση που ανέφερε ο Ακης. Και με το δίκιο τους βέβαια, γιατί θα μπορούσε ο κάθε εγκληματίας να φέρει ένα αληθινό όπλο με το ταχυδρομίο και να ισχυριστεί ότι είναι όπλο airsoft.

Προσωπικά έχω "φέρει" πάνω από 10 AEGs από το Hong Kong και δεν είχα ποτέ πρόβλημα. Πάντα όμως τα φέρνω λυμένα ώστε να φαίνεται ότι είναι παιχνίδια και όχι αληθινά.

RAMIREZ

Παράθεση από: BoBKiD στις  12 Νοε 2008, 21:33:43 ΜΜ
Είναι στην κρίση του κάθε τελωνειακού να ζητήσει την βεβαίωση που ανέφερε ο Ακης. Και με το δίκιο τους βέβαια, γιατί θα μπορούσε ο κάθε εγκληματίας να φέρει ένα αληθινό όπλο με το ταχυδρομίο και να ισχυριστεί ότι είναι όπλο airsoft.

Προσωπικά έχω "φέρει" πάνω από 10 AEGs από το Hong Kong και δεν είχα ποτέ πρόβλημα. Πάντα όμως τα φέρνω λυμένα ώστε να φαίνεται ότι είναι παιχνίδια και όχι αληθινά.

Μπορείς να μου στείλεις σχετικό url?

*Θέματα, που δημιουργούνται με σκοπό την διαφήμιση μίας άλλης σελίδας χωρίς την άδεια ενός admin, απαγορεύονται.

kropotkin

Παράθεση από: BoBKiD στις  12 Νοε 2008, 21:33:43 ΜΜ

Καλά, θα σου φαινόταν παράξενο να το κάνουν ηδη και αυτό? This is greece...  ;)

RAMIREZ

γεια σας παιδιά!
θα παρακαλούσα να μου στείλετε μερικα url από καταστηματα  sto HONG KONG από τα οποια έχετε παραγγείλει όπλα.
επίσης θα ήθελα να μάθω τους πραγματικούς χρόνους παράδοσης
ευχαριστώ και περιμένω προκειμενου να προβω σε αγορά λογω εορτων
:D

*Θέματα, που δημιουργούνται με σκοπό την διαφήμιση μίας άλλης σελίδας χωρίς την άδεια ενός admin, απαγορεύονται.

elricd

Παράθεση από: RAMIREZ στις  12 Δεκ 2008, 18:36:12 ΜΜ
γεια σας παιδιά!
θα παρακαλούσα να μου στείλετε μερικα url από καταστηματα  sto HONG KONG από τα οποια έχετε παραγγείλει όπλα.
vasika egw den riskarw na parw apo china alla ena filaraki pswnizei apo dw -EDIT-

'Well, you know huntin' wabbits, like?... well it's the same 'xept dem wabbits fire back at ya

el_ninio

Παράθεση από: RAMIREZ στις  12 Δεκ 2008, 18:36:12 ΜΜ
γεια σας παιδιά!

-EDIT-

tha akolouthisoun kai alla

...elpizo oxi basi kanona:*Θέματα, που δημιουργούνται με σκοπό την διαφήμιση μίας άλλης σελίδας χωρίς την άδεια ενός admin, απαγορεύονται.

-Knights of Avalon-

elricd

'Well, you know huntin' wabbits, like?... well it's the same 'xept dem wabbits fire back at ya

el_ninio

sorry file mou tha sta steilw se p.m.

-Knights of Avalon-

fanioles

Απιστευτο κι όμως Ελληνικό...

Αφου είχα μιλήσει με τον τελώνη και μου είχε πει "Χρήστο θα τα στείλουμε πίσω και ξαναφέρτα ενα ενα"
Σήμερα με ειδοποίησε το ταχυδρομίο της γειτονιάς μου να παω να πάρω το δέμα μου αυριο !

Είχαν φτάσει στην Ελλάδα 13 Ιανουαρίου. 

Όσοι έχετε κολημένα δεματα για πανω απο μήνα, ενδέχεται να τα παραλάβετε τελικά !   Εχει γίνει μεγαλος ντόρος με το συνηγορο του πολίτη τα ταχυδρομία και τα τελωνεία..

Το περίεργο είναι οτι παραλαμβάνω 3 aegs....

;D ;D ;D

SAPPER

Καλορίζικα ρε φίλε μπράβο  :wink:

fanioles

Πράγματι κυριοι  !   Τελικά παρελαβα !!   :o  ;D   Με φωτοτυπια ταυτότητας και υπεθυνη δήλωση οτι τα παίρνω για προσωπικη χρηση...

Τη Κυριακη θα γίνει της f(α)p(α)s    ;D

Falcon

Ελα ρε μεγαλε, τι οπλα ειναι? ? ?

fanioles

1. A&K  SR25 Long,  Fixed stock
2. Jing Gong H&K 416 fixed stock
3. Jing Gong H&K 416 collapsable stock
::)

rudd-o

Γεια σε ολους .
Ειμαι καινουριος στο φορουμ και ομολογω οτι σας ανακαλυψα κατα τυχη απο το τηλ του τελωνειου που χετε ποσταρει εδω .( να ναι καλα ο γκουγκλης)

Παλαιοτερα ειχα αγορασει απο HongKong ενα Heckler & Koch G36 της σειρας Classic Army. Τρομερο εργαλειο.

Τορα θελω να φερω κατι οραια οπλα ρεπλικες αλλα με ολα αυτα που βλεπω φοβαμε μην με περασουν για συνεργο του παλαιοκ***α   :P

Μπορειτε να τα δειτε στην παρακατω σελιδα και αν εχει κανεις εισαγει ποτε κατι τετιο θα θελα την γνωμη του.

http://www.modelguns-worldwide.com/

FanIsHere

Aπ' όσο ξέρω από χώρες εκτός Ε.Ε. μπορείς να εισάγεις μέχρι ένα (1) αεροβόλο όπλο.
Οι Έλληνες δεν πολεμούν σαν ήρωες! Οι ήρωες πολεμούν σαν Έλληνες... (Ουΐνστον Τσόρτσιλ, 1940)